- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Cilginkedi
-
Okuyup mesleğini eline alarak. Sakin bir adama guvenip pesinden gitme. Kendi hayatinin mimari sen ol. Kararlarini sen ver. Sen yonet hayatını .Bugün annem bir şey yaptı aslında kötü değildi ama olaylar son raddeye geldigi için bağırdım çağırdım her şeyi yüzüne vurdum hirsizlik mi yapıyoruz sanki kızım dedi onu da yapıyorsun ya dedim arkadaşlar ergen falan yazmayın çünkü annem çok karaktersiz biri oldu sonra ben de bir daha yüzümü göremeyeceksin deyip evden çıktım deniz kenarına gittim aklıma ölmek falan geldi tabi ama yapmadım babam hiçbir şey sormadı 4 saat sonra eve geldim biz bu çıkmazdan nasıl kurtulucaz
Annesiyle kavga etmis evi terketmis ama geri donmus. Nasil bitecek bu diyor.Hiç bir şey anlamadım
Ev içi kavgalar çok oluyor maalesef, bende babamla çok sorun yaşardım. Dediğin gibi okuması meslek sahibi olması gerekiyor.Annesiyle kavga etmis evi terketmis ama geri donmus. Nasil bitecek bu diyor.
Baska türlü bir kaçış hayattan vazgecmek oluyor. O yasta bu gerçek görünmüyor. Umarim yanlis bir sey yapmaz.Ev içi kavgalar çok oluyor maalesef, bende babamla çok sorun yaşardım. Dediğin gibi okuması meslek sahibi olması gerekiyor.
20 yasinda birinin gidebileceği bir yer var mi kadin siginma evi disinda?Bi tane eski konunu bulup okudum. Sana ve kardeşlerine iyi bakamadıklarını düşünüyorsan şikayet edebilirsin. Devlet bakar size.
Reşit değilim demiş diğer konusunda.20 yasinda birinin gidebileceği bir yer var mi kadin siginma evi disinda?
Profilinde 20 yas yaziyor da ondan oyle sordum. Belki konularinda yazan yaş dogrudur.Reşit değilim demiş diğer konusunda.
18den az yazamayıp uyduruyorlar mecbur.Profilinde 20 yas yaziyor da ondan oyle sordum. Belki konularinda yazan yaş dogrudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?