Saç Rengi ve Saç Boyama Evde saç boyama sorunsalı?

hamaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
13
0
86
İstanbul
Saçımı evde boyuyorum.Fakat tepe kısımları aşağılardan daha açık oluyor bunu önlemek için napmalıyım? Çikolata kahve yapmıştım en son :/

saçlarını boyamaya öncelikle diplerden mi baslıyosun yani dipleri boyayıp bi 20 dk fln bekliyomusun

ayrı ayrı boyayacaksın canım
saç dipleri boyasız olduğu için boyayı daha geç kabul eder rengi daha geç koyulaşır
ama uç kısımları boyalı olduğu için boya üstüne gelen boyada renk daha belirgin olur
saç diplerini boyayacaksın 15-20 dk bekleyeceksin
sonra boyayı saçın bütününe yayıp bir 15 dk daha bekleyeceksin
böylelikle renk farkı önlenmiş olacak

ayrı ayrı boyayacaksın canım
saç dipleri boyasız olduğu için boyayı daha geç kabul eder rengi daha geç koyulaşır
ama uç kısımları boyalı olduğu için boya üstüne gelen boyada renk daha belirgin olur
saç diplerini boyayacaksın 15-20 dk bekleyeceksin
sonra boyayı saçın bütününe yayıp bir 15 dk daha bekleyeceksin
böylelikle renk farkı önlenmiş olacak hihoyyyt

Hayır işte tam tersini diyorum ben :/ dip kısmı daha açık oluyor uç kısımlara göre..Önce uçları bekletip diplere sonra mı sürmek gerekiyor yoksa?

saçlarımızn dipleri beynimize daha yakın olduğu için çabuk ısınırmış o yüzden çok açılırmış. bi kuaför söylemişti. saç boyamaya özellikle açık renklerde alttan başlamak bu sorunu önler bence yani enseden başlamak.

benimde dibim daha açık oldu kuaförde boyatmama rağmen kuaförler bile tam çözemediyse bu işi biz napalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…