Evet sevgilimin (eski sevgilimin) ne kadar adi olduğunu öğrendim arkadaşı kız bulamamış bu pislik

Bi kizin ismini verdigi icin mi ayrildin? Bi kiza kasar dedigi icin mi ayrildin? Iliski de ayrilma da cok sacmaymis zaten bosver.
Kendimize feminist olmayalım sadece, sizce de bir kadına kaşar deyip arkadaşına numarasını vermesi bu erkeğin zihniyetini ortaya çıkarmıyor mu?
İyi yapmışsınız konu sahibi eski erkek arkadaşınız kadınları kategorize eden iğrenç bir zihniyete sahipmiş

Sanırım konu sahibi bu çocuktan ayrılmış yeni. Bu çocuk da kendine kız arayan erkek arkadaşına benim bir konuştuğum vardı (konu Sahibi yani) kaşardı al onla konuş demiş. Eğer doğru anladıysam erkek arkadaşınız mide bulandırıcıymış.
Hayır başka bir kızdan kaşar diye bahsediliyor. Konu sahibinden değil.

Bi kizin ismini verdigi icin mi ayrildin? Bi kiza kasar dedigi icin mi ayrildin? Iliski de ayrilma da cok sacmaymis zaten bosver.

Entry-nick uyumsuzluğub:olamaz:

Konu sahibi iyi yapmışsın ayrılmakla, bazı kelimeler insanın zihniyetini ele verir. Yarın bir gün sizin hakkınızda da ipsiz sapsız konuşur bu zihniyet, böyle biriyle devam etmenin mantığı ne?

Ee baskasinin ismini vermisse nolmus?

Şu kaşar kelimesinden de varoş baska bir kelime yok yaa.

Kendimize feminist olmayalım sadece, sizce de bir kadına kaşar deyip arkadaşına numarasını vermesi bu erkeğin zihniyetini ortaya çıkarmıyor mu?
İyi yapmışsınız konu sahibi eski erkek arkadaşınız kadınları kategorize eden iğrenç bir zihniyete sahipmiş

Entry-nick uyumsuzluğub:olamaz:

Konu sahibi iyi yapmışsın ayrılmakla, bazı kelimeler insanın zihniyetini ele verir. Yarın bir gün sizin hakkınızda da ipsiz sapsız konuşur bu zihniyet, böyle biriyle devam etmenin mantığı ne?

Ilk yorumumda kelimenin basitliginden bahsettim zaten. Tabi ki de erkegin zihniyetsizligini gosteriyor ama konu sahibi de bir kiza kasar dedigi icin ayrilmamis, kasar dedigi kizin adini verdigi icin ayrilmis. Ayrilma mantigini cozemedigim icin "ayrilik sacma" dedim. Konu sahibinin yorumlarinda "kizlara igrenc kelimeler sarf ediyor o yuzden ayrildim" yazdigini gormedim ben hic ya da haklisiniz kizlar adam zihniyetsizin tekiymis gercekten. Neyse barisir bir kac gune.

Back
X