evde zaman gecmiyoor

suufi

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
77
3
13
38
Evde neler yapiyorsynuz.bana evde zaman geçmiyor.bebeğim işde yaptirmiyor.çok siukildim

benimde aynı şekilde bebğim var onunla ilgileniyorum o uyuyunca koştura koştura temizlik yapıyorum hemen geri uyanıyor zaten o yüzden işim hiç bitmiyor sıkılacak vakitte bulamıyorumki...

Ya nasul oluyoki.tek istediği yaninda oturmam.vevoyuncak oynamam bu da beni bunaltiyo sürekli olunca

MasaAllah size yaaa.peki surekli oynuyor musunuz bebekleeinizle.benimki 18 aylik

benim oğlum 2,5 aylık daha oyun oynamasakta ilgi bekliyor konuşmamı istiyor sürekli ben konuştukca tepkiler veriyor seviniyor kendi haline bırakırsam kıyameti koparıyor biz sürekli konuşuyoruz bütün odaları tavaf ediyoruz adeta.gaz sancılarımız başlayınca hiç oturmuyorz zaten.benim bebeğim çok yeni belki ama ben sıkılmadım daha oyunlarda oynarız hele bi büyüsün

Daha çok minikbebeginiz.benim oğlum ele avuca sigmmiyorrr...çok hareketli ve çok ilgi seviyor.ve oyuncagida sevmiyor.tek oyuncagi benim diyebilirimmmmm

zor tabi ama güzel sıkıntılar bence bunlar ama hep olacak hep ilgi bekleyecekler evde sıkıldıysanız dışarı çıkın bebişle biraz dolaşın iyi gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…