Evdeki baba karakteri

tenesemisir

Her şey insanlar için
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
1.984
440
373
merhaba arkadaşlar
sinirden elim ayağım titriyor
benim bardak taşalı çok oldu
evde sinir harbi var...
hangi birini anlatayım :((

Son düzenleme:
konunu okumadım ama tahmin ettim
bil ki evde benzer sıkıntı yaşayan çok var ama kimse söylemiyor
çünkü insanın anlatmaktan bile çekineceği şeyler yaşıyor insanlar
şunu da bil ki ne kadar kötü şeyler yaşasan da onu kaybedersen Allah korsun, çok üzülürsün
Allah yardımcınız olsun inşallah
Rabbim sizin de herkesin de evine huzur versin

Son düzenleme:
kaç yaşındasın ve babana karşı ne zamandan beri bu tarz duygular besliyorsun cnm

of of..
aslında hiç bir zaman sevmedim onu
ama 2 senedir psikolojik olarak problemler yaşıyorum ve o da daha fazla üzerime geliyor
düzelemiyorsam daha kötü oluyorsam hatta şimdi bu durumdaysam hep onun yüzünden

22 yaşındayım...

ahh canım bende 23 yaşındayım. annem babam ben ortaokuldayken boşandılar. keşke daha erken olsaydı.
anneme atılan dayakları, yaşadığımız korkuları, baskıları, hatırlamak istemediğim onca yılı yaşamadan boşansalardı.
üzülme canım. ben küçükken annem babam hiç ayrılamayacak sanırdım. o adamdan hiçbir zaman kurtulamayacağız
sanırdım. gerçekten ayrıldıklarını öğrendiğimde o kadar şok oldum ki, sanki dualarım, onca yıldır beklediğim şey
kabul olmuştu..
ve canım inan bana hiçkimsenin yaptığı kötülük yanına kar kalmıyor.
o şerrinden asla kurtulamayacağız sandığım, o kötülükleri yapan adam şimdi öyle bir halde ki..
yaşlandı, daha da yaşlanacak. ama ailesinden, en önemlisi evlatlarından uzakta bi başına..
hiçbir zaman yanında bir kızı olmayacak bundan böyle. nerde yaşasa, ne yapsa, kimle tanışsa
insanlar soracak, hastalandığında merak edecekler ailesi nerde, çocukları yok mu diye..
var çocuklarım, ama benle görüşmüyorlar. hele kızımı belki birdaha hiç göremeyeceğim diyecek mi,
diyebilecek mi?
yaaa, işte böylee....
o yüzden üzülme canım. sen gönlünü ferah tut. sabret.. sabrın sonu selamettir, inan bana..

of of..
aslında hiç bir zaman sevmedim onu
ama 2 senedir psikolojik olarak problemler yaşıyorum ve o da daha fazla üzerime geliyor
düzelemiyorsam daha kötü oluyorsam hatta şimdi bu durumdaysam hep onun yüzünden

22 yaşındayım...

canım bende seninle aynı durumdaydım.25 yaşındayım bende.1 senedir artık üzülmüyorum.nasıl aştım biliyormusun???

hep babamdan nefret ettiğimi sanardım.babamı sevdiğimi itiraf ettim kendime.

ayrıca babam hep düzelir diye umut ediyordum ama artık babam için hiçbir şeye umut etmemeyi öğrendim.biliyorum babaya karşı umut kaybetmek çok acı veriyormuş.hep düzelir.iyi bir baba olur dedim ama boşu boşuna kendi umutlarını harcama.

sonraki aşama ise bırak gitsin yani;onu deli gibi kabul et.ne yapsa yeridir diye düşün.şimdi akli yetersizliği olan biri sana aynı şeyleri yapsa ne düşünürsün.amaaan neyse bilinçli yapmıyor ne de olsa der sineye çekersin.aynısını babanada yapmaya çalış.ben bu şekilde yaptım rahatım.

baban bişi derken dinliyomuş gibi yap.evet baba he baba de.arada öv ne bileyim ruhunu okşayacak şeyler söle falan.sonra da s.ktir et.valla ben böle yaptığımdan beri felaket para koparıyorum.hemde kafama babam takılmıyor.ayrıca çok da güzel vakit geçiriyoruz.hakikaten bende mutluyum o da mutlu.

bazı insanlara böle yapcan.kötü biliyorum ama başka çare yok.sürekli didişip 60 yaşındaki adamı değiştiremeyeceğime göre,bari son günlerini iyi geçirsin bana da hakkını helal etsin.

sonuçta o senin baban bu gerçeği değiştiremezsin.

işte hepsi bu.

Back
X