- 2 Temmuz 2016
- 125
- 49
- 18
- Konu Sahibi Carpediemms
Merhabalar, benim bir derdim var,kimseyle paylaşıyorum.Herkes sadece boşan duyor.Küçük bir yerde yaşıyoruz eşimle aylarca rezil olduk.Kavgalarımiz şiddet uygulaması çok saklamaya çalıştım.Fakat apartmNdKiler annemlere haber verdi karakolluk falan derken herkes her şeyimiz biliyor.carsida eşimin yanında yürümek istemiyorum.cunku onun hiç uyanması yok ben aylarca hamile halimle susarken o hic birşeyi düzeltmeye çalışıp yanında olmadı.ien son lohusa döneminde beni bırakıp bı hayat kadiniyla ilişkiye girmiş.ben kötüydü çocuğum küçük derken yine affettim.iki aydır iyiydik tartışma yaşadık eve gelmedi .saat sabah 6da Çarşamba günü işlerine gittim orda kalmıştı.bidaha eve gelmezsen bosanirim alsatip hala disarlarda kalıyorsun ne halt yediğini nereden bilecek dedim döndüm eve geri geldim o günden beri eve gelmiyor bugünde anneler günm için bile gelmedi bı kaç gün sonra eşya için falan rahatsız eder o arada muhatap olurdum genellikle kavga ederken falan barisirdik ama artık bu saçmalığa bı son vermek istiyorum biraz benden çekilsin aldığım kararlardan korksun istiyorum geldiğinde ne yapayım kapıyı çaldığında nasıl tepki vereyim.uzuldugumu belli etsem ezik oluyorum gözünde gelip sarılıyor falan ama bı işe yaramıyor kızdan bagirsam gidiyor zaten çok umursamaz deli gibi peşinde koşardi hamile kalmadan önce güzel bir bayanım daha önceleri hep yanımda dururdu ama artık kıskanmyor bile bende kendime bakmaya başladım gencligimdeki gibi şimdi dışarı çıkınca işyerinden izin alıp bı etrafımda geziniyor bı yanına uğruyor illahi tekrar kıskanmyor başladı ama bosanmcahimi biliyor nasıl yola getirebilirim beni kaybetmekten korkmuyor .. cevplarsaniz çok sevinirim..akıl alicak kimsem yok..