- 19 Ekim 2022
- 897
- 427
- 23
- 29
- Konu Sahibi AnneveBebek0
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence var inşallah kanda da çıkarEki Görüntüle 3147926 Evde test yaptım adetime 3 gün var böyle çıktı şimdi kan da verdim sonucu bekliyorum sizce var mıdır kızlar
Test bozuk gibi yazacaktım bende, kan negatif çıkmış zaten.Yine hayal kırıklığı yine hüsrana uğradım isyan etmiyorum ama neyi cok istediysem olmadı bu hayatta bu defa cok ümitlenmiştim beta sonucum 0.45![]()
Ama daha adet döneminiz geçmemiz belki bı umut gecikmesini bekleyin bence Allah'tan ümit kesilmez kiYine hayal kırıklığı yine hüsrana uğradım isyan etmiyorum ama neyi cok istediysem olmadı bu hayatta bu defa cok ümitlenmiştim beta sonucum 0.45![]()
Umudu yitirecek bir şey yok ki ne kadar süredir düşünüyorsunuz bebekPsikolojim çok bozuldu inanın umudumu yitirdim![]()
Yıllardır bekleyen var 1 sene artık normal gelmeye başladı benimde 1 yili geçti sağlık yönden bir problem yoksa rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah1 senedir korunmasız ilişkimiz var ama onun öncesi 2 yıl ilaç kullandım suan cok istiyoruz olmuyor doktora gittik yumurtaların cok kaliteli dedi enfeksiyon mantar da yok dedi ama olmuyor işte olmayınca