Evdekilerin kaprisi

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Herkese hayırlı bayramlar öncelikle çok canım sıkkın paylaşmak istiyorum bizim evin olayları asla bitmiyor mesela evi süpürdüm anneme gösteriyorum geliyor burada toz kalmış aynı yere yüz kez süpürüyorum evdekilerin isteği asla bitmiyor x şunu getir x bunu getir x telefonu şarja tak x yemek yap ders çalışmam gerek bunşar yüzünden olmuyor bayramdan sonra tatil planımız var uçakla gidicez şimdiden başladı kavgası cam kenarına sen oturacam ben oturucam şu bayramda bile kavga ediyorlar. Bıktım ya daha demin ayaktalar ya ben de oturuyorum benden çay istiyorlar ayaktasınız ya çaydanlığın dibindeler doldursanıza

Oyy kıyamam ben sana. Senin cıvıl cıvıl, bıcır bıcır,kıpır kıpır olman lazım bu yaşta. Kendini mutlu et ve okulunu, eğitimini aksatma. Bunlar gelir geçer.
Aslında neşeliyim ama evde bunaltıyorlar anneme yardımcı oluyum diye evi süpürüyüm diyorum beğenmiyor

Her gün ufacık şeyler için konu mu acacaksin???

Size ne? Kardeşimiz beliki canı sıkkın kimseyle paylaşamiyor gelip buraya yazıyor. Sırf boş yorum yazicam diye yazma.

Konuya gelmiş olursak : güzelim benim, kiyamam sana genelde küçüge yuklerler herşeyi ama sen fazla kafana takma. Derslerine odaklan oldu mu ablası.. Fazla kafana takma çünkü daha gençsin yıpratma kendini. Hayırlı bayramlar

Size ne? Kardeşimiz beliki canı sıkkın kimseyle paylaşamiyor gelip buraya yazıyor. Sırf boş yorum yazicam diye yazma.

Konuya gelmiş olursak : güzelim benim, kiyamam sana genelde küçüge yuklerler herşeyi ama sen fazla kafana takma. Derslerine odaklan oldu mu ablası.. Fazla kafana takma çünkü daha gençsin yıpratma kendini. Hayırlı bayramlar
Sana mi soracağım? Haddin bil ukala

Bu kızda sana mı sorucak konu açması icin. Haddini bil ukala.
Cümlelerin kopyala yapıştır yapacağına özgün düzeyli yorum yap. Fikrimi söyledim saçma sapan konulardan sürekli soru açılmaz. Sen kendi işine bak. Aklını da kendine kullan varsa.

Cümlelerin kopyala yapıştır yapacağına özgün düzeyli yorum yap. Fikrimi söyledim saçma sapan konulardan sürekli soru açılmaz. Sen kendi işine bak. Aklını da kendine kullan varsa.

İstediği kadar soru açabilir siz kimsiniz? Bende fikrine aynı şekilde cevap verdim çünkü boş konuşuyorsun.

Ablalarım kavga etmeyin ya ben zaten anneme diyorum anne her şeyi ben mi yapacam diye yap diyor bıktım usandım valla

Kavga etmiyoruz canım sadece etkiye tepki :p
Bazen cidden anlamıyorum. Kimisinin derdi başka olur, kimiside ders yapmak istediği halde engeleniyor sanırım bazı insanlar çok benciler. Ben anne olsaydim derdimki kızım ne güzel ders çalışıyor mutlu olurdum bunda, ev isimde kendim yapardım he dersleri bitince yardım edebilir...

Ya deme işte demeden çek kendini dersen tabi biz yapacağız der. Sen her işe koşma uykun olsun bazen bir yerin ağrısın böyle böyle sağlığından olan insanlar da var gençsin kendini düşün.

İstediği kadar soru açabilir siz kimsiniz? Bende fikrine aynı şekilde cevap verdim çünkü boş konuşuyorsun.
boşver kız Valeriaaaa Valeriaaaa bayram günü kib'lenesi gelmiş onun. :halay: Konu sahibicim hepimiz oralardan geçtik be güzelim, tipik "ev kızı mode on".Takılma geç.He de geç kafan rahat etsin.

Ablalarım kavga etmeyin ya ben zaten anneme diyorum anne her şeyi ben mi yapacam diye yap diyor bıktım usandım valla
Yapma kizim yapma ya herkesin eli var ayağı var yapsınlar işlerini hayret birşey sen olmasan ne yapacaklarmış eğilme kimseye annende olsa eğilme kula kulluk yapma herkes az biraz yapar sende yaparsın olur biter yada sırayla yapsınlar sende siran gelir yaparsin o ayri sen evin hizmetçisi mısın öyle het iş sanamı bakacak Allah annene merhamet vicdan versin

Back
X