• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve geç gelme

Böyle seviyesiz tartışmalar olunca bana haber verin lütfen 🤗 ( bu mesajı okuyan herkes bu sorumluluğu almaya yemin etmiştir )
Seviyesiz tartışma kovaladığına göre senin de o seviyeden farkın yok demektir. Bu kişi beni daha öncesinde cevap verip konusundan engelledi ayrıca bir anda çirkinleşen o oldu bilip bilmeden her yere atlamayın ya.

ordinary ordinary burda benim yazdıklarıma begenmedim atıp diğer kişininkine hiçbir şey atmadığına göre yazdıklarını beğenmiş gibisin. Olur olmadık yerlerde beğenmedim atıyorsun inan ben de senden hazzetmiyorum bak orada göz ardı et tuşu var. Kimseye kibirden bir şey söylediğim yok olayın önünü arkasını bilmeden yorum yapmayın.
Mune Mune hanım paylaştığınızı üzerime almıyorum ortamı cirkinleştirenler alınsın.

Seviyesiz tartışma kovaladığına göre senin de o seviyeden farkın yok demektir. Bu kişi beni daha öncesinde cevap verip konusundan engelledi ayrıca bir anda çirkinleşen o oldu bilip bilmeden her yere atlamayın ya.

ordinary ordinary burda benim yazdıklarıma begenmedim atıp diğer kişininkine hiçbir şey atmadığına göre yazdıklarını beğenmiş gibisin. Olur olmadık yerlerde beğenmedim atıyorsun inan ben de senden hazzetmiyorum bak orada göz ardı et tuşu var. Kimseye kibirden bir şey söylediğim yok olayın önünü arkasını bilmeden yorum yapmayın.
Mune Mune hanım paylaştığınızı üzerime almıyorum ortamı cirkinleştirenler alınsın.

Hemşo bana neden yükseldin yahu espri yaptım yakala 🦴 fln yazmışsınız bi İlber Ortaylı tartışması değil sonuçta :)

Bu 2. Beğenmedim atman bana 🥹 Alınıyorum

Hemşo bana neden yükseldin yahu espri yaptım yakala 🦴 fln yazmışsınız bi İlber Ortaylı tartışması değil sonuçta :)

Bu 2. Beğenmedim atman bana 🥹 Alınıyorum
Kusura bakma hemşo burda karşımda ağzına geleni söyleyen birisine gül atacak halim yoktur. İnsan ister istemez kendini bir cevap verme içerisinde buluyor. Seviyesiz demen hoş olmamış ona kızdım.

Beğenseydim karşı tarafınkilerin tamamına beğendim atardım.

Aynı üslup olmasına rağmen sizinkilere bir şey atılmayıp sadece karşı tarafa yüklenenleri görünce ben de diğer tarafa dokunmaktan vazgeçtim. Ayrıca karşı taraf çoğu mesajında da sizin yazdığınıza cevap vermiş. Fişekleyen genel itibarıyla sizdiniz.

Hakaret edenlere ve aşağılayanlara basarım beğenmedimi. Muhtemelen dua sayfalarındaki tavrınıza basmışımdır. Değil ise size denk gelmesi üzücü olmuş.

Ordinary de benden hazzetmiyor gibi kafanızda boşuna kurmayın. Umurumda değilsiniz. Ben yazılana göre değerlendiririm de beğenmedimi atarım. Çocuk muyum ki peşinize düşeyim?

Beğenseydim karşı tarafınkilerin tamamına beğendim atardım.

Aynı üslup olmasına rağmen sizinkilere bir şey atılmayıp sadece karşı tarafa yüklenenleri görünce ben de diğer tarafa dokunmaktan vazgeçtim. Ayrıca karşı taraf çoğu mesajında da sizin yazdığınıza cevap vermiş. Fişekleyen genel itibarıyla sizdiniz.

Hakaret edenlere ve aşağılayanlara basarım beğenmedimi. Muhtemelen dua sayfalarındaki tavrınıza basmışımdır. Değil ise size denk gelmesi üzücü olmuş.

Ordinary de benden hazzetmiyor gibi kafanızda boşuna kurmayın. Umurumda değilsiniz. Ben yazılana göre değerlendiririm de beğenmedimi atarım. Çocuk muyum ki peşinize düşeyim?
Burada kimsenin kimseye yüklendiği falan yok kafanızdan element uydurmayın. Kibirden yaptığımı söylemişsiniz, siz kimsiniz de benim hakkımda böyle bir yargıda bulunuyorsunuz? Beni ne kadar tanıyorsunuz? Üsluptan bahsedecek son kişilerden bir tanesisiniz. Olay buradan ibaret değil ve bu da sizi ilgilendirmiyor. Dua sayfalarında benim bir saygısızlığım olmadı haddinizi bilin. Sadece orada bir duruma kızmıştım ve açıkladım. Orada da kendimi gayet iyi ifade ettim. İnanın umrunuzda olmamayi en çok ben isterim. Olur olmadık yerde beğenmedim atıyorsunuz. Ve bunu bir kaç üyeye daha yaptığınızı duydum. Takıntılı ruh hali icerisinde olduğunuzu düşünüyorum. Kısacası yakamdan düş kız.

Son düzenleme:
Back
X