Evde yapılabilecek kalem işi hakkında bilgisi olan var mı?

NurTopum

Annesinin can damarı..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
844
13
318
İstanbul
Herkese hayırlı geceler arkadaşlar.

Hemen konuya gireyim;

Durumumuz iyi hamd olsun,şimdiye kadar bazı sebeplerden dolayı hiç çalışmadım evliliğim boyunca.
Fakat artık bazı planlarımız var,ve ek gelir olmasında hiç sakınca olmaz diye düşündüm..Eşimde fikirlerime saygı duyan,yapabileceklerimin sınırları dahilinde,yapacağım işi onaylayacak bir kişi.

'Evde kalem işi' diye bir iş var mış,fakat koca internet sitelerinde hiç kimse bu iş için ilgilenmiyor gördüm ki.
Aslında bin tane site var,fakat hepsi kargacık burgacık karma karışık..
Ben bu işten birşey anlamadım,ve belki bu iş hakkında bir bilen vardır diye sormak istedim.
İş kolay mı,zahmetli mi,saat diliminde ne kadar iş çıkar vs..gibi soruların cevaplarını merak ediyorum.

Evde ayrıca kına paketleme işide meşhur gibi geldi bana neti araştırınca.

Bu işleri yapan insanlar ne kadar şanslı kendi çaplarında..
Kendimi çok şanssız hissediyorum bu iş konusunda..

Bende cok arastırdım evde neler yapılabilir diyede int.den bulunacak seyler degil bu sanırım birinin vesile olması gerekiyo :34:

Ben de bu tarz işler arıyorum fakat internette yazan ilanların hepsi dolandırıcı. Çünkü malzeme göndermek için ilk sizden para stiyorlar ve saçma sapan para etmeyen şeyler gönderiyorlar ver geri iade almıyorlar. Böyle bir iş bulmak için firmalarla direkt muhattap olmak gerek.

canım, benim bir tanıdığım bi ara şu plastik kaşıklardan paketleme yapıyordu...hani kullan at kaşık çatallar varya, işte onlardan...ne kazanıyorsun diye sormuştum, çok değil ama harçlığım çıkıyor akmasa da damlıyor demişti...
ama epey zaman geçti üzerinden şimdi bıraktı çoluk çocuk olunca devam edemedi...
sana tavsiyem yapıcaksan da asla sana verilen vaadlere inanma..özellikle internettekilere inanma...bir tanıdık vasıtası ile bulabilirsen amenna....çünkü nette olanlar ilk masrafı sana bırakıyorlar...
komşularına danış bence illa ki duyan bilen birileri vardır...çünkü bu tür işler ev hanımları arasında çok yaygın...mesela şu sıralar tespih dizmek çok populer burada...

Evet cok haklisiniz arkadaşlar. .cevredede soracak cok kisi var, ama bu isleri yapan yok..bulan nasıl buluyor pes vallahi. .

Back
X