Evden erken çıkması

Safinaz olcak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2017
61
41
3
Mrb arkadaşlar
Hiç bi sorunum yok evliligimde ama adam sürekli erken gitme çabasında. Ne isin var diyincede mesela nargile icmeye gidecem vs
Arkadasla görüşcem der hergun degil ama haftanın 4 günü böyledir.
Hani simdi bisiler yapıyor diye düşünmüyorum ama niye gitmek istiyor.
Bide giderken surat asınca vicdan azabi cekiyor mesajlar atıyor. Gitmedende ben sana bugün misal saat alacaktım diyor ( biraz değişik iste) simdi herkez bakimli ol dicektir. Öyle oldugumu da düşünüyorum. Ne diyorsunuz bu duruma kızlar.
Herkeze teşekkürler

Ne kadarlık evlisiniz cocuk var mi? Erken gidiyor derken? Ise gidecek te erken mi çıkıyor? Sizin cikmaniza karışıyor mu? Haftanın 4 günü bana fazla geldi.

Bakımla alakası yok yav :D
Sıkılıyordur evde,normal.
Ben bile sıkılıyorum.
Bırak arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirsin,sonra da seninle keyifli vakit geçirir :D

Neden birlikte gitmiyorsunuz ki? Evli ciftler birlikte nargile ixmeye gidebilir, saatini de kendin secersin ne guzel.. Tuhaf buldum.

işe giderken mi erken çıkıyor, işten mi erken çıkıyor, pek anlamadım o kısmı, ama birlikte geçireceğiniz zamandan çalıyorsa tehlike başlamıştır.

Bana hiç karışmaz 5'yillik evliyiz bi tanede kızım var ve bende söyle bi düşünce oluştu her adam bi gün gider ( aldatır)
Oyle dusunuyorsaniz niye evlendiniz? Körü körüne güvenmemek gerek te böyle diken ustunde de olmaz ki. Siz hep gidecekmis gibi maddi manevi güçte olun gerisini bosverin.

Akşam 5 te basliyor işe bugün 2 bucukta çıktı
Abartmıyorsa sıkıntı olmamalı bence. Adam insanların tam kendine vakit ayırıp keyif yapacağı zamanda çalışmaya başlıyor. Doğal olarak arkadaşlarıyla vakit geçirme ihtiyacı hissediyor demek ki.

işe giderken mi erken çıkıyor, işten mi erken çıkıyor, pek anlamadım o kısmı, ama birlikte geçireceğiniz zamandan çalıyorsa tehlike başlamıştır.
Hatta dediki bugün gece geç gelsem kızıyorsun bari erken çıkım adamın illa bi is dışı vakit harcama istegi var

Mrb arkadaşlar
Hiç bi sorunum yok evliligimde ama adam sürekli erken gitme çabasında. Ne isin var diyincede mesela nargile icmeye gidecem vs
Arkadasla görüşcem der hergun degil ama haftanın 4 günü böyledir.
Hani simdi bisiler yapıyor diye düşünmüyorum ama niye gitmek istiyor.
Bide giderken surat asınca vicdan azabi cekiyor mesajlar atıyor. Gitmedende ben sana bugün misal saat alacaktım diyor ( biraz değişik iste) simdi herkez bakimli ol dicektir. Öyle oldugumu da düşünüyorum. Ne diyorsunuz bu duruma kızlar.
Herkeze teşekkürler

Bi arkadasimin esi vardi mesai saat 8 de basliyor o saat 7 den 6 dan orda erkenden gidiyor calisiyir gercdkten calismayi cok seviyor neredeyse tum birim onun ustunde diyor

Belki esinizde boyledir
Bendede biraz benzer bi durum var okul is kurs vs hepsine hep en erken ben giderdim ama ben evde bunalip daraldigim icin birde gec kalmayj sevmedigim icin erken giderdim

Bana hiç karışmaz 5'yillik evliyiz bi tanede kızım var ve bende söyle bi düşünce oluştu her adam bi gün gider ( aldatır)

Ozaman niye evlendin? Takılıp terketseydin.

Paranoyaklık bu kusura bakma.

Evde mutlu değil demekki gidiyo bukadar basit.

Arada sırada olsa anlarım ama sürekli böyleyse bi problem var demek kaliteli vakit geçirin

Benim de mesaim akşam başlasa kesin. 1 2 saat erken çıkar gün ışığında keyif yapardım. Gün boyu evde ne yapacaktı sıkılıyor dur. Bence çocuğu al sen de çık

Back
X