• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eve gizlice giren cocuklar

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
Evim 1.kat ve daha yeni tasindim bazi esyalarimi hayla yerlestirmedim kaynanamin evine cok yakin gorumcelerimde tatile geldikleri icin bugun kaynanamgildeydim eltilerimin cocuklarida evin onunde oynuyordu(eltilerim gelmez cocuklarini gondeririler kendileride evlerinde rahat rahat oturur cocuklar burda naparsa yapsinlar) ve bugun benim arka tarafdaki odalarimin birinn camini acip yatak odama girmisler komidinimi filan kurcalamislar bebegime aldigm bir kac cikolatayi yemisler onu filan yemeleri skinti degil ama komidinimin cekmelerini filan yerinden sokmusler ben onlari tek basima yerlestirp takana kadar ne cektim ne yapmaliyim ben simdi? Evimin her yeri ayak iizi olmus sizce ne yapiyim ben su anda sinirden sagliklo dusunemiyorum

Diger odalarda demirler takili bu odanin odanin demirini degistirmek icin cikartmistik yarin bir gun usta gelip takicakti

Çok sinir bozucu. Eminim erkek çocuklarıdır. Şu an yapilacak bi şey yok. Odanın camını kapatın tekarar girmemeleri için . Eltilerinize uyarmalari konusunda rica edebilirsiniz enfazla .

Annelerini uyarın, tanıdık olmanız onların yaptığı yanlışı haklı çıkarmaz,bir nevi hırsızlık yaptıkları bu.
Derdiniz elbette çikolata ya da çıkan komidin yahut evin batması değil. Pencerenizden size özel bi odaya veya başka oda da olsa aynısı evinize gizlice girmişler. Bu yanlışı çocuklara da anlatın annelerine de anlatın. Çocuklara güzel bi dille,isteseniz ben size çikolata verirdim böyle yapmayın tarzı deyin tabi. Kızmakta çok haklısnız yani. Böyle alışmamalrı lazım.

Evim 1.kat ve daha yeni tasindim bazi esyalarimi hayla yerlestirmedim kaynanamin evine cok yakin gorumcelerimde tatile geldikleri icin bugun kaynanamgildeydim eltilerimin cocuklarida evin onunde oynuyordu(eltilerim gelmez cocuklarini gondeririler kendileride evlerinde rahat rahat oturur cocuklar burda naparsa yapsinlar) ve bugun benim arka tarafdaki odalarimin birinn camini acip yatak odama girmisler komidinimi filan kurcalamislar bebegime aldigm bir kac cikolatayi yemisler onu filan yemeleri skinti degil ama komidinimin cekmelerini filan yerinden sokmusler ben onlari tek basima yerlestirp takana kadar ne cektim ne yapmaliyim ben simdi? Evimin her yeri ayak iizi olmus sizce ne yapiyim ben su anda sinirden sagliklo dusunemiyorum
Camı nasıl açmışlar? Anlamadım?

Sanslisiniz sadece tanidiginiz cocuklar girip cikolata yemis... bir an once yaptirin demirinizi, yoksa gercekten caninizi sikacak biri de girebilir.

Ben olsam annelerine gider durumu anlatır evimi de onlara temizlettiririm. Elalemin cocuğunun pisligini siz deģil onlar temizlesin. Herkes cocuğuna eğitim vermeli başkasının evine bu sekilde girmemeliler. Yakinınız bile olsa bu mesafeyi koymalı ve konuşmalısıniz...

Çocuklarla içerde göz göze gelmediysen eşini vs arayıp biraz yaygaraya verebilirdin. Camdan atlayacak kadar büyük çocuklara hırsızlık yapmaması gerektiğini öğretemeyen insanlara da ders olurdu. Hepsini eve toplayıp ortalığa bağırırdım ben herhalde. Korktum diye. “Bu girenler çocuk” lafını karşı tarafa dedirtirdim. Sonra saf saf hangi çocuk diye sorup çıkardım işin içinden. Utansın anneleri de boşver. Belki hem böylece izinsiz girmenin ve hırsızlığın ayıp olduğunu öğretirler. Bizde çocuk olduk. Kimsenin eşyasına el sürmeden büyüdük çok şükür. Ben hiç ama onlar küçük, ama onlar daha çocuk bilemez vs tarzı düşünceyi kabul edemiyorum. Bende çocuktum. Ne bir hayvana, çocuğa, başkasının eşyasına hiç zarar vermeden büyüdük. Ben tahammül edemiyorum ahlaksız çocuklara.

Her çocuk yaramazdır, haylazdır. Ama burda yapılan baya baya hırsızlık. Görmüş canı çekmişle karıştırılamaz. Eğer öğretilmezse devam da ederler gizli işlere. Bunun kötü birşey olduğunu biliyorlar. Bilmeseler saklamazlar yediklerini.

Ya bence çocuktur yapar, tabi gozlerini korkutun ama kasitli birsey yoktur orda.
Ama kissadan hisse; bir an evvel demirinizi taktırin.

Ortalığı karıştıracaksın tabii ki. Çağır eltinleri işte sizin çocuklar bunları yapmış temizleyin bakayım diyeceksin. Şuan sessiz kalırsan ilerde daha neler yaparlar.

Çocukların yaşı kac?

Çocuklarla içerde göz göze gelmediysen eşini vs arayıp biraz yaygaraya verebilirdin. Camdan atlayacak kadar büyük çocuklara hırsızlık yapmaması gerektiğini öğretemeyen insanlara da ders olurdu. Hepsini eve toplayıp ortalığa bağırırdım ben herhalde. Korktum diye. “Bu girenler çocuk” lafını karşı tarafa dedirtirdim. Sonra saf saf hangi çocuk diye sorup çıkardım işin içinden. Utansın anneleri de boşver. Belki hem böylece izinsiz girmenin ve hırsızlığın ayıp olduğunu öğretirler. Bizde çocuk olduk. Kimsenin eşyasına el sürmeden büyüdük çok şükür. Ben hiç ama onlar küçük, ama onlar daha çocuk bilemez vs tarzı düşünceyi kabul edemiyorum. Bende çocuktum. Ne bir hayvana, çocuğa, başkasının eşyasına hiç zarar vermeden büyüdük. Ben tahammül edemiyorum ahlaksız çocuklara.

Her çocuk yaramazdır, haylazdır. Ama burda yapılan baya baya hırsızlık. Görmüş canı çekmişle karıştırılamaz. Eğer öğretilmezse devam da ederler gizli işlere. Bunun kötü birşey olduğunu biliyorlar. Bilmeseler saklamazlar yediklerini.

En güzel yöntem kızım sana söylüyorum gelinim sen anla:)

Çocukları görmeyip tahmin ediyorsanız içinizde ne varsa sayın onlarda anlar zaten

Çocuk bile bu kadar rahat giriyorsa hırsız da girer.

Back
X