Eve yardimci bayan

birbuyuktemmuzaski

Her nasip vaktine esirdir.
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
1.644
1.123
133
30
Merhaba kizlar. Eve yardimci birini almak istiyorum 2 haftada bir. Oglene kadar gelse yeter diye dusunuyorum. Evim kucuk zaten. Ama nasil oluyor bu isler hic bilgim yok fiyat konulari nasil oluyor. Temizlik sirketleri falan nasil fiyatlari bilgilendirirmisiniz.
 
Ben hep tavsiye üzerine alıyorum 2-3 kişi değiştirdim şu zamana kadar anca. Genelde sitedeki kapıcılar falan oluyor en azından benim etrafımda öyle. Yarım gün aldığımda 12'den 5'e kadar mutfak dolapları,iki salondaki kanepeleri falan çekip altını siliyor,banyo tuvaletleri temizliyor,merdiveni yıkıyor. 100 TL oluyor. Bazen ütü falan da yapıyor fazladan kalıp o zaman 120. Ama evim geniş benim sizin eviniz küçükse daha uygun bulursunuz.
 
Daha gelmedi çağırdım ama site görevli.abla tavsiye etti gelinleriymiş. 130 A gelecek evim küçük ama mecbur almak zorundayım.Bir çocugum var hamileyim oglum da evim geniş oldugu halde yapıyordum.Ama şimdi ağrım çok hiç almadım bakalım ne olacak.
 
Tolganaz Tolganaz Yarım gün için 130 bana fazla gibi geldi. Ben tüm gün için 150 veriyorum ve neredeyse evimi tertemiz yapıyor sağolsun. Gelen kişi becerikli olunca ve sürekli gelince kendi düzene sokar zaten.
 
Back
X