evdeki negatif enerji büyü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E geçen hafta doktora gitmedi mi bu üye? Hatta doktorun epikriz tarzı imzalı bir kağıdı paylaşmıştı. O zaman doktor yatış uygundur demişti. Aynı hikayeyi başa mı sardık yani.
Evet geçen hafta gitti ve dediğiniz gibi yazı paylaşmıştı. Ama hastanede yatmaktan vazgeçmişti. Şimdi ise hastanede kalmakta kararlı sanırım.

Rukye videosu ne ki
Ayetel kürsi, Felak, Nas gibi surelerin şifa niyetine okunması. Video dediğim de youtubeda videolar var, sadece ses. Okuyamıyorsa onları açsın babında yazdım.

Sanki muska yap demişim, biri gelmiş akıl versin demiş. Amin, ecmain.

Daha önceki konunuzda hastanede yatmak istiyorum ailem izin vermiyor bende ilaç içtim vs vs yazdın şimdi eski konuna baktım ben kalamam yapamam diyosun sen ne istediğini bilmiyorssun bence

İzmire gittim sevgili için.Yani saçma sapan riskli şeyler yapıyorum bazı dönemler.Doktorum bipolar tip 1 dedi
Tanı almışsınız zaten. İlaçlar da işe yaramıyor diyorsunuz. Yatış da önermiş doktor. Daha ne duruyorsunuz? Tanı almasanız bipolar mısınız acaba diye yazacaktım.

Ayetel kürsi, Felak, Nas gibi surelerin şifa niyetine okunması. Video dediğim de youtubeda videolar var, sadece ses. Okuyamıyorsa onları açsın babında yazdım.

Eski konularını oku canım bipolar bozukluğu var Allah yardım etsin ne yaptığını bilmiyor

Yok ben öyle düşünmedim rukye ne demek bilmediğim için sordum

Oyle bseyin oldugunu ınkar eden kutsal kitabıda ınkar eder. Kutsal kitabın içeriğinde ınkar ettiğiniz şeyden bahsedilir
Oncelikle insanlarin kutsal kitabi inkar etme ozgurlugu vardir, buna kimse karisamaz. Herkes hesabini yaraticiya kendisi verecek.

Kutsal kitapta buyuyle ilgili nerede ne deniyor, ve ilgili ayette soylenmek istenen nedir aciklar misiniz? Konu kapanacak, muhtemelen ban yiyecegiz ama ben soyleyeyim, kuranin kendisi zaten bugun buyu diye ugrasilan sarlatanliklarin aldatmaca oldugunu soyluyor.

Oncelikle insanlarin kutsal kitabi inkar etme ozgurlugu vardir, buna kimse karisamaz. Herkes hesabini yaraticiya kendisi verecek.

Kutsal kitapta buyuyle ilgili nerede ne deniyor, ve ilgili ayette soylenmek istenen nedir aciklar misiniz? Konu kapanacak, muhtemelen ban yiyecegiz ama ben soyleyeyim, kuranin kendisi zaten bugun buyu diye ugrasilan sarlatanliklarin aldatmaca oldugunu soyluyor.
Tartışma uzamasın ama İslam'da büyü var. Yapmak yasak.

Bu konu da hala niye kitlenmediyse artık 🤔

Büyü vb içerikli konular yasaktır, dini içerikli mesajlar da öyle.

osenolsanbari3 osenolsanbari3 lütfen rica ediyorum her aklınıza geleni bdvye konu diye açmayın, 23 uyarınızdan 21 tanesi kategori dışı konu uyarısı + lütfen site kurallarına uygun konular açın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X