Eve Kapanmak Çare Olmadı

Böyle bir mantık yokki ama Sana bulaşmıyor bişe etmiyor evlenmiş barklanmışta bencede profesyonel bir destek almalısın a-sosyal kişilik olmuşsun sen... Bunu öyle eve kapanmakla çözemezsin...

bu durumdan kurtulmazsan kendini hasta edersin.bir an önce kurtul..kendini çok iyi hissettiğin bakımlı olduğun bir gün bilerek karşısına çık.buluşma değil tabiki..denk getir.karşılaşmaya çekindiğine göre küçük biyer orası.sonra isitfini bozma geç..sen bekarsın..en güzel çağlarındasın..onun 1 seçeneği var..senin çok fazla..kendini güçlü hisstmek için doğan cüceloğlu okumanı tavsiye ederim.bunu unutma ..bir an önce atlat derim ..inş.

bu durumdan kurtulmazsan kendini hasta edersin.bir an önce kurtul..kendini çok iyi hissettiğin bakımlı olduğun bir gün bilerek karşısına çık.buluşma değil tabiki..denk getir.karşılaşmaya çekindiğine göre küçük biyer orası.sonra isitfini bozma geç..sen bekarsın..en güzel çağlarındasın..onun 1 seçeneği var..senin çok fazla..kendini güçlü hisstmek için doğan cüceloğlu okumanı tavsiye ederim.bunu unutma ..bir an önce atlat derim ..inş.

ne güzel yazmışsın arkadaşım..her cümlene katılıyor ve sana teşekkür ediyorum yardımın için..

Sakın yanlış anlama, bilinçaltında acaba onun tekrar döneceğini düşünüyor ve ümit ediyor olabilir misin?
Çünkü öyle söylemiş sana.. Onu bekliyor olabilir misin?

evlendiğinde çok üzüldüm..bu bi gerçek..keşke düzgün biri olsaydı da ben evlenseydim diye üzüldüm..şu kişiliği ve huylarıyla istemezdim çünkü onu..şimdiyse garip bi korku var onu görcem diye..belki de onu mutlu görmekten korkuyorumdur..beni ilgilendirmemesi lazım ama öyle işte..

Ben senin yerinde olsaydım...

Onun olabildiği yerlerde, en gülümseyen, en bakımlı halimle dolaşırdım.
Görsem de tanımıyor gibi davranırdım. Yabancı gibi.

Bir de şöyle düşünün, sizin dışarda dolaşmanızı pek istemiyormuş, geri döneceğini zaten söylemiş,
e siz de böyle davranınca, ona ümit vermiş oluyorsunuz. O da düşünüyordur heyt be benim istediğim gibi davranıyor, beni bekliyor vs. gibi...

adam evlenmiş kafasına göre yaşıyor
sende kendı kendıne görevler edinip kararlar alıyorsun.

kime yapıyorsun peki?

aynı şehirdesiniz, kimsenin orayı terketmeyeceğine göre?
nereye kadar kendine yasaklar koyacaksın?
bir müddet sonra arkadaşlarını da kaybedersen şaşırma.
dua et arkadaşların var yanında
ya olmasaydı?

bulunduğun yerde yaşamayı düşünüyorsan
şimdiden alıştırsan kendını iyi edersin.

kendıne acı çektirmekten vazgeç.
beyninin sana oynadığı oyunlara izin verme.

o kişi bitti artık,bu saatten sonra geri dönüşü de yok.
eee,,bir şekılde de yaşamak zorundasın .
o yüzden kendıne gel.

aynen senin gibi düşünüyorum marjinal ve bu beni rahatsız ediyor işte..ona göre hayat çok güzel şimdi..kendi istediği gibi takılıyo bulyon da kendini eve kapadı..bulyonu başka bi erkekle de görmüyo..hayatında biri yoktur diye de düşünüyodur..ay çok sinir oldum..çok haklısınız..üzülsem de ilk zamanlar zamanla alışırım..ama o beni gördükçe ve ben onu tanımadıkça o gerilsin benim hapis hayatım yeter bu kadar :)

ayrıca evden dışarı çıkmayıp
onu sevindiriyorsun

yasta olduğunun farkında.
buna izin verme:ssz::ssz:

onu sevindiriyorsun

[/QUOT

yastayım sanıyo dimi..? öff yaaa biliyorum haklısın..hem yastayım sanıyo hem hayatımda birinin olmadığını biliyo beni kimseyle görmüyo..ohhh ne ala memleket ne rahat hayatı varmış yaaa...çok sinir oldum asla kapamicam kendimi..peki surrender ya gördüğümde üzülürsem nolcak??

onu sevindiriyorsun

[/QUOT

yastayım sanıyo dimi..? öff yaaa biliyorum haklısın..hem yastayım sanıyo hem hayatımda birinin olmadığını biliyo beni kimseyle görmüyo..ohhh ne ala memleket ne rahat hayatı varmış yaaa...çok sinir oldum asla kapamicam kendimi..peki surrender ya gördüğümde üzülürsem nolcak??

1 kere görür üzülürsün
2 kere görür üzülürsün
3. sefer gördüğünde bir şeyin kalmaz.

ayrıca arkadaşlarınla gez toz kafan dağılsın
yeni insanlarla tanış

5 .karşılaştığınızda yanında belkı hoşlandığın biri olur
ve o zaman anlar neyin ne olduğunu

biraz da kendisi üzülsün değil mi ama?
nasıl olsa evlendı artık
o yüzden kendıne seni anlayan birini bul:34:

Gördüğümde üzülürsem ne olacak diyorsun ya, hiç bir şey olmayacak... Şu andaki halinden daha kötü olmayacaksın...

14 yıllık kocamın başka bir hatunla sarmaş dolaş görmüş bi kadınım ben.. Ölmedim bak yaşıyorum
:37:

1 kere görür üzülürsün
2 kere görür üzülürsün
3. sefer gördüğünde bir şeyin kalmaz.

ayrıca arkadaşlarınla gez toz kafan dağılsın
yeni insanlarla tanış

5 .karşılaştığınızda yanında belkı hoşlandığın biri olur
ve o zaman anlar neyin ne olduğunu

biraz da kendisi üzülsün değil mi ama?
nasıl olsa evlendı artık
o yüzden kendıne seni anlayan birini bul:34:

evet evet doğru dedin..benim yapmam gereken şey üzüldüğümde vazgeçmemem üzerine gitmem lazım üzüntümün ki kalmasın bişey..

evet evet doğru dedin..benim yapmam gereken şey üzüldüğümde vazgeçmemem üzerine gitmem lazım üzüntümün ki kalmasın bişey..

ne kadar kaçarsan arkandan gelır ve zorlaşır senin için her şey
o yüzden bırak gözlerin alışsın öyle bir insan ucubesini görmeye.

zaman insanlara neyi unutturmadı ki?
ne acıları sildi, ne ölümleri unutturdu.

kaldı ki, karşındaki insan hak etmeyen biri
o yüzden yoluna devam et
kabuğundan çık artık.

Her zaman demişimdir, bi korkunu onunla yüzleştiğin zaman yenersin diye..
Bi zamanlar sendeki sorun bendede vardı, eski erkek arkadaşımı görmekten korkuyodum, yada çekiniyomuydum neydim, onu gözümde büyütüyodum, o gezer tozardı ben ise asosyal bir yaşam sürerdim.. Bu yüzden
onun beni hep ezik gördüğünü düşünürdüm ..
Ama bir süre sonra bu yaptığım ne kadar boş ve gülünç olduğunu anladım
Kendisi evlenmiş değil mi, bir eşi var. Allah mutlu etsin bizi ilgilendirmez.
Bundan sonrası yok. Yani seninle onun arasında bi bağ yok. Herkes kendı kaderini kendisi çizer.
Sen hayatına hiç birşey olmamış gibi devam ediceksin. Ama gidipte ona birşeyleri kanıtlama amacı güdmeden. Sadece onsuzda mutlu olabildiğini
Onun senin için artık bi önemi olmadıgını hissettir. Onu görmekten çekinme, nolacak gördüğünde yanına gelip ben evlendim sen kaldın diyip gülecekmi. Sen hiç bakmadan geç.
Ayrıca şunuda söyliyim, evlenmek kıskanılacak bi durum değil. Sonucta sende birgün evleneceksin. :)

Ben daha önce sıkıntımı burada paylaşmıştım..evlenen eski sevgilimle aynı ilçede yaşıyorum..merak edenler okuyabilirler o konumu..burdan gitme seçeneğim yok denecek kadar az..ve ben onu görmeyeyim diye kendimi eve kapattım..ama çare olmadı..bu kez de evden çıkma fobim oluştu..işe gidip geliyorum ve evden adımımı atmaktan korkuyorum görcem diye..ee gör nolcak demeyin..ben çok rahatsız oluyorum..ama böyle de o kadar mutsuzum ki..bekar arkadaşlarım hep geziyolar biyerlerde oturuyolar..cafelerde filan..beni de çağırıyolar ama ben gidemiyorum bu korkudan..o da oralarda geziyo..otobüsle geçerken arabasını görmüştüm bikaçkez..ben de hayatımı yaşamak istiyorum..belki yeni biriyle tanışmak eğlenmek istiyorum..lütfen bi fikir verin nasıl başarcam bunu?

Evde oturarak kendıı mutsuz edıosn
Her kesler gununu gun edıo baksana eskımerkek arkadasın fink fink gezıyor

Onu gormıceksın arkadaslrınla ılgılen o zaman etrafa bakma yanı bole yaparak hayatı kendıne zehır etme derım

Back
X