- 10 Şubat 2025
- 126
- 37
- 13
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzellik merkezindeki cihazlar evde kullanılandan çok daha güçlü oluyor normalde. yanlış uygulama yapılmadıysa eğer orası bile memnun edemediyse evde yaptığınız hiç tatmin etmez. yine de tavsiye istiyorsanız inface pembe olanı kullanıp sonuç aldım ben. siz de aynı memnuniyeti yakalar mısınız bilemem tabiiGüzellik merkezine gittim ama hiç bir sonuç almadım evde lazer epilasyon cihazı almaya karar verdim Philips ve Braun çok övülüyor ama çok pahalı birşey almak istemiyorum aranızda diğer markalardan kullanıp memnun kalan varmı
ıpl çok zararlı bence deneme bileGüzellik merkezine gittim ama hiç bir sonuç almadım evde lazer epilasyon cihazı almaya karar verdim Philips ve Braun çok övülüyor ama çok pahalı birşey almak istemiyorum aranızda diğer markalardan kullanıp memnun kalan varmı
Nesi zararlı bende kullanıyorumıpl çok zararlı bence deneme bile
Aldıysan yorumlarını yazabilir misin bende düşünüyorum suandaGüzellik merkezine gittim ama hiç bir sonuç almadım evde lazer epilasyon cihazı almaya karar verdim Philips ve Braun çok övülüyor ama çok pahalı birşey almak istemiyorum aranızda diğer markalardan kullanıp memnun kalan varmı
İşe yarıyor mı ?Nesi zararlı bende kullanıyorum
neden zararlı kiıpl çok zararlı bence deneme bile
Almadım daha kullananlardan öneri için açmıştım konuyuAldıysan yorumlarını yazabilir misin bende düşünüyorum suanda
Siz hangi markayı aldınızneden zararlı ki
bende yeni aldım
benim aldığım Braun Silk expert 5 canımSiz hangi markayı aldınız
Evet ben ıkı hafta üst üste yaptım sonra unuttum 10 gun sonra 3. Kez yaptım 2 aydır cıkmadı hıcbıyerımde. Programa uymadımİşe yarıyor mı ?
ıpl nedir arastırırsan öğrenirsin uzmanlar ıplden uzak durun dıyor kardeşim kolunu yaktı oyleİşe yarıyor mı ?