• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden çıkartılıyorum.

Raiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
3.264
3.777
198
2yıldır kaldığım evden çıkartılıyorum. Eylül 15'de sözleşmem bitiyor ve durumum şuan için karışık olduğundan (evlilik, iş) sözleşme yenileyemeceğimi ama beni mağdur etmeyip bir kaç ay sözleşmesiz olarak idare edebileceklerini söylemişlerdi. Büyük bir ev, apart tarzı olarak kiralanıyor ama ortak alanları hep birlikte kullanıyorsun. Şuan 3 oda boş ve ben tekim bir haftadır. Durumum net olmadığı için evi bir kişiye kapatamıyorlarmış, şans bu ya diğer arkadaşın gidesi tuttuğu, benim de durumum belirsiz olduğundan müşteri çıkmış. Gerçekten odaların hepsini alıp evi tümden kiralayan var mı ondan da emin değilim. Çünkü büyük ve temizliği bir hayli zor olan eşyaları eski bir daire -ki aşağıda da boş daireler varken genelde bu daire ilanda bile geçmezken. Beni ilgilendiren tarafı bu değil tabi ki ama umarım doğrudur kiralandığı, gerçek değilse kendimi gerçekten mağdur hissedicem. Günlerdir deli gibi arıyorlar, kasıma kadar buradayım dediğim halde mesaj atıyorlar 15inde boşaltın kiraya verdik diye..:kızgın:

Geçenlerde baktığımız yeni yapılan haliyle de eşyaları kullanılmamış evler var direk oraya mı geçsem diyorum ama kirası bunun 2,5 katı neredeyse.. tüm maaşım oraya gider
düğün tarihi net değil, direk nikahı basıp eşyalı eve yerleşesim geliyor resmen

S Spizella The Winchesters The Winchesters hayır malesef. şehir değişikliği olacağı için kiralık 6-7 ay idare edebileceğimiz eşyalı bir yer ayarlayacaktık. idareten kalınabilecek güzel daireler de var yani direk onlara ben mi cıksam bilemedim. kiraları uçuk.. tek karsıyalamam sanırım. daha düğün tarihi bile net değil şaka gibi. kasıma yetiştirirsek yapalım diyorduk. belirsizlik çok kötü bişey.

Bildiğim yanlış da olabilir ama ihtar çekmeleri lazım o da 6 ay süresi var öyle yapın bir avukata danışın.

S Spizella The Winchesters The Winchesters hayır malesef. şehir değişikliği olacağı için kiralık 6-7 ay idare edebileceğimiz eşyalı bir yer ayarlayacaktık. idareten kalınabilecek güzel daireler de var yani direk onlara ben mi cıksam bilemedim. kiraları uçuk.. tek karsıyalamam sanırım. daha düğün tarihi bile net değil şaka gibi. kasıma yetiştirirsek yapalım diyorduk. belirsizlik çok kötü bişey.

Hmm anladım, kötü olmuş o zaman. Beşki de nikahı erken yapıp tayin istersiniz? O da olabilir?

Hmm anladım, kötü olmuş o zaman. Beşki de nikahı erken yapıp tayin istersiniz? O da olabilir?
o da muallak. farklı kurum olursa o durum mümkün, yoksa nisana kadar burdayız. en kötü durum bile belirsizlikten iyidir sanırım :S 5 güne kadar ne yapıcam bilmiyorum.

İdareten yurt tarzı bir yere çıksanız? Kiraları yüksek olan yerlerle aynı fiyatları aylık ücretin, hem elektrik su internet kahvaltı ve akşam yemeği vs de dahil. Daha hesaplıya gelir

Geçici süreliğine kiralık daire bulmanız zor sonuçta oraya da sözleşme yapılacak. Yurtlar da benzer şekilde sözleşme ister.
En iyisi siz evlenince yerleşeceğiniz eve taşının kiraya da nişanlınız destek olsun.

Bu kadar belirsizlik fazla değil mi? Tayin olabilir, düğün yapılabilir, 6-7aylık eşyalı ev kiralanabilir vs. Belirsizlikleri ortadan kaldırsanız daha iyi olur. Çünkü kısa süreli tutulan her yerin kirası yüksektir. Ayrıca ev kiralarken 6-7 ay tutacağınızı belirtin yoksa kalan ayların kirasını isteyebilirler.

O kadar gereksiz eşyam var ki nasıl çıkacagm bilmiyorum bu hafta bu şehirde de olmayacagm zaten. Of of her şey o kadar karışık ki. Bana idare edecegini soyleyip böyle yapan yönetime ne yapayim ben peki :@ şaka gibiler ya

O kadar gereksiz eşyam var ki nasıl çıkacagm bilmiyorum bu hafta bu şehirde de olmayacagm zaten. Of of her şey o kadar karışık ki. Bana idare edecegini soyleyip böyle yapan yönetime ne yapayim ben peki :mad: şaka gibiler ya
Bence onlara kızmayın. Yasal haklarını kullanıyorlar. Hazır boş ev bulabileceğiniz bir mevsim. Olmazsa eşyalarınızı 2. El satıp ev arkadaşı arayan öğrenciler araştırın.

ogrenci yurtlarina da bakin. bazisi kabul ediyor. ben turlu istedigim.gibi esyali ev bulamayinca yurtta kaldim..cok da guzel bir yurt denk gelmisti. hangi sehir

2yıldır kaldığım evden çıkartılıyorum. Eylül 15'de sözleşmem bitiyor ve durumum şuan için karışık olduğundan (evlilik, iş) sözleşme yenileyemeceğimi ama beni mağdur etmeyip bir kaç ay sözleşmesiz olarak idare edebileceklerini söylemişlerdi. Büyük bir ev, apart tarzı olarak kiralanıyor ama ortak alanları hep birlikte kullanıyorsun. Şuan 3 oda boş ve ben tekim bir haftadır. Durumum net olmadığı için evi bir kişiye kapatamıyorlarmış, şans bu ya diğer arkadaşın gidesi tuttuğu, benim de durumum belirsiz olduğundan müşteri çıkmış. Gerçekten odaların hepsini alıp evi tümden kiralayan var mı ondan da emin değilim. Çünkü büyük ve temizliği bir hayli zor olan eşyaları eski bir daire -ki aşağıda da boş daireler varken genelde bu daire ilanda bile geçmezken. Beni ilgilendiren tarafı bu değil tabi ki ama umarım doğrudur kiralandığı, gerçek değilse kendimi gerçekten mağdur hissedicem. Günlerdir deli gibi arıyorlar, kasıma kadar buradayım dediğim halde mesaj atıyorlar 15inde boşaltın kiraya verdik diye..:kızgın:

Geçenlerde baktığımız yeni yapılan haliyle de eşyaları kullanılmamış evler var direk oraya mı geçsem diyorum ama kirası bunun 2,5 katı neredeyse.. tüm maaşım oraya gider
düğün tarihi net değil, direk nikahı basıp eşyalı eve yerleşesim geliyor resmen
öğretmen evinde kalın, ev bulana kadar...yada ev arkadaşı ilanlarına bakın...

ogrenci yurtlarina da bakin. bazisi kabul ediyor. ben turlu istedigim.gibi esyali ev bulamayinca yurtta kaldim..cok da guzel bir yurt denk gelmisti. hangi sehir
valla bilemiyorum ki. o kadar gereksiz esyam da varmıs ki yani dün topladım. satabildklerimi satacağım.
suan kaldıgım yer 450 liraydı.. kalabileceğim en ucuz yer. smdi 750 den başlıyor 1.000 -1200 arası esyalı daireler.. yakıt haric..

valla bilemiyorum ki. o kadar gereksiz esyam da varmıs ki yani dün topladım. satabildklerimi satacağım.
suan kaldıgım yer 450 liraydı.. kalabileceğim en ucuz yer. smdi 750 den başlıyor 1.000 -1200 arası esyalı daireler.. yakıt haric..
ben 800 e kaldim gecen yil. kahvalti ve aksam yemegi dahil. fatura vs baska dert yok. bir tek camasir icin cuzi bir miktar veriyorduk iki lira falan.

Back
X