Eve gelene hosgeldin dememek

Hayatsahnem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
318
75
98
Meraba,aslında konu size basit gelebilir ama,insan yinede kendini değersiz hissediyor.ben eltimlerle yakın oturuyorum evlerine sık gidiyoruz 10 15 günde bazen haftada bir ama ben oraya gittiğimde hoşgeldin denmiyor.k.v orada kalıyorlar kışın 3 4 ay falan, onlarda hiç demiyor ben bunu normalde hiç takmazdım hoşgeldin desinler diye hiç beklemezdim de zaten sık geliyorum derdim ama benden daha çok sık giden aynı apartmanda oturan bi akrabaları daha var kaç kere rastladım mutlaka hoşgeldin derler bende kendimi değersiz hissettim kimse beni takmıyor diye benmi abartıyorum acaba? Eşimde bana bizim ailede hoşgeldin seçilmesi çok önemlidir diyor du sürekli gördüm ne kadar
önemliymiş.kafama takıldı yazmak istedim

Onlara pek hoş gelmiyor olabilirsiniz.Sizinle alakalı ise durum diğer insanlara diyip size dememesi normal.Arada husumet oldu mu peki hiç önceden?

Benim antikam agırlamaz bile, mutfakta işi olur devamlı.. Bende laf sokuşturum , en son gitimde ilkez agirladi :KK48:.. Sende kapidan girer girmez hoşgeldimmmmm diyi verin, kendi kendime soylim bu evde hosgeldin diye adeti yok de kahkaha atarak :KK66:..

Eşim anne ve babasının soylememesinin normal olduğunu söylüyor onlarında evi değil diyor ama başkalarına söyleyince kafama takıldı. Bu arada beni pasif gördüklerini düşünüyorum kaynım la falan bi sorun yok samimiyette yok ama beni insan yerine koyuyorlar sanki

Anketi anlamadim. Kisaltma kullanmadan acik acik yazsak daha iyi olmaz mi?
Benim de en buyuk takintim bu galiba. Dilimizi guzel kullanmamak... "Hosgeldin denmiyor kendimi degersiz hissediyorum" demissiniz. Herkes oyle hisseder bu normal de ayni seyi siz yapmamis misiniz? Anketi bizim anlamamizi beklemissiniz. Kayinvalide de belki sizin anlamanizi bekliyordur. Sessiz iletisim mi uyguluyorlar bilmem ama benim bu konuda yetenegim yok. Rica etsem su anketi yeniden duzenler misiniz?
Artik o kadar usengec olduk ki ne haber yerine nbr yaziyoruz. Merhaba yerine mrb. Harflerden kisarak giderek de iletisimden kopuyoruz. Belki kayinvalideniz de tum harfleri kismistir. Bu arada basliginiz da yarim.

Ya nasıl bişey bu? Ben şahsen çok rahatsız olurum bu durumdan ve çok takarım kafaya. Ben biri gelince evime 10 defa hosgeldin demeden rahat edemiyorum. Ama onlar kesinlikle size karşı negatif düşünceleri vardır.

Hmn...
Hoşgeldin bende demiyorum. Ama sarilirim gelene...
Veya oyyyyy tontişim gelmiş filan derim ( gelene bağlı)

Sana karşı tepkisizlermi? Yani sen eve girip bir kenarami sıvışıyorsun? Merhaba... nasılsın filan yokmu?

Benim eltim adetinde yok baska sehirdeyiz yilda bir iki giderim onda bile hoşgeldin.demez kp kv gidio gelse ne hosgeldin der ne el öper ..küçükte olsa hergun gitsende hoş geldin denir görgudur bana gore .. 10 yillik evliyim hala kp kv bende iken isten gelince ellerini opmeden oturmam ...
Eltim hosgeldin öpmek yerine naptiniz diye sorar bende genelde neyi.diye.cevap veririm

Hmn...
Hoşgeldin bende demiyorum. Ama sarilirim gelene...
Veya oyyyyy tontişim gelmiş filan derim ( gelene bağlı)

Sana karşı tepkisizlermi? Yani sen eve girip bir kenarami sıvışıyorsun? Merhaba... nasılsın filan yokmu?
Eşimin anne babası çok yakında değil tepkilide değil ama bi hoşgeldin demek çokmu zor o dediğim kişiye başkalarına bi hoşgeldin demeleri var kaynım da öyle beni pasif goruyorlar ben bir keresinde moralim bozuk durdum anlasınlar diye sonra otursana kalkma falan o an sonra yine aynı eşim de bana kızıyor bana söyleme diye

Benim eltim adetinde yok baska sehirdeyiz yilda bir iki giderim onda bile hoşgeldin.demez kp kv gidio gelse ne hosgeldin der ne el öper ..küçükte olsa hergun gitsende hoş geldin denir görgudur bana gore .. 10 yillik evliyim hala kp kv bende iken isten gelince ellerini opmeden oturmam ...
Eltim hosgeldin öpmek yerine naptiniz diye sorar bende genelde neyi.diye.cevap veririm
Aslında eltim le pek anlaşamıyoruz ama o hoşgeldin diyor suratı asik ta olsa bazen demiyor ama genelde der öbürleri hiç demiyor

Back
X