Evdeyim cok sıklıyorum

hufeza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
114
426
103
Yalova
Merhaba arkadaslar 4 yillik evliyim cocugum yok bir yil calistim simdi evimdeyim ama cok bunaliyorum skliyorum tekrar calismak istemiyorum evde ve ya disarida ne yapmaliyim nasil kaliteli bilgi icerikli gunumu gecrebilirim runtin monoton yasamak bana gore degil esim sabah isi gidip aksam 8 de geliyor ama bn ondan once yemegimi falan yiyorum o gelincede skliyorum esim yorgun oldugu icin onu rahat birakiyorm ama kendi basima biseyler yapmak istiyorum merkezde otrmadigim icin surekli merkeze gidip gelemiyorum evde neler yapabilirkm yada ne yapmaliyim bnim gibi olan varmi aranizda

Kurslara gidebilirsin
Bi kitaba başlayabilirsin
Örgü örebilirsin
Spora başlayabilirsin

• Beğen
Reactions: s u
Çok sıkılıyorsan yeni bir iş bakabilirsin.
Kurslara katılabilirsin.
Komşu,arkadaş falan yokmu onlarla zaman gecirebilirsin.
Yardım derneklerine üye olabilirsin.

puzzle yapıyorum kitap okuyorum bazen yürüyüş yapıyorum yüzmeye gidebilirsin lokallerle görüşüp
en iyisi çocuk hiç bitmeyen iş sanırım

Çok sıkılıyorsan yeni bir iş bakabilirsin.
Kurslara katılabilirsin.
Komşu,arkadaş falan yokmu onlarla zaman gecirebilirsin.
Yardım derneklerine üye olabilirsin.
İs bakiyorum ama gece 10 da eve gelmekte zor geliyor bana komusm arkadasim yok maalesef bi arkadasim var burada oda cocuklu surekli bn ariyorum disari ciklim diyorum yani surekli bnm insanlari cagrmam bnm artik zoruma gidiyo kndi basima taklmak daha mantkli geliyo insanlara muhtac kalmak istemiyorum

Bebek yap dolu dolu geçer günlerin... Hatta boşluk bulursan ne âlâ :KK48:
Bebek bilmiyorum ya esim istemiyo simdilik bnde olsun demedim dusunmedim bazen dusunuyorum ama o sorumluluklari alabilicekmiyim diyorum kndi basima kalicam butun sorumluluk bnde olucak oyle dusununcede cok zor geliyo

Tuvalette banyoda , ocakta kapıda pazarda her alanda buyuk mesgulıyet evet.
Yani evet. Tabi bir de bebeğin huyuna bağlı. Mesela ben 3 ay çok zorlandım kafamı kasiyacak vaktim olmuyordu. Şimdi daha rahatım...

Bebek bilmiyorum ya esim istemiyo simdilik bnde olsun demedim dusunmedim bazen dusunuyorum ama o sorumluluklari alabilicekmiyim diyorum kndi basima kalicam butun sorumluluk bnde olucak oyle dusununcede cok zor geliyo
Evet sorumluluğu var ama dünyada ondan da güzel sorumluluk yok ... Herkes kendi başına bakıyor çocuğunu. Bende kendi başıma bakıyorum. Yardımsız... Yettiğim kadar.

Back
X