Evdeyim cok sıklıyorum

Nasıl tek dolaşmana "izin" vermiyor yahu. İzin nedir ayrıca o kim oluyor? Çocuk değilsin ya.

Spora veya kursa gidebilirsin

Ben puzzle pek sevemedim. Ama kitap okuyorum, elişi yapmayi cooook seviyorum, şimdi hamileyim bebegime birseyler yapıyorum, spora ve yuzmeye gidiyordum hamilelikten önce. Zaten temizlik, utu, yemek gün bitiyor :)

Ben boş vaktimde, spor yapıyorum ve boya boyuyorum

İnsan canı sıkılıyor diye cocuk mu yapar ya
Doğru zamanda ilişki evlilik oturunca ,
Maddi manevi hazır hissedince yapılır cocuk

Bence kendine bir sayfa aç hediyelik üstüne ve Çerçeve işte harf kalıpları falan al kokulu taş duymussundur onunla çerçeve falan yap yannda söz nişan tepsisi falan yap sayfana koy biraz uğraş hem evde olursun hem vaktin geçer hemde para kazanırsın.
Mantikli ama evde internetim yok malesef birde yalovada yapan cok

bebek, dernekler, sohbet edebileceğin alanlar oluşturmalısın. kendini hangi yönde geliştirmek istiyorsan o konu ile ilgili videolar, kitaplar, makaleler okuyabilirsin.
lisans mezunuysan ikinci üniversite yada yüksek lisans yapabilirsin.

Merhaba arkadaslar 4 yillik evliyim cocugum yok bir yil calistim simdi evimdeyim ama cok bunaliyorum skliyorum tekrar calismak istemiyorum evde ve ya disarida ne yapmaliyim nasil kaliteli bilgi icerikli gunumu gecrebilirim runtin monoton yasamak bana gore degil esim sabah isi gidip aksam 8 de geliyor ama bn ondan once yemegimi falan yiyorum o gelincede skliyorum esim yorgun oldugu icin onu rahat birakiyorm ama kendi basima biseyler yapmak istiyorum merkezde otrmadigim icin surekli merkeze gidip gelemiyorum evde neler yapabilirkm yada ne yapmaliyim bnim gibi olan varmi aranizda

al benden de o kadar. tamamen ayni hislerdeyim maalesef :hasta:

Kum boyama,mozaik,ahşap boyama gibi şeyler oluyor.İnternetten sipariş edip evde yapabilirsiniz.

Back
X