Eve gelmeyen eş

Evet buraya değil mahkemeye yazman gerekiyordu. Çocuk çok lazımmış tebrikler. Adamı hala çok seviyorum ne demek gerçekten Allah akıl fikir versin akıl tutulması mı yaşıyorsunuz anlamadım?adamın başka bir hayatı olduğunu göremiyor musunuz?
Aslı boşuna dememisler deveye diken insana m.ken diye

Merhaba neden buraya yazayım onu da bilmiyorum psikologlara da gittim bir faydası olmuyor bana sorun eşim 18 yıllık evliyim her zaman iniş çıkışlarımız oldu yedi aydır eve gelmiyor sayılır ne yapıyor bilmiyorum tam olarak eve geliyor yemek yiyor üstünde değiştiriyor duşunu alıyor yani ihtiyaçlarını gideriyor bazen gece geliyor bazen sabah geliyor bazen gelmiyor bu sebepten dolayı daha çok kavga çıkıyor beni bunaltmakla suçluyor hayatında biri mi var diye soruyorum olmasını mı istiyon diye soruyor olsa söylerim diyor aşırı alkol almaya başladı genel olarak da gece hayatını seven bir insan beni rahat bırak diyor kafamı toplayım rahatlayın ama ben bir eş olarak buna üzülüyorum takmamaya çalışıyorum içimde düzelecek diye umut var daha doğrusu istek saçma şekilde eşimi çok seviyorum hala çok seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum bir yaşında bebeğim var kavga olmadan bir günümüz geçmiyor her yaptığım ona batıyor geçen gün hastaneye götürdü rahatsızlandığım için trafik saatine denk geldiğimiz için hastaneye gidiş kadar Nutuk tuttu bana dediğim gibi neden buraya yazıyorum bilmiyorum
kör kuyularda çaresiz mi kaldınız da bu adama bu lafları söyletip dinliyorsunuz ?

Yeni üyelik, sansasyonel ilk konu, 18 senelik evlilik, 1 yaşında bebek ve aylardır eve gelmeyen koca.

Hangi psikologlara gittiniz, ne teşhis kondu, hangi tedaviler uygulandı da ise yaramadılar?
büyük ihtimal 18 sene değil aydır da kimse şey yapmasın diye sene yazmış.

Bunun sonu zaten boşanma biliyorum ben sadece paylaşmak istedim 18 aylık evliyim yıl değil ve annem babam yok akrabam yok buradaki bazı yorumlar kötü insan içini dökmek için yazıyor sadece eleştiri var kadın olarak empati bekledim sadece bebğimizi beklerken çok mutluyduk

Bunun sonu zaten boşanma biliyorum ben sadece paylaşmak istedim 18 aylık evliyim yıl değil ve annem babam yok akrabam yok buradaki bazı yorumlar kötü insan içini dökmek için yazıyor sadece eleştiri var kadın olarak empati bekledim sadece bebğimizi beklerken çok mutluyduk
Yine gerçekçi değil. 18 i yanlış yazarsınız da aylık yerine yıllık yazmak bana geçmedi. Konu gerçekse bile sizin bu adamla evli olmadığınız hissine kapıldım. Resmi nikahsız beraberlik mi? Anlattığınız profilde adamın başka evi ailesi vardır.

Bak üyeliğini pasifleştirdin ama okuyacaksın belli birşey,buraya eşim eve gelmiyor bizi görmüyor kaba davranıyor dedikten sonra beklediğin yorum nasıl şefkat içerikli olabilir,kimse sana birşey demiyor eşin sıkıntılı ve sıkıntılı sorunlu bir el adamını idare etmenin yollarını arıyorsun ama öyle bir yol yok,evlilik idare edilen yürütülen bir birliktelik değildir 1950 kafasıyla bakma duruma,evlilik duygusal,fiziksel sorumluluklarını yerine getirmekle ilgili bir durum bunlar yoksa evlilikte yoktur çık bu kafadan yol yakınken hayatını geri al toparlan kimse sana yuva zor kurulur kolay yıkılır,erkektir yapar,evlilik kutsaldır demez geçti o devir,kocalık yapmıyorsa bas tekmeyi elin veledinin derdini senmi çekeceksin defolsun gitsin allah aşkına önce şunu bir anlayın elin şizofren manyağını idare etmeyemi geldiniz bu dünyaya siz insan değilmisiniz siz mutlu olmayı hak etmiyormusunuz neden bir manyağı başınızın üstünde taşıyorsunuz ne mecburiyetiniz var tamam evlendiniz de bu ölene kadar bir şizofreni idare edeceğiniz anlamına gelmiyor çıkın bu kafadan.

Arkadaşlar kadına hemen boşan diyorsunuz da neden adama hemen istediğini versin.Bir yaşındaki bebeğin tüm sorumluluğunu niye tek başına alsın.Hemen yuvanızı dağıtmayın biraz babası denen adama da sorumluluk verin.Tabi bu yorumum sizin evli olduğunuzu var sayarak yapıldı

Arkadaşlar kadına hemen boşan diyorsunuz da neden adama hemen istediğini versin.Bir yaşındaki bebeğin tüm sorumluluğunu niye tek başına alsın.Hemen yuvanızı dağıtmayın biraz babası denen adama da sorumluluk verin.Tabi bu yorumum sizin evli olduğunuzu var sayarak yapıldı
Siz ne tavsiye edersiniz, bir gelip bir gelmeyen adamı bekleyerek aylarını geçirmek daha mı iyi?
Beklemek ,umut etmek insanı daha çok yormaz mi?
Boşanmak çocuksuz bile çok zor, cocukla daha da zordur ama ne yapacağını bilmemek sevilmediğini bilerek, belki düzelir diye aylarca beklemek insanin içini çürütür.
Böyle durumlarda böyle devam etmeyeceğini söyleyip, adam akıllı konuşup olmuyorsa boşanmanın kadın için daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Böyle bir gün gelir umuduyla bekleyenler, sonra da yillarim gitti, gençliğim gitti onun yüzünden diye daha çok üzülüp, hirslaniyor😔

Merhaba neden buraya yazayım onu da bilmiyorum psikologlara da gittim bir faydası olmuyor bana sorun eşim 18 yıllık evliyim her zaman iniş çıkışlarımız oldu yedi aydır eve gelmiyor sayılır ne yapıyor bilmiyorum tam olarak eve geliyor yemek yiyor üstünde değiştiriyor duşunu alıyor yani ihtiyaçlarını gideriyor bazen gece geliyor bazen sabah geliyor bazen gelmiyor bu sebepten dolayı daha çok kavga çıkıyor beni bunaltmakla suçluyor hayatında biri mi var diye soruyorum olmasını mı istiyon diye soruyor olsa söylerim diyor aşırı alkol almaya başladı genel olarak da gece hayatını seven bir insan beni rahat bırak diyor kafamı toplayım rahatlayın ama ben bir eş olarak buna üzülüyorum takmamaya çalışıyorum içimde düzelecek diye umut var daha doğrusu istek saçma şekilde eşimi çok seviyorum hala çok seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum bir yaşında bebeğim var kavga olmadan bir günümüz geçmiyor her yaptığım ona batıyor geçen gün hastaneye götürdü rahatsızlandığım için trafik saatine denk geldiğimiz için hastaneye gidiş kadar Nutuk tuttu bana dediğim gibi neden buraya yazıyorum bilmiyorum
Kesinlikle aldattığını düşündüm ben. Sizinle cinsel hayatı var mı?

Sizde hala bu adama yemek yapıp çamaşırını mı yıkıyosunuz. Pes!

Benim eşim de eve geç geliyordu bazen gelmiyordu. Yeni öğrendim ki beni aylarca farklı farklı kadınlarla aldatmış. Sizin durumunuz da aynısıdır asla sevmeyin onu hak etmiyor sizin temiz sevginizi
Yani bunu bilmemek saçma değil mi
Habersiz bir adam 1 gece eve gelmiyorsa başka kadına gitmiştir ya da başına bir iş gelmiştir diğer gün duyarsınız zaten
Başına iş gelmediyse hele aylarca gelmiyorsa yeni ev açmış kendine takılıyor demektir

Back
X