• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden çıkamama durumu yaşayan biri

pekiyi_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
272
150
53
10 yıldır evden dışarı çıkamıyor. Dışarı çıkmayı geçtim pencereye balkona bile çıkamıyor. Çalışmadığı için sigortası da yok. Hem bu yüzden hem de evden çıkamadığı için psikoloğa gidemez. Oksijensizlikten çürüyor ama pencereye bile çıkamıyor. Sadece mesaj yazma imkanım var. Bu insana nasıl yardım edebilirim? Çok üzgünüm. Sürekli kendini aşağılıyor. Moralim çok bozuk.

10 yıldır evden dışarı çıkamıyor. Dışarı çıkmayı geçtim pencereye balkona bile çıkamıyor. Çalışmadığı için sigortası da yok. Hem bu yüzden hem de evden çıkamadığı için psikoloğa gidemez. Oksijensizlikten çürüyor ama pencereye bile çıkamıyor. Sadece mesaj yazma imkanım var. Bu insana nasıl yardım edebilirim? Çok üzgünüm. Sürekli kendini aşağılıyor. Moralim çok bozuk.

Kimdir bu insan
Ailesi yok mu
Nasıl yaşıyor hiç dışarı çıkmadan

belediye falan yardimci olmazmi saglik ocagi ne biliyim resmi bi yardim lazim sanki, anladigim akdaruyla maddi durumu iyi deil
kim bakiyor ihityaçlarini kim karsiliyior
çok az bilgi vermisiniz

186 mıydı evde bakım hizmetleri?

İnternetten bak eve doktor gönderiliyor. Normalde yaşlı bakımı için ama konu hakkında bilgilendirirseniz belediye görevlileri muhakkak il sosyal politikalar bakanlığına durumu bildirir ve gerekli tetkikler evde sağlanır.

psikolojik bi sorundan bahsediliyor sanırım, doktoru eve getirmekten başka çare yok, hatta düzenli terapist getirilebilir, eğer bunları karşılıcak durumu yoksa aile hekimi yardımcı olmaz mı acaba, yardımcı olmak istiyorsan bağlı olduğu ana sağlığıyla bi görüş bence ne yapabiliriz diye

Sürekli evde ne yer ne icer alisverise dahi cikmazmi ozaman yardim aliyor yakinlarindan ekmek bitse bakkala gitcek biri lazim nasil idare etmis bu zamana kadar :( yardimci olun bence

agorafobisi mi var acaba? biz ne desek doğru olmaz bence. bu işi psikolog ya da psikiyatra danışmak gerek

Back
X