- Konu Sahibi mmonogiasena
-
ayy sağol tatlım valla çok heyecanlıyım ne giycem bilmiyorum bide erkek arkadaşımla boylarımız aynı gibi topuksuz bişey giysem abes mi olur ondan uzun olmak istemiyorum:SS
Herkese merhaba
Öncelikle mutlu bir beraberliğe adım attığımız şu günlerde hepimize sevdiceğimizle bir ömür mutluluk diliyorum :) Amin amin kızlar :))) Kızlar benim nişanım evde olacak.
(İsteme söz nişan hepsi birarada olacak) Elbise için bir türlü karar veremedim. Açılan konuları da sabahtan beri ara ara girip okudum. Fakat kafam daha da fazla karıştı. Benim kafama şu takılıyor öyle kabarık bi elbise giymeyeceğim evde olacağından ama önce beni isteyecekler kahve falan tutucam abiye giysem abes durmaz mı? Daha mı sade olmalıyım. Nasıl birşey giymeliyim lütfen fikir ve deneyimlerinizi benimle paylaşın olur mu? Hepinize sevgilerrrr
ayy beni anlayan biri çıktı şükür herkes saçmalama ne olcak diyo tabi onların öyle bi derdi yok :)))
benimde nişanım senin bahsettiğin gibi oldu dilersen fotolarıma bakabilirsin fikir sahibi olman açısından 9. ve 10 . sayfada fotolar http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...san-tepsisi/481948-nisanlaniyorum-kizlar.html
al bendende okadar canım ya:) dedigin gibi onların öle bi derdi yok tabi. ben o kısa topukluyla bile resim felan çekilmek için yan yana durunca dizimi hafif kırardım kimse hissetmeden :) bölece aramızdaki boy farkını kapatırdım. saçma gelcek ama işe yarıyo dene istersen
biber dolma Allah mutluluğunuzu daim etsin elbisende saçında harika elbisemi uzun istiyorum çünkü düze yakın bi ayakkabı giymem gerek erkek arkadaşımla boyumuz nerdeyse aynı ama saçın seçtiğim elbiseye giderse kesinlikle yaptıracağım bir model
teşekkür ederim daha iyisiyle sende atlat o günü inşallah...saçımın modeline prenses model diyolar bilgin olsun
hımm tamam teşekkür ederim iyi oldu bunu söylediğin :)
heşey gönlünce olsun iyi geceler
kahve dağıtırken abiye elbise komik olur. iki elbise al derim. abiye dediğini yüzükler takılırken giyersin; daha sade, şık bir şeyi de ilk karşılamada ve kahveler dağıtılırken giyersin.
çok güzel şıkır şıkır haff topuklu ayakkabılar var ve hatta babetler , illa yüksek ökçeeli giymek zorunda değilsin ya
kızlar hemen cvp geldi çok mutlu oldum tşk ikinize de renk model hiç fikrim yok resim varsa elinizde paylaşırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?