- 16 Temmuz 2023
- 7.741
- 20.250
- 278
- 30
- Konu Sahibi osenolsanbari3
Nickini değiştirmiş. Zaten bu kişi Avrupa yakasıAvrupa yakası uyemi oda böyle bir rahatsızlığı vardı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nickini değiştirmiş. Zaten bu kişi Avrupa yakasıAvrupa yakası uyemi oda böyle bir rahatsızlığı vardı
Allah akıl versin.Varsa da birilerine para yedirtmeyin. En kötü açın rukye videolarını, sesi dışarı verin. Psikolojik de olabilir. Bilemeyiz.
Bazı evler de basık oluyor, belki ondan da olabilir. İlaçlarınızı da aksatmayın büyü müyü olsa da.
E geçen hafta doktora gitmedi mi bu üye? Hatta doktorun epikriz tarzı imzalı bir kağıdı paylaşmıştı. O zaman doktor yatış uygundur demişti. Aynı hikayeyi başa mı sardık yani.Nickini değiştirmiş. Zaten bu kişi Avrupa yakası
Evet geçen hafta gitti ve dediğiniz gibi yazı paylaşmıştı. Ama hastanede yatmaktan vazgeçmişti. Şimdi ise hastanede kalmakta kararlı sanırım.E geçen hafta doktora gitmedi mi bu üye? Hatta doktorun epikriz tarzı imzalı bir kağıdı paylaşmıştı. O zaman doktor yatış uygundur demişti. Aynı hikayeyi başa mı sardık yani.
Ayetel kürsi, Felak, Nas gibi surelerin şifa niyetine okunması. Video dediğim de youtubeda videolar var, sadece ses. Okuyamıyorsa onları açsın babında yazdım.Rukye videosu ne ki
Tanı almışsınız zaten. İlaçlar da işe yaramıyor diyorsunuz. Yatış da önermiş doktor. Daha ne duruyorsunuz? Tanı almasanız bipolar mısınız acaba diye yazacaktım.İzmire gittim sevgili için.Yani saçma sapan riskli şeyler yapıyorum bazı dönemler.Doktorum bipolar tip 1 dedi
Eski konularını oku canım bipolar bozukluğu var Allah yardım etsin ne yaptığını bilmiyorAyetel kürsi, Felak, Nas gibi surelerin şifa niyetine okunması. Video dediğim de youtubeda videolar var, sadece ses. Okuyamıyorsa onları açsın babında yazdım.
Sanki muska yap demişim, biri gelmiş akıl versin demiş. Amin, ecmain.
Yok ben öyle düşünmedim rukye ne demek bilmediğim için sordumAyetel kürsi, Felak, Nas gibi surelerin şifa niyetine okunması. Video dediğim de youtubeda videolar var, sadece ses. Okuyamıyorsa onları açsın babında yazdım.
Sanki muska yap demişim, biri gelmiş akıl versin demiş. Amin, ecmain.
Oyle bseyin oldugunu ınkar eden kutsal kitabıda ınkar eder. Kutsal kitabın içeriğinde ınkar ettiğiniz şeyden bahsedilirDoktora gidene kadar yoldayken su bilgi umarim isinizi gorur: buyu diye bisey yok.
Oncelikle insanlarin kutsal kitabi inkar etme ozgurlugu vardir, buna kimse karisamaz. Herkes hesabini yaraticiya kendisi verecek.Oyle bseyin oldugunu ınkar eden kutsal kitabıda ınkar eder. Kutsal kitabın içeriğinde ınkar ettiğiniz şeyden bahsedilir
Tartışma uzamasın ama İslam'da büyü var. Yapmak yasak.Oncelikle insanlarin kutsal kitabi inkar etme ozgurlugu vardir, buna kimse karisamaz. Herkes hesabini yaraticiya kendisi verecek.
Kutsal kitapta buyuyle ilgili nerede ne deniyor, ve ilgili ayette soylenmek istenen nedir aciklar misiniz? Konu kapanacak, muhtemelen ban yiyecegiz ama ben soyleyeyim, kuranin kendisi zaten bugun buyu diye ugrasilan sarlatanliklarin aldatmaca oldugunu soyluyor.