eveett kimler doğum izninde veya ücretsiz izinde??birbirimize DESTEK olalımmm

Şubat ayında bende ücretsiz doğum iznine ayrıldım...
Allah izin verirse bir yıl kullanmayı düşünüyorum...
Sonra da annannesi bakacak ...

Şubat ayında bende ücretsiz doğum iznine ayrıldım...
Allah izin verirse bir yıl kullanmayı düşünüyorum...
Sonra da annannesi bakacak ...

hayırlı olsun canım:65: çocuğun yanında olmak da zor hiç dinlenmeye fırsat bulamıyorsun hatta bazen işe başlasammı dediğim oluyor ama genede bize en çok ihtiyaçları olduğu dönem:emir_bebek:
bir de benim bırakacak kimseciklerim yok:43::43:

ben de ücretsiz izindeyim. bu yıl okula hiç gitmedim. ama bazen çok sıkılıyorum. okulu çok özlüyorum.
ama yinede oğlumla olmak çok güzel. bence imkanı olan herkez aylıksız izin kullanmalı.
ek besinlere geçiş ve diş çıkartma çok önemli süreçler. keşke ücretli izin hakkımız bir yıl olsada herkez bu süreçlerde bebeğinin yanında olsa :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

ben de ücretsiz izindeyim. bu yıl okula hiç gitmedim. ama bazen çok sıkılıyorum. okulu çok özlüyorum.
ama yinede oğlumla olmak çok güzel. bence imkanı olan herkez aylıksız izin kullanmalı.
ek besinlere geçiş ve diş çıkartma çok önemli süreçler. keşke ücretli izin hakkımız bir yıl olsada herkez bu süreçlerde bebeğinin yanında olsa :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

evet kesinlikle katılıyorum :65: bebeğimiz en hızlı büyüdüğü dönemde şu anda anı anını tutmuyor her gün değişik bir şey yapıyor.:emir_bebek::emir_bebek: en azından 6 ay ücretli izin olmalı insaların hem paraya hem de bebğine ihtiyacı var çünkü. :50:

rapor almanın sebebi maaş alabilmek herhalde değilmi çünkü ücretsiz izin doğum izninn bitiminden itibaren sayılır. yani istersen doğum izni arkasından 3 ay rapor arkasına ücretsiz izin al ücretsiz iznin 9 ay olur hani bilgilendirme yapayım dedim.

evet maaş almak için bu ayı raporla geçireceğim,sonrasında ücretsiz izne başlayacağım.bugün 10 günlük raporla başladım bakalım hayırlısı

hayırlı olsun canım:65: çocuğun yanında olmak da zor hiç dinlenmeye fırsat bulamıyorsun hatta bazen işe başlasammı dediğim oluyor ama genede bize en çok ihtiyaçları olduğu dönem:emir_bebek:
bir de benim bırakacak kimseciklerim yok:43::43:

Ben ki felaket aktif bir insanımdır... gerçi bir aylıkken bile atladık arabaya gezmeye gittik..
benim şansım annem yakın... doğum zamanı annem ve kayınvalidem çok destek oldular...
Hergünde annem geliyor... birgün gelmese sıkılıyorum... Ablamda hafta sonları gelir...Eşiminde hakkını yememek lazm...
o yüzden çok şanslıyım... ben buna ragmen bunalıyorum... fakat benim bunaltım genelde doğumdan sonra yaşadığım fiziksel rahatsızlıklar...

evet maaş almak için bu ayı raporla geçireceğim,sonrasında ücretsiz izne başlayacağım.bugün 10 günlük raporla başladım bakalım hayırlısı
bende senin gibi yapmıştım hayırlı olur inşallah canım. bebişleri öpe koklaya büyütürüz inşallah.
Ben ki felaket aktif bir insanımdır... gerçi bir aylıkken bile atladık arabaya gezmeye gittik..
benim şansım annem yakın... doğum zamanı annem ve kayınvalidem çok destek oldular...
Hergünde annem geliyor... birgün gelmese sıkılıyorum... Ablamda hafta sonları gelir...Eşiminde hakkını yememek lazm...
o yüzden çok şanslıyım... ben buna ragmen bunalıyorum... fakat benim bunaltım genelde doğumdan sonra yaşadığım fiziksel rahatsızlıklar...

biz de 2 aylıkken ben ev taşıdım :15::15::15: benim destekçim de yok annemler ankaradalar ama bugün yoldalar geliyorlar:64::66: kayınvalidem de rahatsız kendi işini ancak hallediyor. öyle samimi arkadaşım da tek tük çok çok bunalıyorum tek sosyal ortamım burası. kk da olmasa bunalımdaydım kesin:kkk::kkk:

pztsi günü işe başlamam lazımmış. çünkü; ilçedeyim, sözleşmeliyim ve ücretsiz izindeyim. müdürlük ilçedeki fazla personeli merkezdeki çocuk hastanesine çekecek beni çekmeleri için başlamam lazım ve başladıktan sonra tekrar izin alamıyorum...bu duruma ne psikolojik ne de fiziksel olarak hazır değildim. süpriz oldu..bir bakıcım hatta bakacak kimsem bile yok.. ne yapacağımm....

ben de ücretsiz izindeyim ama bugün birşey öğrendim moralim bozuldu. ben izindeyken kurumumuz bir banka ile anlaşmış maaş için. ben izindeyim diye bana promosyon yatırmamışlar.acaba işe başlayınca yatar mı diye bankayı aradım. yatmaz dediler. gıcık oldum ya. 3-4 yıl benim maaşı kullanacaklar ama bana pro vermiyolar. gerçi bankanın suçu yok.suç bizim kurumda. o paraya ihtiyacımız vardı. ben rapor almadım. içime sinmedi. çalışmazken para almak istemedim. ama insanı zorla buna itiyorlar. izinliyim diye yararlanamadım.

Back
X