• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evdeki çalışanımız!

PersephoneH

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
6.364
1.085
198
Şuan sinir krizi geciriyorum hanımlar.
Çok yoğun olduğum için yatılı çalışanlarımız var evde,bir eleman çıkmak zorunda kaldı özel hayatından dolayı.
Yaklaşık 2 aydır yeni bir eleman seçtik ama kadın beni çileden çıkarıyor.
Maalesef ki yufka yürekliliğim disiplinimden önce geliyor,şöyle ki;mutfak bezini tuvalete tuvalet bezini muftağa getirmiş!
Asla affetmeyeceğim birşey ama mecburiyetle birlikte gelen yufka yürekk ona bir şans daha verdi.
Herşeyi kafasına göre bir yerlere tıkıştırıp ortalığı toplu gösteriyo aklı sıra defalarca uyardım kendi evimde yabancı gibiyim,mutfağı fln kendine göre düzenlemiş resmen 2 ayda toplam 9 kere kendi düzenime zor döndürdüm o konuyu aştık yani artık neyse..
Ona girmemesi gereken bir oda gösterdim ilk geldiği gün,o odayı aklınca düzenlemiş kapıyı açar açmaz kaynar sular döküldü başımdan!!
Bütün ofisim çalışmalarım kalem kıpırdatamadığım masam aman allahım hala ellerim titriyor...!!
İş görüşmelerimi genelde evde yapıyorum bu arada ofisten bir dosya getirmek üzere içeri girdim ve içimden şeytan çıktı resmen görüşmem bitene kadar evden uzaklaştırdım hala sinirim geçmedi o toplantı nasıl geçti hiçbir fikrim yok şuan film koptuu......
Kovsam hem kadının ihtiyacı var kovmasam ne laftan anlıyo ne disiplinden vicdan yapıyorum kısaca ama kızlar yillardir uzerinde çalıştığım şeyler şuan püfff uçtu gitti o düzenlemeyle arada kaldim yardim edin :KK43:

kov, bas tekmeyi gitsin.
işe ihtiyacı olmayan kim var ki baktığın zaman..?
şu halde zaten gerçekten işini layıkıyla yapacak birilerinin yerini de boş yere tutuyor. kov gitsin, aklı başına gelir sonraki işinde özverili çalışmayı öğrenir.

Haklısın tamda böyle düsünüyorum ama kıyamıyorumda çok bağırdım vicdan yaptım sanırım :oops:

Cok kabullenemiyorsaniz isten cikartin o zaman.Bu kadar kendinize stres edinmeyin hayat zaten kisa.Ortalikta millet is ariyor zaten.Gidin iskura basvurun guvenilir bir isci alin

Şuan sinir krizi geciriyorum hanımlar.
Çok yoğun olduğum için yatılı çalışanlarımız var evde,bir eleman çıkmak zorunda kaldı özel hayatından dolayı.
Yaklaşık 2 aydır yeni bir eleman seçtik ama kadın beni çileden çıkarıyor.
Maalesef ki yufka yürekliliğim disiplinimden önce geliyor,şöyle ki;mutfak bezini tuvalete tuvalet bezini muftağa getirmiş!
Asla affetmeyeceğim birşey ama mecburiyetle birlikte gelen yufka yürekk ona bir şans daha verdi.
Herşeyi kafasına göre bir yerlere tıkıştırıp ortalığı toplu gösteriyo aklı sıra defalarca uyardım kendi evimde yabancı gibiyim,mutfağı fln kendine göre düzenlemiş resmen 2 ayda toplam 9 kere kendi düzenime zor döndürdüm o konuyu aştık yani artık neyse..
Ona girmemesi gereken bir oda gösterdim ilk geldiği gün,o odayı aklınca düzenlemiş kapıyı açar açmaz kaynar sular döküldü başımdan!!
Bütün ofisim çalışmalarım kalem kıpırdatamadığım masam aman allahım hala ellerim titriyor...!!
İş görüşmelerimi genelde evde yapıyorum bu arada ofisten bir dosya getirmek üzere içeri girdim ve içimden şeytan çıktı resmen görüşmem bitene kadar evden uzaklaştırdım hala sinirim geçmedi o toplantı nasıl geçti hiçbir fikrim yok şuan film koptuu......
Kovsam hem kadının ihtiyacı var kovmasam ne laftan anlıyo ne disiplinden vicdan yapıyorum kısaca ama kızlar yillardir uzerinde çalıştığım şeyler şuan püfff uçtu gitti o düzenlemeyle arada kaldim yardim edin :KK43:
Gerçekten ise ihtiyaci olan biri oldugunu zannetmiyorum bu anlatımlarina bakilirsa.

Haklısın tamda böyle düsünüyorum ama kıyamıyorumda çok bağırdım vicdan yaptım sanırım :oops:

büyük ihtimal referansla falan buldun sen bu tipi.. yazdıklarından kafamda direk bir prototip oluştu,tanıyorum ben böyle tipleri..
hiç duyar kasmaya gerek yok. girme dediğin odaya girmek zaten direk sana meydan okumak.
bak canım eğer bu şahsiyetin gerçekten işe ihtiyacı olsaydı; bu kış kıyamette işsiz kalma korkusu olur, işini en başından özverilice yapıp kendini sevdirmeye çalışırdı.12 yaşındaki kız çocuğu bilir tuvalet bezinin mutfakta olmayacağını yani..
vicdan yapacak bir nokta yok yani, en kısa zamanda bu yer işgalcisini kov gitsin.

gerçekten işe ihtiyacı olan biri bu kadar disiplinsiz davranmaz, yaptıkları affedilir şeyler değil, ben tuvalet bezini mutfakta gördüğüm an cinnet geçirip kovardım.
Geçirdim ilk gün verdiğim listenin en başında yazıyordu zaten açıklaması da çamaşı suyuna basmiş lavaboda mecbur kalmasaydim o an kovmustum zaten hasta oldum bide bakteriden bu olay sonrasinda.

Bu kadar sinire gerek yok.ihtiyacı olmasa zaten size katlanmazdı.nezaket biraz.bas tekmeyi diyenlere de hayret ettim..nasıl insanlarsınız ki vicdan..

gereksiz duyar kasmaya gerçekten gerek yok. işe çok ihtiyacı olsa bu kadar disiplinsiz davranmaz ev sahibini takmamazlık etmezdi.
gerçekten işini hakkıyla yapan insana vicdanlı davranılır.

Defalarca uyarmaniza rağmen kafasına göre hareket ediyorsa kovulmayi haketmis vicdan yapmaya gerek yok. Işini kaybetmek istemiyorsa soylenenlere uyması gerekirdi.

büyük ihtimal referansla falan buldun sen bu tipi.. yazdıklarından kafamda direk bir prototip oluştu,tanıyorum ben böyle tipleri..
hiç duyar kasmaya gerek yok. girme dediğin odaya girmek zaten direk sana meydan okumak.
bak canım eğer bu şahsiyetin gerçekten işe ihtiyacı olsaydı; bu kış kıyamette işsiz kalma korkusu olur, işini en başından özverilice yapıp kendini sevdirmeye çalışırdı.12 yaşındaki kız çocuğu bilir tuvalet bezinin mutfakta olmayacağını yani..
vicdan yapacak bir nokta yok yani, en kısa zamanda bu yer işgalcisini kov gitsin.
Aynen çok haklısın canım kovucam bu sefer.

Dertmi bu ya kadın tutcaz gücün olduktan sonra biri gider biri gelir işini iyi yapan bulunana kadar para kazanmak kolay değil onu maaşını vermek için neler yapıyoruz oda hakederek alsın maasini

Back
X