E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
ne kücügü kız, nerdeyse aynı yastayız, o zmn ben de kücügüm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu siqaradan ßana döndü kafamçokkarıştı eed kücüqüm ßen daha ßeqenemedin mi aßLacım hıh :ecrin_bebek: ayrıca ßeni affettiqiniz icin cok duyquLandım ayrı ayrı t$k ediorum hepinize kaydirigubbakcemile2
vala bilmiomki canım daha ameliyat olmadan arastırmalar yaparken eşimde kendini bi kbb ciye gostermişti eşimdede bendede kıkırdak yamuklugu vardı ...
dr da demişki bu sigara içen her insanda olan bir yamukluk falan demiş ... sigara içersen dahada yamulcak bilmem ne gibi şeler solemiş kafamçokkarıştı
valla ben ertesi gün ufaktan içmeye başlamıştım![]()
ben ameliyattan 2 gün sonra içmeye başladım :)
tamponlardan içemedim az miktardaydı tamponlar çıkıncada günde 1 pakete devam![]()
![]()
buarada ben 7.gun atelı cıkarmaya gderken burnumun yenı halını goruceım ıcın brz heyacan yapıp dayanamadım ıctım bırtane,hocam atellerı cıkarırken bırılerı sıgara ıcmıs heralde dıe guldu ben de dayanamadım hocam bsy olur mu dıınce yok yok telas yapma ama ne kadar az ıcersen okadar ii cunku yara ıyılesmesını gecıktırır,dıkıs ızının kalıcı olmasına yolacabılır ve odemlerın gec ıner dıınce ben de olabıldıınce azalttım sımdı