evet kızlar bende maratona bu akşam itibariyle başlamış bulunmaktayımm

acemihayat28

yeniden başlar mı herşey
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
2.967
2.001
133
kızlar benm sbah başlangıcım pek iiy olmadı :) çnki 80-89 kılo arasındaki zyaflamaya çalşanların topiğine bakmamıştım :) sbah ne m yedim kızıcaksınız ama su böreği 5 tllk daha öncede hep sbhları poğaça ve börek yerim yani yerdim bugunden itibaren artık yokkk yaşasın sağlıklı beslenme eve gidince akşam yemeği olarak slata ve yoğrt yiicem yarındn itibarende yazıcam ne yediğimi adım adım kızlar

evet kızlar bugun sbah sadece bir dilim kepek ekmeğinn içini yedim biraz ve yürüyerek iş yerine geldim öğlende salata ve ayran bakalm evde ne yicem anlatıcam size :) 1 yeşlçy içtim 10 bardk gibide su içtim 1 tanede form çay bugn sbh tan akşmüstüne kadr bunlar :)

merhaba..benimde bugün 3. günüm..ilk iki gün güzel geçti ama bugün midem bişeylerden mahrum kaldıgını hissetti sanırım kıvranıp duruyo :) bende onu salatalıkla kandırmaya calısıyorum :) ödüm kopuyo iradem yine beni yarı yolda bırakacak diye..umarım burada birbirimize destek olur ve hep birlikte istediğimiz kiloya ulaşırız :)

merhaba..benimde bugün 3. günüm..ilk iki gün güzel geçti ama bugün midem bişeylerden mahrum kaldıgını hissetti sanırım kıvranıp duruyo :) bende onu salatalıkla kandırmaya calısıyorum :) ödüm kopuyo iradem yine beni yarı yolda bırakacak diye..umarım burada birbirimize destek olur ve hep birlikte istediğimiz kiloya ulaşırız :)

inş. canım bende bugun öğlen kaçırdım braz sıkıntılardan dolayı ama akşam telafi ettim suyumu içtim zaten öyle devm edıorzz :)

Back
X