Evet bu bir dert

mekselina0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2014
109
72
28
35
Merhaba herkese burayı o kadar cok seviyorum ki bazen aileden daha ailesiniz zamanım oldukca tüm konulara bakmaya calısıyorum herkes birbirine destek oluyor ve güçlü bir ekipsiniz ben yeniyim daha ama sanki yıllardır sizleyim en güzel terapisiniz ve herkes sanırım birbirine cok iyi geliyor neyse uzun konusamam zaten ama tüm kadınların cok mutlu olmasını diliyorum hepiniz mükemmelsiniz ve güç veriyorsunuz valla yapıyorsanız böyle bulusmalar felan herkesi tanımak isterim

Canim ben boyle bir konu acmistim.
En azindan ayni şehirde olan kisiler ile kalabalik yerlerde bulaşabilir miyiz diye.
Ama kimse guvenip yanasmadi.
Tabi haklilarda.
Ama ben yapmak isterim boyle bir sey.

Canim ben boyle bir konu acmistim.
En azindan ayni şehirde olan kisiler ile kalabalik yerlerde bulaşabilir miyiz diye.
Ama kimse guvenip yanasmadi.
Tabi haklilarda.
Ama ben yapmak isterim boyle bir sey.
Aman yıllarca güvendiklerimiz ne cıktıki ne olacak sanki bi cafede bulusuruz ay ne güzel olur ama

Aman yıllarca güvendiklerimiz ne cıktıki ne olacak sanki bi cafede bulusuruz ay ne güzel olur ama

ben mersindeyim yeni geldik tayinle mersin sağlık müdürlüğünde çalışıyorum tanısabiliriz istersen ailen ner de yasıo eski konularını okudum doğru zamanda doğru yerde olmuşsun erkenden farkında oldugun için senn adına sevindim

ben mersindeyim yeni geldik tayinle mersin sağlık müdürlüğünde çalışıyorum tanısabiliriz istersen ailen ner de yasıo eski konularını okudum doğru zamanda doğru yerde olmuşsun erkenden farkında oldugun için senn adına sevindim

bende bu hafta mersindeyim:) görüşelim yakınsın bana

Ben adanadayım ama bir cılgınlık yapar gelirm ortak noktaya

ben daha önce burdan tanısıp dısarda bulustugum 2 kişi oldu gayet de güzel oluo bazan dostundan ii gelio

Kızlar Eskişehir yok mu ?
Ben suan sehir değistiremem ama Eskişehir varsa yada gelmek isteyen gezmek görmek isteyen seve seve vakit ayırırim ona.

Back
X