Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Kizlar merhaba sizinle bir deneyimimi paylasmak istedim.. cildim karma ve kahverengi gunes + sir lekesi var...yillardir ne yaptiysam bir turlu duzene girmedi.. su an akliniza gelebilecek en oahali markalari dahi denedim hic bir etkisi olmadi..yaklasik 2 ay once evde cok basit ve maliyetsiz bir peeling hazirlayip uyguladim cildime sonuc muaazzam..cokda basit bu tarz problemi olan hanimlar varsa mutlaka deneyin derim hatta ben bu 4.yapisim sonucu aldiktan sonra yazmak istedim size..hem tarifliyorum.. kucuk bir kabın icerisine 1 cay kasigi bildiginiz cep sodasi 7..8 damla limon...hepsi bu... limonu sodanin uzerine sıkınca oksitlenme oluyor gecince parmak uclarinizla yuzunuze pleeng yapmaya baslayin...zaten 1 dk sonra cildinizdeki ölü deri elinize gelmeye baslayacaktir.. fazla uzun süreli yapmayin 1dk..yeterli..ondan sonra kuruyana kadar yani 10dk bekletin yuzunuzde sonuc harika..ancak 15 gunde bir yapmanizi tavsiye ederim yakin araliklarla yapilirsa ciltte kuruluk yapar.. ayrica bu peeling kuru ciltler icin uygun degil..yagli ve karma ciltler icin uygun...bu zamana kadar bos yere para vermisim oahali kremlere.. liminun cilt yenileme ve parlatma.. sodaninda leke acici ozelligi bir araya geldiginde sonuc basarili...
Cep sodasi nedkr su ictigimiz sodami
Kurt,kışı atlatır ama yediği ayaz'ı asla unutmaz!
Kayıtlı Üye
İçme sodası sanırım eczanede var toz şeklinde
Hızır Senin Kalbindedir Be Güzelim..
Pro Üye
Sonra da güneş kremi sürüp güneşe çıkmamak lazım. Böyle doğal bakımlar da gelişi güzel yapılmamalı .
Toz cep sodasi
Toz cep sodasi
Marketlerde de satilan toz seklinde cep sodasi...
hangi gunahin bedelisin sen mühürlü kaderim....
Kayıtlı Üye
Bu bir dert mi ki buraya konu açtiniz saniyorum bunları paylaşmak için başka topicler var sitede
Cep sodası ne kız anlamadım.
1 cay kasigi bildiginiz cep sodasi
Yemeklerde kullandığımız baking soda yazan karbonat mı acaba?
Tedekkurler denıycem ben :)
Kizlar merhaba sizinle bir deneyimimi paylasmak istedim.. cildim karma ve kahverengi gunes + sir lekesi var...yillardir ne yaptiysam bir turlu duzene girmedi.. su an akliniza gelebilecek en oahali markalari dahi denedim hic bir etkisi olmadi..yaklasik 2 ay once evde cok basit ve maliyetsiz bir peeling hazirlayip uyguladim cildime sonuc muaazzam..cokda basit bu tarz problemi olan hanimlar varsa mutlaka deneyin derim hatta ben bu 4.yapisim sonucu aldiktan sonra yazmak istedim size..hem tarifliyorum.. kucuk bir kabın icerisine 1 cay kasigi bildiginiz cep sodasi 7..8 damla limon...hepsi bu... limonu sodanin uzerine sıkınca oksitlenme oluyor gecince parmak uclarinizla yuzunuze pleeng yapmaya baslayin...zaten 1 dk sonra cildinizdeki ölü deri elinize gelmeye baslayacaktir.. fazla uzun süreli yapmayin 1dk..yeterli..ondan sonra kuruyana kadar yani 10dk bekletin yuzunuzde sonuc harika..ancak 15 gunde bir yapmanizi tavsiye ederim yakin araliklarla yapilirsa ciltte kuruluk yapar.. ayrica bu peeling kuru ciltler icin uygun degil..yagli ve karma ciltler icin uygun...bu zamana kadar bos yere para vermisim oahali kremlere.. liminun cilt yenileme ve parlatma.. sodaninda leke acici ozelligi bir araya geldiginde sonuc basarili...
cep sodası nedir karbonat mı bildiğimiz
Kendini sev, spor yap, doğal beslen...
Kayıtlı Üye
Bunu yapıyorsanız muhakkak bir tatlı kaşığı da yoğurt eklemelisiniz. Cep sodası ( diger adıyla İngiliz karbonatı, içme sodası) ve limon ikisi de asidik ve uzun vadede kullanımda cildin ph dengesini bozar. Yoğurt dengeler. Aklınızda bulunsun. Uygulamadan sonra nemlendirici sürmeyi de unutmayın.