Evdekilerin kaprisi

Kavga etmiyoruz canım sadece etkiye tepki :p
Bazen cidden anlamıyorum. Kimisinin derdi başka olur, kimiside ders yapmak istediği halde engeleniyor sanırım bazı insanlar çok benciler. Ben anne olsaydim derdimki kızım ne güzel ders çalışıyor mutlu olurdum bunda, ev isimde kendim yapardım he dersleri bitince yardım edebilir...
Okul zamanı karışmıyor fazla yine süpürtüyor ayni yere yüz Kez en azından x şunu getir demiyorlar bilerek hemen sınaboö var diyorum yazın inanırlarmı haylr

Yapma kizim yapma ya herkesin eli var ayağı var yapsınlar işlerini hayret birşey sen olmasan ne yapacaklarmış eğilme kimseye annende olsa eğilme kula kulluk yapma herkes az biraz yapar sende yaparsın olur biter yada sırayla yapsınlar sende siran gelir yaparsin o ayri sen evin hizmetçisi mısın öyle het iş sanamı bakacak Allah annene merhamet vicdan versin
Ablacım annem tek kışın karışmıyor yazın evi süpürüyorum bulaşık makinesi boşaltıyorum sinir olduğum şey ayni yeri yüz kez süpürtüupr

Küçüksün diye
Büyü ekmeğini ele al
Başka eve çık
Başka yolu yok

Aileleler ufacık çocukların üstüne gidip bunaltıyor ya hep böyle bu ülkede

Herkese hayırlı bayramlar öncelikle çok canım sıkkın paylaşmak istiyorum bizim evin olayları asla bitmiyor mesela evi süpürdüm anneme gösteriyorum geliyor burada toz kalmış aynı yere yüz kez süpürüyorum evdekilerin isteği asla bitmiyor x şunu getir x bunu getir x telefonu şarja tak x yemek yap ders çalışmam gerek bunşar yüzünden olmuyor bayramdan sonra tatil planımız var uçakla gidicez şimdiden başladı kavgası cam kenarına sen oturacam ben oturucam şu bayramda bile kavga ediyorlar. Bıktım ya daha demin ayaktalar ya ben de oturuyorum benden çay istiyorlar ayaktasınız ya çaydanlığın dibindeler doldursanıza
Canmmmm bu evdekilerin kaprisi degil kii bende cok kizardim annme babama abime smdi Allah razi olsun dyrm evde yapilmasi gerekn tum isleri bana ogrettikleri için bni dort dortluk yetstrdikleri icin smdi sana anlmsz gelecek ama sen susn kndini hayat okulunda düşün ve o pkuldan en yuksrk pusnla mezun ol ki evlndgnde evni kndin yönet cevremde temzlik duzen konusindan bosanmanin eşiğine gelmis cok kisi var ve esim heo Allah razi olsun evime gelince yuvamda hissedyrm tertemz duzrnli bni rahatsz eden hicbirsey yok drr ki bu cok onmli

Kiz burda ailesinden dert yanmis herkeste aileyi dusman ilan etmis bu sekilde sadece yangini koruklersiniz dahabyatstrci seyler yazilmali sonucta daha kucuk ve ergenlik donemnin bunaltisiyla ailesinden uzaklasmak uzere hicbir anne baba kizinin kotulugunu istemez ama burda herkes kizinaikeye karsi dolduruyor ayri eve cik yazmis biri ciksa nolcak kendi evinin temzligini yaoacak yemegini yaoacak bulasigininyikayacak canasr utu sanki ayri evde is yok mu sen buraya dert yazma canim aklini.karstiracak kotu yorumlar cok burda git annenle konus anne ben sana yardimci olmak istyrm sen begeeynce yzuluyorum de senn tek dostun annen bu dunyada bunu unutma. Hucbir zamn.dusman degil o sana belki tepkileri farklidir belki sana nasil.yaklasacagini bilmiyordur sende konus ve rica et burda yazilanlara da kulak asma canm annen san olmamis mi dedi anne ozmn nasil yapaym.bana goster bende ogrneeyim de mesela hem anneciginin yükünü de haffletrsin bu haytta en zor sey anne olmak emin ol annem.bana anne olunca anlayacaksin diyince sinir olurdum kavga ederdim smdi hep.ozyr diliyorum annemden

Hepimiz çocukluk ve gençlik dönemlerinde bu devrelerden geçtik.Abartilmadigi sürece her evladın erkek kız ayırt etmeden ev işlerinde ortaklığının olması gerektiğini düşünüyorum.Pamuklara sarılıp prensesler ve paşalar gibi yetiştirilen çocukların şu an ne halde olduğunu görüyoruz. Hiçbir şeyden anlamayan paylaşım duygusu olmayan tembel huysuz ve en önemlisi doyumsuz bir nesil yetisti.Onun için konu sahibesi kardeşim evde sorumluluk almak güzeldir.Ancak sadece sen yapiyorsan bunda bir sorun var Alienle bu konuyu açıkça konusmalisin.

Back
X