• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet bir dert..

cicimoko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
19
1
3
38
Erkek arkadaşım var ailemden gizlidir çünkü yaşımın küçük olmasından dolayı tepkileri biraz fazla.. Ablam var o da çok disiplinlidir ve cok baskıcı bir tiptir beni korumaya çalışır kisacasi onu ailem istemiyor yani öğrendiler bu ilişkinin olmayacagini söylüyorlar nedeni de kürt diyolar lar ayrımcılık yapiyorlar onu ailemize alamayız ilerde ciddi bişi dusunemezsin diyorlar çok seviyoruz birbirimizi iki ay oldu çok güzel hersey vazgecmeli miyim... çok içim yanıyor

Erkek arkadaşım var ailemden gizlidir çünkü yaşımın küçük olmasından dolayı tepkileri biraz fazla.. Ablam var o da çok disiplinlidir ve cok baskıcı bir tiptir beni korumaya çalışır kisacasi onu ailem istemiyor yani öğrendiler bu ilişkinin olmayacagini söylüyorlar nedeni de kürt diyolar lar ayrımcılık yapiyorlar onu ailemize alamayız ilerde ciddi bişi dusunemezsin diyorlar çok seviyoruz birbirimizi iki ay oldu çok güzel hersey vazgecmeli miyim... çok içim yanıyor
yaşın küçükse böyle ilişkilerde diretmek yersizdir şimdilik çok seviyorum ölüyorum der iki ayda ayrılırsınız kavak yelidir küçük yaşın ilişkisi o yüzden kendini ve aileni yıpratma derim:KK14:

Evet haklısınız teşekkür ederim ama boşu boşuna da ilişkiyi bitirmeli miyum

Evet bitirmelisin kültür farkı olur hem ilerde ben ırkçıyım tepki gösterecek arkadaşlar olursa baştan söyliyim yani hümanist mümanist değilim

Teşekkürler kafam çok karışık cidden kendim çok uzulucem aynı okul aynı ortam ama ailem çok önemli benim için

canım bu çok büyük bi dert ailelerde evleniyo.. inanki.
insanların öğrenim durumu bile etkiliyo biliyomusun.
benim ailemle eşimin ailesi arasında dağ var..

çok dikkat et.. hem doğuda hürmet gerekir. biz batıdakiler gibi değil onlar.. bizim aman anne baba desekte.. ailelerimiz sıkıntı yapmaz..

sen bence onu tanı daha çok yenisiniz.evet ırk ayrımı yapmaları yanlış kendi mezhebinizden biri ile evlenip boşanabilirsinizde ozaman mutlu olcaklarmı veya bu denli yargısız infaz yapacaklar mı.Sizde hemen gün yuzune çıkarmasaydınız ayaklarınız üzerinde her ikinizde durabiliyomusunz? ekonomik olarak nasılsınız.yani ailenizin biraz bu düşüncelerini silebilmeniz için bazı şeyleri oturtup güven sağlayıp yavaştan işlemeniz gerekli.

Babam müteahhit onun babası subay durumumuz allaha şükür iyi biz diyoruz ki direnecek güçlü kalalim diyoruz ama benim içim rahatsız..

batmanda yaşıyorum burda Adanalı bi arkadaşım var buralı biriyle evli bayramda seyranda eşi gitmez Adanaya bizde kız tarafının ailesinde kalmak yok diye, konu komşu ziyareti falan yok bin kardes oldukları için her gün birinde toplanıyorlar kapalı bi grup gibi...evde bi toplanma 20 25 kişi demek tabi coluk çocuk cayık cuyuk pfff ben aynı apartmanda tahammül edemiyorum saygısızlık seviyesizlik diz boyu

Babam müteahhit onun babası subay durumumuz allaha şükür iyi biz diyoruz ki direnecek güçlü kalalim diyoruz ama benim içim rahatsız..

yaşın küçük daha doğuda değil de batıda yaşıyolarsa uzun süredir yaşıyolarsa yani o zaman bi nebze oluru olabilir ama yıllaaaaar sonra tabi hala onu seviyo olursan

Ablam da oralarda kadınlara değer verilmiyor diyor çok mutsuz olursun diyor daha çok erken ama geleceğimi düşünüyor çok zor inanılmaz ayrılmak zorundasin düğününe gelmeyiz vermeyiz biz seni diyor

Ben irkciliga karsiyim ama ailenin onaylamadogi iliski ise irki sorun olacak ise uzamadan bitirilmesi hayirli diye düşünüyorum

Teşekkürler kafam çok karışık cidden kendim çok uzulucem aynı okul aynı ortam ama ailem çok önemli benim için

sana tavsiyem aileni dinlemen ben zamanında dinlemediğim şeyler için çok yanıyorum inan bana dışardan gören göz her zaman aşık gözden daha mantıklıdır fikirlerini al ve uygula ilerde mutlu olmak için buna ihtiyacın var canım

kültür farkı evliliktede, beraberliktede en büyük sorundur.
ha bak ırk demiyorum. bunun ırkı yok. kültür farkı diyorum.
türk olanlarda da, kültür farkı olursa aynı sorunlar olacaktır.

Bana akıl verecek doğru düzgün insan yok mantık aklımın önüne geçemiyor duygularım ağır basıyor canım yanıyor

Back
X