Evden eve nakliyat

cappcim

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
62
38
18
Arkadaslar merhaba bildiginiz uygun fiyatli evden eve nakliyat firmasi varmi karstan istanbula ne kadar tutar acaba

Biz şehir içi 800 e tasıtıyorduk..

Vay anam vaay..karstan istanbula piiuuuuff..

ben 2,5 sene önce300 km yolu 1800 tl ye taşıttım
eşyalarım da rezil oldu
karstan istanbul çoook daha fazla tutar bence
Aynen bencede çok fazla tutar. 2 bini geçer bence.
4.5 sene önce aynı şehirde 650 ile 700 arası almislardi şimdi o bile yüksektir.

Ağustos ayında taşındım bende 400 km mesafe 2000 tl verdim.

Ay yo ya evi yeni dizdim iki sene oldu evleneli esyalarimi birakamam :) uc bucuk bin harcirah yapiyomus onla tasinsak yeter bana

Biz soydem nakliyat ile anlaştık bir sor istersen 6 kişi ,1 marangoz,1 tesisatçı,1 elektrikçi mobilyayı montaj edecek şekilde anlaşma yaptık

Nakliyecinin not defteri gibi bir site olsa gerek.
Şehirler arası nakliye yapan firmalar gittikleri şehirden araçlarını boş getirmemek için uygun fiyata taşımacılık yapıyorlar. Hepsine güvenilmez tabi ki ama güvenilir firmalar da oluyor içlerinde oraya ilan veren. Araştırabilirsiniz. Belki şansınıza Karstan gelen bir firma çıkabilir.

Uc hafta once 400 km uzaga tasindim. 1800lira. Vasat bi sirketti. Tahmin ettigim.icin herseyimi kendim toplamistim. Pek zararim yok o yuzden.

İnsallah cok temiz tasiyacak birileriyle anlasiriz paketlemeyi yapariz biz o kolay tasima ve montaji yapsinlar yeter

Ankara Yazicioğlu Nakliyat Şikayetciyim adlı firma sahibi binali bey ile görüştüm bana biz kurumsal bir firmayız dedi ama sözylediklerine kendileri bile inanmıyorlar bence kapıya gelen kişiler işten anlamıyorlar süriyeli kişiler çalıştırıyorlar tamam onlarda insan ama önce bu işi bilenleri çalıştırın sakın ha taşıtmayın bu firmaya sağlam eşyam kalmadı zaten borç harç almıştık

Nakliyat işi çok zor valla bende 3 ay önce taşındım. Sitelerde günlerce araştırma yaptım. Nakliyat teklif ve armuttan teklifler aldım. Sonunda nakliyat teklif adındaki platformdan bir nakliyeciyle anlaştım. Yenibosnadan okmeydanına 1000 tl istediler ama 800'e anlaştım. Sonrası asıl sıkıntılar :( Yok eve araç yanaşamamış, merdiven çokmuş bir sürü laf söylediler ve sonunda ek para istediler... 150 daha verdim ek olarak. Sonra eşyalarıma bir de baktım en sevdiğim kadehler kırılmış, koltuğun kenarı kırılmış vs. vs. çıldırdım... Olayın sonrasında nakliyat teklifi aradım galiba firma sahibiydi ümit bey ile konuştum firmayı şikayet ettim fazla para aldıklarını vs. sağolsun çok ilgilendi ve fazladan verdiğim 150 tlyi geri ödediler. Yani kısacası size tavsiyem önceden iyice konuşun firmalarla. Aracı firmalardan destek alırsanız onlardan güvence alın, sigorta yaptırın. Yoksa bir sürü sorunla karşılaşırsınız.

Haşimoğlu nakliyat firması ile İstanbul içinden farklı 3 noktadan eşya alıp Şile'ye taşıdık. Öncelikle sözleşmiş olduğumuz saatten 15 dak önce gelerek bizi şaşırttılar. Eşyaları gayet güzel paketleyip gerekli olanları demonte ettiler ve gayet düzgün bir şekilde yazlığımızda montajını yaptılar. Eşyalara herhangi bir zarar gelmedi. Gelen personelin tümü gayet saygılıydı, canla başla çalıştılar. tavsiye ederim. Saygılarımla

Haşimoglu nakliyat firması ile İstanbul içinden farklı 3 noktadan eşya alıp Şile'ye taşıdık. Öncelikle sözleşmiş olduğumuz saatten 15 dak önce gelerek bizi şaşırttılar. Eşyaları gayet güzel paketleyip gerekli olanları demonte ettiler ve gayet düzgün bir şekilde yazlığımızda montajını yaptılar. Eşyalara herhangi bir zarar gelmedi. Gelen personelin tümü gayet saygılıydı, canla başla çalıştılar. tavsiye ederim. Saygılarımla

Back
X