- 17 Nisan 2018
- 319
- 220
- 103
- Konu Sahibi sekerzadem
-
Camı nasıl açmışlar? Anlamadım?Evim 1.kat ve daha yeni tasindim bazi esyalarimi hayla yerlestirmedim kaynanamin evine cok yakin gorumcelerimde tatile geldikleri icin bugun kaynanamgildeydim eltilerimin cocuklarida evin onunde oynuyordu(eltilerim gelmez cocuklarini gondeririler kendileride evlerinde rahat rahat oturur cocuklar burda naparsa yapsinlar) ve bugun benim arka tarafdaki odalarimin birinn camini acip yatak odama girmisler komidinimi filan kurcalamislar bebegime aldigm bir kac cikolatayi yemisler onu filan yemeleri skinti degil ama komidinimin cekmelerini filan yerinden sokmusler ben onlari tek basima yerlestirp takana kadar ne cektim ne yapmaliyim ben simdi? Evimin her yeri ayak iizi olmus sizce ne yapiyim ben su anda sinirden sagliklo dusunemiyorum
Diger odalarda demirler takili bu odanin odanin demirini degistirmek icin cikartmistik yarin bir gun usta gelip takicakti
Çocuklarla içerde göz göze gelmediysen eşini vs arayıp biraz yaygaraya verebilirdin. Camdan atlayacak kadar büyük çocuklara hırsızlık yapmaması gerektiğini öğretemeyen insanlara da ders olurdu. Hepsini eve toplayıp ortalığa bağırırdım ben herhalde. Korktum diye. “Bu girenler çocuk” lafını karşı tarafa dedirtirdim. Sonra saf saf hangi çocuk diye sorup çıkardım işin içinden. Utansın anneleri de boşver. Belki hem böylece izinsiz girmenin ve hırsızlığın ayıp olduğunu öğretirler. Bizde çocuk olduk. Kimsenin eşyasına el sürmeden büyüdük çok şükür. Ben hiç ama onlar küçük, ama onlar daha çocuk bilemez vs tarzı düşünceyi kabul edemiyorum. Bende çocuktum. Ne bir hayvana, çocuğa, başkasının eşyasına hiç zarar vermeden büyüdük. Ben tahammül edemiyorum ahlaksız çocuklara.
Her çocuk yaramazdır, haylazdır. Ama burda yapılan baya baya hırsızlık. Görmüş canı çekmişle karıştırılamaz. Eğer öğretilmezse devam da ederler gizli işlere. Bunun kötü birşey olduğunu biliyorlar. Bilmeseler saklamazlar yediklerini.
Çocuk bile bu kadar rahat giriyorsa hırsız da girer.Evim 1.kat ve daha yeni tasindim bazi esyalarimi hayla yerlestirmedim kaynanamin evine cok yakin gorumcelerimde tatile geldikleri icin bugun kaynanamgildeydim eltilerimin cocuklarida evin onunde oynuyordu(eltilerim gelmez cocuklarini gondeririler kendileride evlerinde rahat rahat oturur cocuklar burda naparsa yapsinlar) ve bugun benim arka tarafdaki odalarimin birinn camini acip yatak odama girmisler komidinimi filan kurcalamislar bebegime aldigm bir kac cikolatayi yemisler onu filan yemeleri skinti degil ama komidinimin cekmelerini filan yerinden sokmusler ben onlari tek basima yerlestirp takana kadar ne cektim ne yapmaliyim ben simdi? Evimin her yeri ayak iizi olmus sizce ne yapiyim ben su anda sinirden sagliklo dusunemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?