arkadaslarin bir yana ama aileni istememe de neyin nesi?herkese selamlar, ben iki yıllık evliyim.eşim iyi ama sosyal ortamlara girmekten kaçınan birisi.Buna kendi ailesi de dahil. Evlerimiz çok yakın olmasına rağmen gitmek istemez.Gitse de yarın saat görse yeter.Bir sorusu olmazsa aileine tel etmez.Ailesi tarafından pek değer görmemiş bu yüzden de mesafeli davranıyor sanıyorum.
Gelgelelim aynı soğukluğu eşim benden de bekliyor.Ailemle her gün tel de görüşmeme anlam veremiyor.Ararsam surat asıyor. Ailemle yasak aşk yaşıyor gibiyim.Eşim sürekli evdedir.İşten çıkar doğru eve gelir.Bu yüzden gelen gideni istemez eve.Arkadaşlarım neyse de ailemi hiç istemez.Arkadaşlarıma da soğuk davrandığı için tüm arkadaşlarım uzaklaştı benden.
Eşimle iyi anlaşıyoruz ama ben sıkılıyorum.O sadece ikimizin vakit geçirmesini istiyor.Canım sıkıldı desem hafta sonu biyerlere gidelim istersen der. Ama ben yalnızlıktan sıkıldım.İşten koştura koştura eve gelmekten ailemle arkadaşlarımla nadir buluşmalarımda bile acaba neye surat asacak diye düşünmekten keyif alamıyorum bir türlü.Herkese güçlü görünmeye çalışıyorum ama gücümün giderek azaldığının farkındayım.
Bu arada ilaç kullanıyorum.Psikolojik destek aldım.Ama tek taraflı sonuç alamıyorum.Doktor mücadele et.Emri vaki misafir çağır diyor ama eşim hazırlık bile yaptırmaz.Evi dağıtır.Bi de görseniz benden öyle dertli ki.Hep o haklı.Her tartışmada aileme dil uzatır.Sen kimle iyi anlaştın ki derim.Seni ilgilendirmez der.
Tamam fedakarlık bayana düşer evlilikte ama eşim iletişimden kaçan birisi ve onu rahatsız eden tek kişi de evli olduğum için benim.Elimden bi kaza çıkacak diye tehdit ediyor beni.Evden kovuyor kızınca.Aileme bişey anlatmıyorum.Ailesine çıtlattım ama bana dıokunmayan yılan bin yaşasın mantığındalar...
Ve en kötüsü ne yapacağım bilemiyorum...
evet çok doğru sevgiside kıskançlığı da sağlıklı değil benim sevgilim de böyle idi zamanla düzelttim bu huyunu.. sende bunu başarabilirsinÖnünüzde iki seçenek var gibi gözüküyor ya eşinizi ikna edeceksiniz evlilik terapistine gidecek ya da sosyalleşmesini sağlayacaksınız.
Dünya'nın en şahane eşide olsa kadında erkekte eşinden bağımsız arkadaşlarıyla geçirecek zamana ihtiyaç duyar.
Eşiniz sizi ailenizden ve arkadaşlarınızdan kıskanıyor, herkesten soyutlamak kendine bağımlı hale getirmek istiyor sanırım, malesef size olan sevgisi de tutumuda sağlıklı değil
arkadaslarin bir yana ama aileni istememe de neyin nesi?
asil psikolojik destegi esin almali.elimden bir kaza cikacak demesi bile korkunc.esimle iyi anlasiyoruz demissin.istersen bir kez daha dusun bunu!!!seni canini yakmakla tehdit eden,sinirlenince evden kovan bir kocan var ve sen iyi anlastiginizi soyluyorsun.vallahi pes!!!demek seni dayak delisi etse (Allah korusun) araniz tam bal kaymak olacak?????
HEPSİNDEN ONCE;AİLEME DİL UZATACAK ADAMİN AGZİNİ YİRTARİM!!!
aramız iyi demişsiniz ama size karşı uslubu öle olmadığını gösteriyor
adamakıllı bi konuşmaya ihtiyacı var bnce eşinizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?