Saç Rengi ve Saç Boyama Evde saçınızı nasıl boyuyosunuz?

mutsuzprincess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
263
1
96
Ankara
kızlar geçen saçımı loreal 7.3 e kendim boyadım ama dipler açık uçlarda nerdeyse hiç renk değişimi olmadı sadece biraz yansıma allahtan saçlarım koyu olduğu için tam renk tutmadı açık zemin olupta o durumda olsaydı dipler sarı gibi bişey olurdu heralde ben neyi beceremedim anlamadım daha öncede saçımı boyardım ama hiç böle olmazdı heralde siyaha boyadığımdan fln belli olmuyodu neyse

benim saçlarım uzun omuz altında ilk diplerden başladığım için boya diplere çok iyi işliyor galiba boya zaten uygularken koyulaşıyo ya uçlara geldiğimde koyulaştığı için mi acaba uçlar tutmadı?peki siz nasıl boyuyosunuz eşit bi şekilde?:116:

ucları koyu oldugundandır. hele sıyaha boyandıysa onceden zor tutar yenı boyayı hatta tutmaz. ama oyle degılse boyayı hızlı uygulaman lazım ılk ustlerınden basladıgın ıcın orası daha uzun sure kalıyor o yuzden daha acık oluyor

en son 2 ay önce boyamıştım 5 numaraya ama siyah gibi olmuştu şimdi açıldı tabi yalnız saç uçlarını ve arkasını boya koyulmadan nasıl boyayabilir bi tekniği var mı tokayla fln mı tuttursam:44:

2 ayda 5 numaranın üstüne 7 tonları tutmaz tabiii...dipler uzayan kendi saçların, onlar tutuyor doğal olarak...:34:
ancak açıcı ile açıp boyarsan tutar..

hayır tatlım daha 17 yaşındayım ve bu açıcı işine hiç girişmek istemiyorum:50:aslında tam olarak dipler tuttu sayılmaz yani doğal saçımın dışında ön katlarımın olduğu yere kadar yani kulak mesafesinde tuttu boya ama ondan aşağısı hiç değişmemiş gibi dün yine boyadım aynı renge açık olan yerler daha açıldı turunculaştı iyice bu arada' aşağılar yine aynı:14:neden tutmuyo anlamıyorum bu uçlar :26:nese sonuç olarak bi kaç hafta sonra garnier 110 le sadece uçları boyuyacam renk eşitlemek için turunculaşsın hiç önemli değil yeter ki renk eşitlensin baktım olmadı zaten koyu renge boyarım :9:

Back
X