evden ayrılmayı kafama koydum...

vahiba

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.852
542
373
Ankara
Herkese iyi geceler.Kısaca kendimi hatırlatıp konuya geçicem.yaş 32.yıllar süren bir ilişki ve babamın beni evlendirmemesi.geçmiş konularımı okuyan bilir zaten.bugun annemle babamı konuşurlarken duydum.annem babama evlensinler bu yaz kabul ediceksin artık falan diodu.babamsa gelicek konulucaz sadece.vericeğimi kim söyledi size die hala saçmalıyor.ben 32 yaşındayım ya şu yaşadıklarıma babamın tavrına inanamıorum.zaten bugun anneme söyledim.sizi dıydum dedim.bu evden gidicem artık.arkamdan çok ararsınız dedim.ağladı annem .bu ili halledicem bana güven falan demeler...yüzlerini görmek istemiorum artık.evden ayrılıcam ama nasıl olucak bilemiorum.halkla ilikiler mezunuyum ama hayatımda hiç çalışmadım .birikimimde yok malesef.erkek arkadaşımla anak yazın evlenebiliriz.ozamana kadar nerde kalsam ne yapsam bi akıl verin :(

Annem hakkımı helal etmem dedi.ama buraya kadar artık.akıl sağlığım bozulmak üzere.arkamdan kına yaksınlar

Herkese iyi geceler.Kısaca kendimi hatırlatıp konuya geçicem.yaş 32.yıllar süren bir ilişki ve babamın beni evlendirmemesi.geçmiş konularımı okuyan bilir zaten.bugun annemle babamı konuşurlarken duydum.annem babama evlensinler bu yaz kabul ediceksin artık falan diodu.babamsa gelicek konulucaz sadece.vericeğimi kim söyledi size die hala saçmalıyor.ben 32 yaşındayım ya şu yaşadıklarıma babamın tavrına inanamıorum.zaten bugun anneme söyledim.sizi dıydum dedim.bu evden gidicem artık.arkamdan çok ararsınız dedim.ağladı annem .bu ili halledicem bana güven falan demeler...yüzlerini görmek istemiorum artık.evden ayrılıcam ama nasıl olucak bilemiorum.halkla ilikiler mezunuyum ama hayatımda hiç çalışmadım .birikimimde yok malesef.erkek arkadaşımla anak yazın evlenebiliriz.ozamana kadar nerde kalsam ne yapsam bi akıl verin :KK43:

Neden çalışmadın ? Bölümün çok güzel ve bir sürü yerde iş bulabilirdin. Bence çok geç kalmış sayılmazsın, hemen iş ara ve kendi ayakların üzerinde dur. Babandan harçlık aldığın müddetçe, bu böyle gider.

Öncelikle bir istemeye gelsinler, babanız vermeyecekse vermesin. Sonra, eğer ısrarcıysa bu konuda, siz bir iş bulmalısınız. Hiç çalışmamış olabilirsiniz ama hâlâ bir yerlerden başlayabilirsiniz.

Erkek arkadaşınız da şartları zorlayıp evliliği öne çekmeli sanırım.

Neden çalışmadın ? Bölümün çok güzel ve bir sürü yerde iş bulabilirdin. Bence çok geç kalmış sayılmazsın, hemen iş ara ve kendi ayakların üzerinde dur. Babandan harçlık aldığın müddetçe, bu böyle gider.
Türkiye şartlarında o bölümde iş bulması o kadar zorki..Ben de o bölüm mezunuyum,büyük bir şehirde yaşıyorum ama maelesef iş yok....

babam çalışmama hiç izin vermedi.maddi durumumuz iyi die bende açıkçası çalışmadım .aptallık ettim:(

Öncelikle bir istemeye gelsinler, babanız vermeyecekse vermesin. Sonra, eğer ısrarcıysa bu konuda, siz bir iş bulmalısınız. Hiç çalışmamış olabilirsiniz ama hâlâ bir yerlerden başlayabilirsiniz.

Erkek arkadaşınız da şartları zorlayıp evliliği öne çekmeli sanırım.
zaten geliceklerdi istemeye.gelmesinler dedi.yinede ben getirticektim.ama bugunkü konuşmayı duyunca film kptu bende

Turk aileleri koskaca cocuklarinin hayatina neden bu kadar mudahil oluyorlar? 32 yasindaki esek kadar insani evlendirmemek de ne demek?
Valla milletcek o cok ovundugumuz Turk aile yapisindan nefret eder oluyorum boyle durumlarda.
Bence siz de calismaya baslayin. :)

Türkiye şartlarında o bölümde iş bulması o kadar zorki..Ben de o bölüm mezunuyum,büyük bir şehirde yaşıyorum ama maelesef iş yok....

Benim çoğu arkadaşım buldu da o yüzden yazdım. Okurken staj yaptılar, ingilizceleri de iyi. Belki de ondandır. Maaşlar biraz düşük başlıyor ama sonra yükseliyor. Birkaç yıl fedakarlık edip, sonra çok iyi noktalara gelebilirsiniz aslında. Malesef Türkiye şartları böyle.

evi terketmenin çözüm olacağını düşünmüyorum.ne yap ne et babanın rızasını al.

babam çalışmama hiç izin vermedi.maddi durumumuz iyi die bende açıkçası çalışmadım .aptallık ettim:KK43:
bence evden ayrılmak yerıne mutlaka iş bulun çalışın annenızı oyle bırakıp gıdersenız işleriniz hep ters gıder

Benim çoğu arkadaşım buldu da o yüzden yazdım. Okurken staj yaptılar, ingilizceleri de iyi. Belki de ondandır. Maaşlar biraz düşük başlıyor ama sonra yükseliyor. Birkaç yıl fedakarlık edip, sonra çok iyi noktalara gelebilirsiniz aslında. Malesef Türkiye şartları böyle.
erkek kardeşim 4 yıllık ünüversite mezunu askerliğini bitirmiş prezentabl..:)600 le başladı bankada 1500 oldu:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi geceler.Kısaca kendimi hatırlatıp konuya geçicem.yaş 32.yıllar süren bir ilişki ve babamın beni evlendirmemesi.geçmiş konularımı okuyan bilir zaten.bugun annemle babamı konuşurlarken duydum.annem babama evlensinler bu yaz kabul ediceksin artık falan diodu.babamsa gelicek konulucaz sadece.vericeğimi kim söyledi size die hala saçmalıyor.ben 32 yaşındayım ya şu yaşadıklarıma babamın tavrına inanamıorum.zaten bugun anneme söyledim.sizi dıydum dedim.bu evden gidicem artık.arkamdan çok ararsınız dedim.ağladı annem .bu ili halledicem bana güven falan demeler...yüzlerini görmek istemiorum artık.evden ayrılıcam ama nasıl olucak bilemiorum.halkla ilikiler mezunuyum ama hayatımda hiç çalışmadım .birikimimde yok malesef.erkek arkadaşımla anak yazın evlenebiliriz.ozamana kadar nerde kalsam ne yapsam bi akıl verin :KK43:
canım lütfennn sabrettt zor günler yaşıyosun ama onlar senin annen ve baban evden ayrılmakta ne demek annene hiç mi üzülmüyosun o kadın için ayakta durmalısın onun bir damla fözyaşnı ble akıtmaya değmeZ. benmde 7 yıllık bir ilişkim var babam bir gün yok dese Allah şahidim vardır bildiği derim asla yüzünü yere eymem asla birşeye değişmem. okdr yıl besle büyüt bi adam için mi heö garanti mi mtlu edeceği seni babanın mtlaka bildiği bswler vardr sevgilin de gerçektn seviyosa seni babanı adam gbi ikna etmeye çalşmak için herşeyi yapar senin sucun değil sonucta. her zaman babanın yanında ol 2 tane arkadaşım senin gibiydi babası 2 yıl vermedi on kere gidip geldiler ama bekledi sonunda babası elbet razı oldu. her iki tarafında yüzü gülerek gitti. ölümlü dünyaaa sakınnn bir erkek için ana babanı kırma çok pişman olırsn onlarn hakkını ödeyemeyiz evden ayrılsan sevgikinin ailesi okdr laf eder ki nasıl bir kız diye. kaçacagına kal savaş ve babanı da asla kırma sabret gözünü bir erkek için karartma kaderinse varaa zaten olur

Turk aileleri koskaca cocuklarinin hayatina neden bu kadar mudahil oluyorlar? 32 yasindaki esek kadar insani evlendirmemek de ne demek?
Valla milletcek o cok ovundugumuz Turk aile yapisindan nefret eder oluyorum boyle durumlarda.
Bence siz de calismaya baslayin. :)
evet rezil bir durum gerçekten.bende nefret ediyorum .duygularıma tercüman olmuşsunuz.bir baba bukadar nefret ettirmez kendinden

İngilizce çok önemli bir nokta haklısın....

benimde ingilizcem var idare eder.ama artık yaşada bakıolar.benden gençler ve tecrübeliler dururken beni işe alırlarmıki?

Back
X