kızlar saçım şu an koyu kızıl,kendi tonuma kahverengiye dönüp evde ombre uygulaması yapmak istiyorum,bildiğiniz gibi bir markanın bunun için seti var ama sorun şu cesaretim yok,kuaföre git diyenleriniz olacak bugün gittim boyamın biraz daha akması gerektiğini söyledi ben beklemek istemiyorum o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ediyorum.tek derdimiz bu olsun
kızlar saçım şu an koyu kızıl,kendi tonuma kahverengiye dönüp evde ombre uygulaması yapmak istiyorum,bildiğiniz gibi bir markanın bunun için seti var ama sorun şu cesaretim yok,kuaföre git diyenleriniz olacak bugün gittim boyamın biraz daha akması gerektiğini söyledi ben beklemek istemiyorum o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ediyorum.tek derdimiz bu olsun
canım kuaförler ombreyi gereksiz pahalıya yapıyorlar. hele ki kötüsüne denk gelirsen saçını öyle bir boyuyuorlar ki dip boyan gelmiş gibi. ombreyle alakası olmuyor yani. ben bizim sülaledeki herkese ombre yapıyorum. herkes de gayet memnun. sana nasıl yaptığımı anlatiiim :
öncelikle yapman gereken ombre setinin üzerinde renkler var. istediğin bir rengi seç. nasıl hazırlanacağı yazıyor zaten içinde.
tüm saçının uçlarına yaklaşık 4 parmak uzunluğa kadar olan kısma (eğer saçın kısaysa 1-2 parmak kadar) boyayı sür. yaklaşık 5 dakika sonra 1-2 parmak kadar daha yukarısını boya. saçının kulak hizasına kadar bu aralıklarla boya. her yukarıya çıktıkça boyanın olduğu kısımları yukarıdan aşağıya doğru boya. böylelikle renk geçişleri doğal olacaktır.
istediğin renk tonuna ulaşıncaya kadar beklet saçında :)
krepe yapmadan ombre yaparsan iğrenç geçişler elde edersin.
saçını dört tutama ayır, her bir tutamdan röfle yapar gibi tutamlar al aralıklı olarak ve buraları paketle, 4 bölümde de paketlemen bitince paketlerdeki saçlara krepe yap,sonra sadece saçlarının uçlarına sür boya, 5 dakika bekle ortasına sür
on yirmi dakka daha bekle rengine göre ve yıka saçlarını