Evet imdi de Burun Ameliyatndan sonra Sigara ien Hatunlar, ak edin kendinizi!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne kücügü kız, nerdeyse aynı yastayız, o zmn ben de kücügüm :D

konu siqaradan ßana döndü kafamçokkarıştı eed kücüqüm ßen daha ßeqenemedin mi aßLacım hıh :ecrin_bebek: ayrıca ßeni affettiqiniz icin cok duyquLandım ayrı ayrı t$k ediorum hepinize kaydirigubbakcemile2

konu siqaradan ßana döndü kafamçokkarıştı eed kücüqüm ßen daha ßeqenemedin mi aßLacım hıh :ecrin_bebek: ayrıca ßeni affettiqiniz icin cok duyquLandım ayrı ayrı t$k ediorum hepinize kaydirigubbakcemile2

:roflol: :roflol: :roflol: kızım her gittin yerde olay oluon ...
bırak konu kendi haline kalsın sismsekleri çekme userine ala ala :mymeka:
:roflol: :roflol: :roflol:

pekim aßLacım sen nasıL istersen öLe oLsun :ecrin_bebek:

vala bilmiomki canım daha ameliyat olmadan arastırmalar yaparken eşimde kendini bi kbb ciye gostermişti eşimdede bendede kıkırdak yamuklugu vardı ...
dr da demişki bu sigara içen her insanda olan bir yamukluk falan demiş ... sigara içersen dahada yamulcak bilmem ne gibi şeler solemiş kafamçokkarıştı

o doktor haltetmıs sıgaranın bıcok zararı war meme kanserı akcıger kanserı kolon kanserı vb ama burun yamuklugunu ılk defa duydum walla:) ben de bı tıp ogrencısı olarak sıgara ıcmenın herturlu rahatsızlıga yol acabıleceını soluorum ama gercekcı olmak lazım burunu nasıl yamultabılır..ama şoyle bısey de war sıgara osteoporoz ıcın yanı kemık erımesı ıcın rısk faktoru,burun da kemık we kıkırdaktan olustuuna gore belkı bu sekılde bı etkı yapıo olabılır ama ben yıne de sıgaranın burun seklıne etkısı oldugu gorusune katılmıyorum..

buarada ben 7.gun atelı cıkarmaya gderken burnumun yenı halını goruceım ıcın brz heyacan yapıp dayanamadım ıctım bırtane,hocam atellerı cıkarırken bırılerı sıgara ıcmıs heralde dıe guldu ben de dayanamadım hocam bsy olur mu dıınce yok yok telas yapma ama ne kadar az ıcersen okadar ii cunku yara ıyılesmesını gecıktırır,dıkıs ızının kalıcı olmasına yolacabılır ve odemlerın gec ıner dıınce ben de olabıldıınce azalttım sımdı

ben ameliyattan 2 gün sonra içmeye başladım :)
tamponlardan içemedim az miktardaydı tamponlar çıkıncada günde 1 pakete devam :31: :27:

ben ameliyattan 2 gün sonra içmeye başladım :)
tamponlardan içemedim az miktardaydı tamponlar çıkıncada günde 1 pakete devam :31: :27:

BEn yeni ameliyat oldum 3.günüm, sigara içmemek için zor tutuyorum kendimi, ne yapmam gerek

buarada ben 7.gun atelı cıkarmaya gderken burnumun yenı halını goruceım ıcın brz heyacan yapıp dayanamadım ıctım bırtane,hocam atellerı cıkarırken bırılerı sıgara ıcmıs heralde dıe guldu ben de dayanamadım hocam bsy olur mu dıınce yok yok telas yapma ama ne kadar az ıcersen okadar ii cunku yara ıyılesmesını gecıktırır,dıkıs ızının kalıcı olmasına yolacabılır ve odemlerın gec ıner dıınce ben de olabıldıınce azalttım sımdı

yani burnunun yanlış iyileşmesi ve yamulması falan söz konusu olmuyormuş değilmi? normal iyileşme süreci devam ediyor sadece gecikiyor muymuş??

Back
X