• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde yalnız kalamıyorum :(

mrvksc

Erkegine asıkkk * m&m :)
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
101
0
46
Aksaray
Evde tek kaldıgımda asırı korkuyorum ne yapacagımı sasırmıs durumdayım. Ögrenciyim ve genelde tek kalıyorum odamdan dısarı cıkamıyorum tv ye yada kitaplara gömülüyorum. Küçücük cocuklar bile korkmuyor artık. Kendimi cok kötü hissediyorum bu yüzden :( Bir akıl verin lütfen ne yapmalıyım :14:

Acaba daha önce yasadıgın bir olaydan dolayı vs. mi kaldı bu psikoloji sende?
Kendini bildin bileli mi korkuyorsun canım? Yoksa birden bire ortaya cıkan bisey mi?

bu nasıl başladı.yani korkman için bir sebebin olması gerekiyor.başına korkmanı saglıyıcak birşeymi geldi.

Evde tek kaldıgımda asırı korkuyorum ne yapacagımı sasırmıs durumdayım. Ögrenciyim ve genelde tek kalıyorum odamdan dısarı cıkamıyorum tv ye yada kitaplara gömülüyorum. Küçücük cocuklar bile korkmuyor artık. Kendimi cok kötü hissediyorum bu yüzden :( Bir akıl verin lütfen ne yapmalıyım :14:

canim benim allah yardimcin olsun oncelikle. ayni seyleri bende yasiyodum yeni evliyken yapman gerekn tek sey dua etmek nas ve felak surelerini oku kelime-i sahadet getir devamli bide ayetel kursi yi oku bak o zman mutlaka gecicek emin ol tamam mi tatlim allah yar ve yardimcin olsun insallah:)

bende öyleyim hayatta yanlız kaldığımda uyuyamam,
tv açık olur, ışık acık olur yine huzursuz uyurum
korkarım ve cok yanlız kalırım
hocanın biri bana , ufekken cünüp birinin bana nazar değdiğini dua ile gececeğini söyledi
kendimi bildim bileli korkarım
dua okuyorum ara ara azalsada bitmez korkum ;)

bu bendede var hemde koskoca kız oldum 25 yaşındayım hala evde tek kalırsam üürküyorum .özellikle geceleri yani.bir keresinde ev arkadaşlarım bir yere gitmişti gece yarısı geldiler sürekli telefon ediyordum gelin gelin diye .yani bendede var nasıl yaniceğiz bilmiyorum.

Bu sorun bende de var
Çocuk sahibi kadınım ama işte bu korku geçmiyor.
Hala uyurken geceleri salonun ışığını açık bırakıyorum.:18:

canim benim allah yardimcin olsun oncelikle. ayni seyleri bende yasiyodum yeni evliyken yapman gerekn tek sey dua etmek nas ve felak surelerini oku kelime-i sahadet getir devamli bide ayetel kursi yi oku bak o zman mutlaka gecicek emin ol tamam mi tatlim allah yar ve yardimcin olsun insallah:)

Okuyorum cnm duaları yanımda bulunduruyorum sürekli ama yinede gecmiyor :5:

Cok kücükken bende de olmus bu. Odada bir saniye yalnız kalsam bagırmaya baslıyomusum.
Kapıyı acıp biri odadan cıkacak olsa aglıyomusum hemen filan. Sonra bir hocaya okutmuslar gecmis.
Biseyden dolayı korkuluk diye bisey oluyomus,onu kaldırtmak gerekiyomus.
Ama sende olan böyle bisey mi bilemiyorum...

bende öyleyim hayatta yanlız kaldığımda uyuyamam,
tv açık olur, ışık acık olur yine huzursuz uyurum
korkarım ve cok yanlız kalırım
hocanın biri bana , ufekken cünüp birinin bana nazar değdiğini dua ile gececeğini söyledi
kendimi bildim bileli korkarım
dua okuyorum ara ara azalsada bitmez korkum ;)

aynen bende öyleyim hayatta evde tek oldugumda uyuyamıyorum . Sürekli tv acık ısıksız uyuyamam :(

aynen bende öyleyim hayatta evde tek oldugumda uyuyamıyorum . Sürekli tv acık ısıksız uyuyamam :(

dua dışında psikologo gidebilirsin, sebebibi araştırır
çözüm bulabilirse giderir belki, onun dışında korkunla yaşamayı öğrenip panik yapmamamalısın ((:

Cok kücükken bende de olmus bu. Odada bir saniye yalnız kalsam bagırmaya baslıyomusum.
Kapıyı acıp biri odadan cıkacak olsa aglıyomusum hemen filan. Sonra bir hocaya okutmuslar gecmis.
Biseyden dolayı korkuluk diye bisey oluyomus,onu kaldırtmak gerekiyomus.
Ama sende olan böyle bisey mi bilemiyorum...

kücükken bende öyleymisim hayatta yalnız bırakamazlarmıs beni :14:

bu bendede var hemde koskoca kız oldum 25 yaşındayım hala evde tek kalırsam üürküyorum .özellikle geceleri yani.bir keresinde ev arkadaşlarım bir yere gitmişti gece yarısı geldiler sürekli telefon ediyordum gelin gelin diye .yani bendede var nasıl yaniceğiz bilmiyorum.

hic bilmiyorum canm böyle yasanmaz ama :14:

Bu sorun bende de var
Çocuk sahibi kadınım ama işte bu korku geçmiyor.
Hala uyurken geceleri salonun ışığını açık bırakıyorum.:18:

Bende de hep tv acık :( ins cocuk sahibi falan oldugumda gecer yoksa onunda psikolojisini etkilerim :5:

canım 24 yasındayım ben son bi kaç senedir ben de böyleydım

kendı kendıem okuyunca sakınleşıyordum az bucuk ama sonra gene baslıyorud bide

geceleri hep karabasan çöküyordu ben de hocaya okundum ve gectı çok şükür artık

evde yalnız da klasam korkmuyorum şükürler olsun hayatı cidden kısıtlayan bısey ınsallah sende caresını bulursun

canım 24 yasındayım ben son bi kaç senedir ben de böyleydım

kendı kendıem okuyunca sakınleşıyordum az bucuk ama sonra gene baslıyorud bide

geceleri hep karabasan çöküyordu ben de hocaya okundum ve gectı çok şükür artık

evde yalnız da klasam korkmuyorum şükürler olsun hayatı cidden kısıtlayan bısey ınsallah sende caresını bulursun

Tek care hoca gibi görünüyor :5: ins bulurum caresini canm​

Back
X