- 17 Mart 2019
- 6
- 1
- 1
- Konu Sahibi Smyyegksugzl
Kızlar, yeni evlendiniz ve evde yazın eşinizin yanında nasıl gezersiniz ne giyersiniz??
Özellikle sorum yeni evli bayanlara
Özellikle sorum yeni evli bayanlara

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 yıllık evliyim :) Özel günlerde, doğum günü, sevgililer günü,yıl dönümügibi zamanlar da şık ve biraz açık giyinmeye özen gösteririm :) onun haricinde ki zamanlar da ise, evde otururken misafir olmadığı sürece şort ve askılı ile gezerim yaz kış :) gece yatarken ise mutlaka ama mutlaka geceliklerimi giyerim; şu şekilli şukullu, afilli, seksi olanlardan :) birşey yapmaya, yapmamıza gerek yok mutlaka giyerim :)Kızlar, yeni evlendiniz ve evde yazın eşinizin yanında nasıl gezersiniz ne giyersiniz??
Özellikle sorum yeni evli bayanlara![]()
İdolümsünüz :)))2 yıllık evliyim :) Özel günlerde, doğum günü, sevgililer günü,yıl dönümügibi zamanlar da şık ve biraz açık giyinmeye özen gösteririm :) onun haricinde ki zamanlar da ise, evde otururken misafir olmadığı sürece şort ve askılı ile gezerim yaz kış :) gece yatarken ise mutlaka ama mutlaka geceliklerimi giyerim; şu şekilli şukullu, afilli, seksi olanlardan :) birşey yapmaya, yapmamıza gerek yok mutlaka giyerim :)
Hahhaaha :) herkesin bir yapısı var, eminim çok güzelsinizdir belkide ihtiyaç duymuyorsundur :) Ama ben çocukluğumdan beri böyleymişim, annem resimlerimi gösterirdi ayağımda topuklu ayakkabılar dudagımdan taşan rujlar.. süslenmeyi hep oldu bitti sevmişimdir :) bakkala bile ineceksem ille o rimeli allığı sürerim:) evde otururken canımın sıkılıp makyaj yapmışlığı bile vardır :) giyinir süslenir otururum. biryere gitmeye gerek yok.Gerçekten cok seviyorum :)İdolümsünüz :)))
Her zaman bakımlı kadınları çok beğenirim. Ama uygulamada PTT :)
Çok iyi :))Hahhaaha :) herkesin bir yapısı var, eminim çok güzelsinizdir belkide ihtiyaç duymuyorsundur :) Ama ben çocukluğumdan beri böyleymişim, annem resimlerimi gösterirdi ayağımda topuklu ayakkabılar dudagımdan taşan rujlar.. süslenmeyi hep oldu bitti sevmişimdir :) bakkala bile ineceksem ille o rimeli allığı sürerim:) evde otururken canımın sıkılıp makyaj yapmışlığı bile vardır :) giyinir süslenir otururum. biryere gitmeye gerek yok.Gerçekten cok seviyorum :)
Kendimizi çok salmamalıyız diye düşünüyorum.
Ağı delinmiş, paçaları sökülmüş, çamaşır sulu eşofman giymenin de alemi yok değil mi :)
Bence her erkek eve geldiğinde saçı başı düzgün, üstü derli toplu bir eş görmek ister kapıda.
Hanımlar bir buçuk yıllık evliyim elbette kendinize dikkat etmeniz gerekir kişisel bakiminiz her zaman iyi olmalı evli bekar fark etmez . Kıyafete gelince tabiki temiz ve düzenli olmalısınız ama inanın bu hergun olmuyo ben yeri geliyor çok güzel giyiniyorum yeri geliyor pijamalarla oluyorum evlilik sizin her halinizi kapsayan bi şey . Yazın genelde evde giyebilecegim tenime yapışmayan dizimin baya üstünde olan şortlar giyerim çok ince taytlar giyiyorum zaman zaman da eşime sürpriz yapmak için hazirlanirim ama aslolan kıyafetler değil siz olduğunuzu unutmayın kıyafetler sadece dikkati yönlendirir algıya siz şekil verirsiniz . Valla yaz üç ay ve ben çok üşüyen biriyim neyse ki eşim beni polar pijamalarimla da seviyoKızlar, yeni evlendiniz ve evde yazın eşinizin yanında nasıl gezersiniz ne giyersiniz??
Özellikle sorum yeni evli bayanlara![]()
Hahhaaha :) herkesin bir yapısı var, eminim çok güzelsinizdir belkide ihtiyaç duymuyorsundur :) Ama ben çocukluğumdan beri böyleymişim, annem resimlerimi gösterirdi ayağımda topuklu ayakkabılar dudagımdan taşan rujlar.. süslenmeyi hep oldu bitti sevmişimdir :) bakkala bile ineceksem ille o rimeli allığı sürerim:) evde otururken canımın sıkılıp makyaj yapmışlığı bile vardır :) giyinir süslenir otururum. biryere gitmeye gerek yok.Gerçekten cok seviyorum :)
Çok iyi :))
Ben de hiç makyaj yapmıyorum. Doğal hep. Sanırım eşimin de etkisi var. o da doğal ol boş ver makyaj yapma vs diyor. Ben de doğal sevdiğim için işime geliyor.
Ama sizin gibi olmak isterdim :)
Ohh bakımlı kadın hoş kadın :)