Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnanın bende seneler önce iğrenç bir ekioteydim ama suanki bulundugum ekip çok çok iyi bir ekip asla kimse mağdur olmuyor ekipte kim varsa çok güzel kazançlar sağlıyor her ay
bu masallara karnımız tok. MLM ve ponzi sisteminin olduğu hiçbir yerde alttaki kazansın diye üsttekiler çabalamaz . Alttakileri gazlarlar ki cepten para çıksın başkalarından da çıkarsın . Ufacık miktar kârı kazanç sanıyorsunuz eksileri hesaplamadan.
bu masallara karnımız tok. MLM ve ponzi sisteminin olduğu hiçbir yerde alttaki kazansın diye üsttekiler çabalamaz . Alttakileri gazlarlar ki cepten para çıksın başkalarından da çıkarsın . Ufacık miktar kârı kazanç sanıyorsunuz eksileri hesaplamadan.
Ben size masal anlatmıyorum gördüğümü ve aylardır içinde olduğum durumu antiyorum ki size zorla bir şey ispat etmek zorunda da değilim zaten sadece kendi içinde olduğum plartformu anlatıyorum ve içinde olduğum plartform da aylardır benim altımda ki insan benden daha fazla alıyor