Evde yapılan gebelik testleri

Islakdamdaki kedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2016
89
17
88
27
Merhabalar adetime 7 gün var ve erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu testlerin yanlış olma ihtimali var mı? Gebelik yoksa da adetime bu kadar kıza süre kalmışken denesem gebe kalır mıyım

Merhabalar adetime 7 gün var ve erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu testlerin yanlış olma ihtimali var mı? Gebelik yoksa da adetime bu kadar kıza süre kalmışken denesem gebe kalır mıyım
Canım tabikide yanlışlık olabilir daha HCG çok düşük de olabilir ondan da negatif olur zaten erken gebelik testileri 6 gün öncesine kadar sonuç veriyor sen erkenden yapmışsın bir kaç gün bekle

Adetine 7 gün kala gebelik testi doğru çıkmaz zaten varsa da çıkma ihtimali çok düşük yani çünkü daha yerleşme bile belki olmamıştır veya yeni olmuştur.

Adetine 7 gün kala gebelik testi doğru çıkmaz zaten varsa da çıkma ihtimali çok düşük yani çünkü daha yerleşme bile belki olmamıştır veya yeni olmuştur.
Haklısınız , negatif çıkına üzüm açıkçası. Psikolojik mi bilmiyorum ama gebeligin tüm erken belirtileri var. Ben 2 ay önce ölü doğum ve küretaj oldum. Kürtajdan sonra daha hızlı gebe kalınır dendi dogru mu

10 gün öncesinden bile yapılıyormuş bu testler canım ne kadar doğru bilmiyorum çok üzüldüm negatif çıkınca. 2 ay önce bir bebek kaybım oldu

Back
X