ewet arkadaşlar bende 25nde ameliyat oldum bir gece hastanede kaldığım için gelişmeleri paylaşma işi bugüne kaldı...Gelelim gelişmelere ameliyata kadınlar kulubü sayesinde oldukça rahat girdim burda tecrübelerini paylaşan arkadaşlarada tekrar çok ama çok tşkr ediyorm ameliat sonrası da herkesin bahsettiği gibi zor değildi tabii nefes alma konusunda sıkıntılar yaşamadığmıı söyleyemem ama üstesinden gelinemeyeck kadar sıkıntılı değildi tamponlarda çıkınca biraz daha rahatladım bugün biraz daha iyim.şişlikler ve morluklara gelince oldukça az morarma ve şişlik war ameliyat olan bi yakınım beni görünce ilk olarak çook ama çok şaşırdığını söyledi çünkü kendisinin morlukları oldukça fazlaymş ve ameliyttn 1 hafta sonra benim şimdiki halime gelebilmiş.onun anlattıklarından sonra buzun etkisini daha iyi anladm çünkü o buz uygulamasını çok az yapmş bende düzenli olrak yapmaya çalışıyorm..şuan tek bi problemim war o da bitmek tükenmek bilmyen hapşurmalarım günde 5 6 kere hapşuyorm :)diyebilirim bu yüzden sızlamalarım oluyo acaba benimle aynı sıkıntıyı yaşayan oldu mu birde sürekli burun akıntım war acaba bu hapşurma ve akıntı normal mi yoksa ben grip mi oldum bu konuda bilgisi olan warsa lütfen beni aydınlatsın:)) farkında olmadan epeyi yazmışım şimdiden tşkler kib