evden ayrılmayı kafama koydum...

Eski konularına baktım,yıllardır aynı yerde sayıyormuşsun.
Ayrı eve çıkmak cesur bir adım ama senin yapabileceğini sanmıyorum. İşin gücün yok,nasıl geçineceksin ki ?
Şimdi ayrı eve çıkacak kadar gözünü karartabiliyorsan,daha önce işe girmek için neden karartmadın ?
İşe girmek,ayrı eve çıkmaktan daha makul bir karar şu durumda.

pişman olursun mu? yapma bu kötülüğü kendine buna alışmak zorundalar
babanının durumu psikolojik bir sorun farkında mısın?normal bir durum değil yani
bunun senin hayatını etkilemesine daha ne kadar izin vereceksin ...babanın yardım almasını sağla annenin de hatta
o evden ayrılmazsan hayatı bu şekilde geçecek... ömrün...
normal bir durum olmadığının uzun zamandır farkındayım.bende psikolojik destek almayı düşünüyordum.çünkü bı süreçte çok zorlandım.artık tek başıma baş edemiyorum.yardım almam şart bir uzmandan.ayrıca zaten evden ayrılmayı düşünüyorum.ama yaza kadar son şans vericem babama.yaza kadarda iş bulup çalışıcam.ancak öyle ayrılanilirim evden.yada birirkim yapmam lazım.

önce kendini garantiye alması gerekmez mi konu sahibinin ne yiyecek ne içecek bir işi yok her şeyden önce,konu sahibi artık ailesine güvenmemesi gerektiğini düşünerek ilk iş olarak yaza kadar bekleyene kadar iş aramalı,yaza kadar işini garantiye almalı,evden çıktığında gözü arkada kalmamalı..şimdi çıksa Allah muhafaza ,parasız pulsuz işsiz güçsüz zor bu işler ha diyince gidemez malesef..anca deli cesareti ile sokağa çıkar akşam maalesef tıpış tıpış döner bu şartlarda..tekrar ediyorum konu sahibi şartlarını iyileştir bu süreçte.
önceliğim zaten evden ayrıldığımda bir birikimim olsun.zorluk çekmiyim.daha sonra hayatıma devam edebilirim ancak

babanıza devlette çalışan insanların sadece düzenli maaşı olduğunu çok fazla rezillik çektiklerini ve artık yeni düzenlemelerle hiçbir şekilde garantilerinin kalmadığını şahsım adına iletin ..
imza : dost bir memur
kendisi devletin üst kademelerinden birinde olduğu için diğer memurların durumunun farkında bile deil.anlatsamda anlamaz

özel sektör genç ve dinamik bir portföye hitap ederken konu sahibi yaş itibari ile bu kadrodan sıyrılmak üzere acele etmesinde fayda var misal kk da gezene kadar şu an kariye.net den veyahut secretcv den özgeçmişini hazırlayarak adım atabilir..bu arada secret cv den sağlam dönüşler oluyor memuriyetten önce test ettim onayladım..eğer istanbulda iseniz halkla ilişkiler mezununuyum demiştiniz çağrı merkezleri tıkır tıkır döner yeminle..
ed,t sizin yazılarınız üzerinden konu sahibine anlatmaya çalıştım kızım sana diyom gelinim sen anlaya döndü valla kusura bakmayın:KK70:
başvurumu yapıcam çok tşk ederim

Eski konularına baktım,yıllardır aynı yerde sayıyormuşsun.
Ayrı eve çıkmak cesur bir adım ama senin yapabileceğini sanmıyorum. İşin gücün yok,nasıl geçineceksin ki ?
Şimdi ayrı eve çıkacak kadar gözünü karartabiliyorsan,daha önce işe girmek için neden karartmadın ?
İşe girmek,ayrı eve çıkmaktan daha makul bir karar şu durumda.
babam işe girmeme müsade etmediği için giremedim malesef.o yuzden evden ayrılıp işe girmeyi düşünebilirsin ancak.oda bir birikim gerektirio.

Kızlar nettn İş kur a başvurumu yaptım.geri dönüş oluomu ?yoksa birşey çıkmazmı burdan bana?

Back
X