• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde olduğum zamanlar sıkılıyorum

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
Ara ara oluyor bende bu sorun...
17 yaşındayım ders çalışıyorum fakat ders çalıştıktan sonra evde olduğum zamanlar çok sıkılıyorum.
Çevremde düzgün bi arkadaşım olmayınca kimseyle görüşmüyorum arkadaş olarak dışarı ya ailemle yada sevgilimle çıkıyorum oda her gün değil tabiki arada.
Yapcak bişey bulamıyorum galiba bugün çok sıkıldım dışarı çıkıyım dedim yapcak bişey bulamıyorum çıkınca napcam diye düşünüyorum bi boşluk oluyor sanki.
2-3 gün üst üste evde oluyorum bu beni boğuyor o yüzden sevgilimle bile tartışıyorum ona patlıyorum sıkılıyorum diye oda çık dışarı napmak istiyosun diyor falan bunaldım....

Ara ara oluyor bende bu sorun...
17 yaşındayım ders çalışıyorum fakat ders çalıştıktan sonra evde olduğum zamanlar çok sıkılıyorum.
Çevremde düzgün bi arkadaşım olmayınca kimseyle görüşmüyorum arkadaş olarak dışarı ya ailemle yada sevgilimle çıkıyorum oda her gün değil tabiki arada.
Yapcak bişey bulamıyorum galiba bugün çok sıkıldım dışarı çıkıyım dedim yapcak bişey bulamıyorum çıkınca napcam diye düşünüyorum bi boşluk oluyor sanki.
2-3 gün üst üste evde oluyorum bu beni boğuyor o yüzden sevgilimle bile tartışıyorum ona patlıyorum sıkılıyorum diye oda çık dışarı napmak istiyosun diyor falan bunaldım....

Bende 16 yasindayim bende benzer seyler yasiyorum. Ergenlik psikolojisi galiba. Bunaliyorum, herkese patliyorum vs umarim gecer. Allah yardimcimiz olsun :26:

yerim sizi güzel ergenler :))) çok güzel bir dert inanın ergen olasım geldi :))) bu güzel günleri unutmayın kızlar :) uygun hobiler edinebilirsiniz , kitaba sarabilirsiniz (iyi vakit geçirtir) yüzme,dans,pasta börek aklınıza ne gelirse deneyin.
anlasamadığınız arkadaş olayınıda ayna karşısında saatlerce kendinizle konuşarak halledebilirsiniz. kimseye güvenmek zorunda deilsiniz. yada birinin olması gerekmiyor aynada ne anlatmak isterseniz anlatın kendinizi başkasına anlatıyo gibi vs vs (rahatlatır yalnız derine dalmayın psikolojiyi etkilemesin)

Son düzenleme:
Bende 16 yasindayim bende benzer seyler yasiyorum. Ergenlik psikolojisi galiba. Bunaliyorum, herkese patliyorum vs umarim gecer. Allah yardimcimiz olsun :26:

Bende hiç olmazdı bu sene olmaya başladı mesela dün güzel vakit geçiriyorum eve geliyorum duramıyorum bi sıkıntı yapcak bişey bulamıyor gibi oluyorum ders çalışsam kitap okusam başka şeyler yapsam hemen sıkılıyorum...

Dediğiniz gibi galiba ergenlik psikolojisi... Umarım geçer...

yerim sizi güzel ergenler :))) çok güzel bir dert inanın ergen olasım geldi :))) bu güzel günleri unutmayın kızlar :) uygun hobiler edinebilirsiniz , kitaba sarabilirsiniz (iyi vakit geçirtir) yüzme,dans,pasta börek aklınıza ne gelirse deneyin.
anlasamadığınız arkadaş olayınıda ben ayna karşısında saatlerce kendinizle konuşarak halledebilirsiniz. kimseye güvenmek zorunda deilsiniz. yada birinin olması gerekmiyor aynada ne anlatmak isterseniz anlatın kendinizi başkasına anlatıyo gibi vs vs (rahatlatır yalnız derine dalmayın psikolojiyi etkilemesin)

Herkes bu yaşlarımızın en güzel yaşlarımız olduğunu söylüyor.Bende öyle düşünüyorum aslında o yüzden böyle oluyor galiba.
Geçen sene tenise gidiyordum dershanem vardı arkadaşlarımla vakit geçiriyordum tatile gidiyordum derken güzel vakit geçiyordu bu sene tatilede gitmeyince falan sıkıldım galiba :)

İyi de kızlar bu sıkıntı herkeste olur dert eticek bişey değil.
Rahat olun relax:)))
Resim falan yapın boş kaldıkça:))

İyi de kızlar bu sıkıntı herkeste olur dert eticek bişey değil.
Rahat olun relax:)))
Resim falan yapın boş kaldıkça:))

Bende sürekli bi dışarda olma isteği var oturuyumda yine dışarda oluyum diye düşünüyorum hepte öyle olmaz tabki :)

Bende sürekli bi dışarda olma isteği var oturuyumda yine dışarda oluyum diye düşünüyorum hepte öyle olmaz tabki :)

Kendim yazdım sandım:))
Bende de öyle ama bi çaresi yok bunun canım.Çok isterdim evde vakit geçirmeyi çok seven biri olmayı ama malesef.
Çalışmıyosun dimi hatta yaz tatilinde olduğun için evdesin ve sıkılıyosun.
Doğru mu bakalım?

Zevkle yapacağın ve sıkılmayacağın bir hobi edin derim. Enstrüman kursları olabilir, dil öğrenebilirsin, resim kursuna gidebilirsin, yüzmeye gidebilirsin, yazı yazabilirsin, pc oyunlarına takılabilirsin, sinema ve tiyatro gibi şehrindeki etkinlikleri takip edebilirsin. Kendine uygun bir şey seç ki canın sıkılmasın tabi işin maddi boyutu da var.

Kendim yazdım sandım:))
Bende de öyle ama bi çaresi yok bunun canım.Çok isterdim evde vakit geçirmeyi çok seven biri olmayı ama malesef.
Çalışmıyosun dimi hatta yaz tatilinde olduğun için evdesin ve sıkılıyosun.
Doğru mu bakalım?

Yok çalışmıyorum yaz tatilinde olduğum için sıkılıyorum. Ders çalışıyorum kitap okumayı zaten çok severim fakat ondan bile sıkılıyorum hep gezmek istiyorum.s

Zevkle yapacağın ve sıkılmayacağın bir hobi edin derim. Enstrüman kursları olabilir, dil öğrenebilirsin, resim kursuna gidebilirsin, yüzmeye gidebilirsin, yazı yazabilirsin, pc oyunlarına takılabilirsin, sinema ve tiyatro gibi şehrindeki etkinlikleri takip edebilirsin. Kendine uygun bir şey seç ki canın sıkılmasın tabi işin maddi boyutu da var.

Sevgilimle beraber ingilizce kursuna gitcektik fakat bu aralar maddi sorunlarımız olduğu için ben gidemedim ben gitmeyince sevgilimde gitmedi...
Nasıl vakit geçirceğimi ne istediğimide bilmiyorum mesela 4 gün evdeydim hiç dışarı çıkmak istemedim ama daha dün dışardaydım bugün çok sıkıldım...

Bide saçma şeyler yapıyorum kendimede engel olamıyorum... Sevgilime ben evdeysem sende evde olcaksın bu akşam falan dışarı çıkmıycaksın diye kural koyuyorum hiç yapmayan biriyim ama bi hırs bi inat oluyor...

Sevgilimle beraber ingilizce kursuna gitcektik fakat bu aralar maddi sorunlarımız olduğu için ben gidemedim ben gitmeyince sevgilimde gitmedi...
Nasıl vakit geçirceğimi ne istediğimide bilmiyorum mesela 4 gün evdeydim hiç dışarı çıkmak istemedim ama daha dün dışardaydım bugün çok sıkıldım...

Çalışmaya ne dersin?

Biri benimle vakit geçirmek istedin sıkıldım diyince geliyim beraber yapalım bişeyler desin istiyorum.......

:) kızlar ergenlk psikolojisi değil bnce :D ergenliği geçeli 5 6 sene oldu bende sıkılıyorm evde boşken :D . okul zamanındaki yoğun tempo bitince böyle oluyor . Bence madem işiniz de yok derslerinize bakın 2 sene sonra sınava giriceksnz:)

:) kızlar ergenlk psikolojisi değil bnce :D ergenliği geçeli 5 6 sene oldu bende sıkılıyorm evde boşken :D . okul zamanındaki yoğun tempo bitince böyle oluyor . Bence madem işiniz de yok derslerinize bakın 2 sene sonra sınava giriceksnz:)

Derslerimede bakıyorum ondanda sıkılıyorum böyle ne olcak bilmiyorum aşırı bi sinir hali var zaten... :)

anlasamadığınız arkadaş olayınıda ayna karşısında saatlerce kendinizle konuşarak halledebilirsiniz. kimseye güvenmek zorunda deilsiniz. yada birinin olması gerekmiyor aynada ne anlatmak isterseniz anlatın kendinizi başkasına anlatıyo gibi vs vs (rahatlatır yalnız derine dalmayın psikolojiyi etkilemesin)

Aynalarla konuşmak çok iyi değil.Şizofreniye doğru gidersin Allah korusun:)Bu aralar sıcaklardan mı nedir,bir çok kişi böyle inan ki.Hopla,zıpla,yazı yaz,dök içindekileri.Yazı yazmak terapi gibidir.Yeteneğin varsa resim yapmak da çok güzel.Hatta yeteneğin yoksa bile yap.Ben bile Cin ali resmi yapabiliyorum.Komik oluyor.Sonra karşısına geçer,gülersin.

Aynalarla konuşmak çok iyi değil.Şizofreniye doğru gidersin Allah korusun:)Bu aralar sıcaklardan mı nedir,bir çok kişi böyle inan ki.Hopla,zıpla,yazı yaz,dök içindekileri.Yazı yazmak terapi gibidir.Yeteneğin varsa resim yapmak da çok güzel.Hatta yeteneğin yoksa bile yap.Ben bile Cin ali resmi yapabiliyorum.Komik oluyor.Sonra karşısına geçer,gülersin.

Kendime kendime bişeyler yapmam lazım dediğiniz gibi herkes yaşıyordur bu durumu ara ara........

bende bu sene sınava girdim emin ol bi zaman gelcek vicdan azabından dışarı çıkamicaksın. bende öyle bi durum vardı. dışarı çıksam bile huzursuz oluyodum çünkü diğerleri ders çalışıyo oluyodu aklıma ailem geliyodu onlar benim için bu kadar emek harcıyolar diye düşünüyodum. arada sırada yapıyodum gezmelerimide evde oturupta sırf ders çalışmıyodum 2 3 saat çalışıp 1 2 saat tv izliyodum o zaman en azından içim rahat ediyodu. sana da öyle olur mu bilemem orasını. benmde öyle şimdi 2 3 arkadaşım var ama onlarda fazla gezen birileri değil bende evde oturuyorum kimseyi bulamıyorum tek gezmeyide sevmiyorum böyle pclerde takılıyorum şimdilik :1::1:

Back
X