Evet sonunda ben de Ameliyat fasln atlattm:))

ezgi089

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
30
0
86
Ankara
ewet arkadaşlar bende 25nde ameliyat oldum bir gece hastanede kaldığım için gelişmeleri paylaşma işi bugüne kaldı...Gelelim gelişmelere ameliyata kadınlar kulubü sayesinde oldukça rahat girdim burda tecrübelerini paylaşan arkadaşlarada tekrar çok ama çok tşkr ediyorm ameliat sonrası da herkesin bahsettiği gibi zor değildi tabii nefes alma konusunda sıkıntılar yaşamadığmıı söyleyemem ama üstesinden gelinemeyeck kadar sıkıntılı değildi tamponlarda çıkınca biraz daha rahatladım bugün biraz daha iyim.şişlikler ve morluklara gelince oldukça az morarma ve şişlik war ameliyat olan bi yakınım beni görünce ilk olarak çook ama çok şaşırdığını söyledi çünkü kendisinin morlukları oldukça fazlaymş ve ameliyttn 1 hafta sonra benim şimdiki halime gelebilmiş.onun anlattıklarından sonra buzun etkisini daha iyi anladm çünkü o buz uygulamasını çok az yapmş bende düzenli olrak yapmaya çalışıyorm..şuan tek bi problemim war o da bitmek tükenmek bilmyen hapşurmalarım günde 5 6 kere hapşuyorm :)diyebilirim bu yüzden sızlamalarım oluyo acaba benimle aynı sıkıntıyı yaşayan oldu mu birde sürekli burun akıntım war acaba bu hapşurma ve akıntı normal mi yoksa ben grip mi oldum bu konuda bilgisi olan warsa lütfen beni aydınlatsın:)) farkında olmadan epeyi yazmışım şimdiden tşkler kib

öncelikle gecmis olsun. ameliyatını kime oldugunu merak ettim dogrusu? sislik ve morluklarının az olması güzel benm fazlaydı, benm bir burun deligimden 2 gün digerindense 5 gün akıntı oldu yani kanadı ama az tabii, yani normal hatta benm gecenlerde iki gün durmadan burnumdan su gibi akıntı geldi doktora sordum normal olabilir dedi, hapsırma da benm ikinci ücüngü gün fln olmustu fazla sonra bir ara gecti yine basladı fln bu icerideki yaralar ve dikislerle alakalı normal yani korkmaa.tekrar gecmis olsun sonucu da paylasırsan sevinirizz

Canım geçmiş olsun normal akıntın ve hapşurmaların çünkü hepimizde oldu bu için rahat olsun ben şu günlerde çok hapşuruyorum yeni burnunu güle güle kullan canım :) resimlerini bekliyoruz

canım çok geçmiş olsun. inşallah istediğin burnuna kavuşursun. sevgilerle......

hepinize tşk ederim kızlar resimleride 2 gün içinde koyucm zaten ilk günden itibaren çekmeye başladım:)) ebrucum doktorum başkent üniversitesinde kbbcı Uzm.Dr.Adnan Fuat Büyüklü.

cok geçmiş olsun canım bu günleri cok kısa sürede atlatıcaksın meraklanma hiç .. olması gereken şeyler oluyordur mutlaka sende de .. sevgiler :)

geçmiş olsn.. yalnız hapşururken ağırlığı burnuna değil de ağzına ver o zaman sızlamaların geçicektir emin ol.. umarım istediin buruna kavuşursn..

bnm de dün atel alındı çok şiş suratım doktor iner dedi ama çok kötü hissediorum kendimi :(

şiş olması cok normal, suanki burnunun şekli sna ilerisi icin bir fikir verecek sadece, şeklini genel olarak begendiysen zamanla güzellesecegine emin olabilirsin

cnm hapsuruk normalmis benim arkadasimda hapsurmamak icin ilac almis dr vermis, yani demekki ameliyatta olan bisey burun demekki biyerden kidik aliyo :d

Geçmiş olsun, hapşurmayı kafanıza çok takmayın yani insan hapşurmuyo zaten ama öyle bişey olduüğunda ağzını açarsan geri gidiyo zaten.

Şekil konusunu biliyorum ameliyattan yeni çıktın ve hassasın bu konuda, ama kafana takma. Daha çok değişicek. Küçülücek ve toparlanıcak. Şunuda belirtiyim burun ucu 1 senede anca oturuyo. Hatta biraz yer çekimiyle aşağıda inebiliyo. O yüzden doktorunun verdiği masajlarını hiç aksatmamanı hatta 4 5 ay devam etmeni tavsiye ederim.

Eminim burnunla daha barışık olucaksın, ve buda çok güzel bi duygu:)

ya bu hapşırık meselesi kafama takıldı benim burnunuzda tamponlarla hapşırırsak nolucak :1shok: benim tamponlarım ilk gün alınıcakmış 24 saatimi hastanede geçirmemi istiyor doktorum
istersem silikon tampon istersem kullana bileceğini ama kendisinin tercihi olmadığını söyledi 2 yıl kullanmış ama şeklini etkilediğine inanıyor diğer tampon şekline ters bir etkide bulunmuyormuş siz ne dersiniz banada mantıklı geldi bir gün dayana bilirim sanırım tampon olayına

:kedi: cümleye bak ya iki işi birden yapmaya kalkarsan böyle cümleler çıkabiliyor ortaya sus kız arzu kafam karışıyor sırnaşık şey

canım benimde tamponlarm ameliyattn bir gün sonra alındı tampon warken hiç hapşırmam gelmedi ama tampon çıkıp az biraz burundan nefes almaya başlayınca acayip şekilde hapşırmalarm başladı iilk başta felaket korktum canım yanacak diye ama ağzı açık tutarak hapşırnca çok büyük acı duymadığımı farkettim ve ondn sonra hapşırmayı önlemk için bir çaba içine girmedm hapşırma geldikçe hapşırdım:)) anlayacğın korkulacak birşey değil canım kafanı takma

canım benimde tamponlarm ameliyattn bir gün sonra alındı tampon warken hiç hapşırmam gelmedi ama tampon çıkıp az biraz burundan nefes almaya başlayınca acayip şekilde hapşırmalarm başladı iilk başta felaket korktum canım yanacak diye ama ağzı açık tutarak hapşırnca çok büyük acı duymadığımı farkettim ve ondn sonra hapşırmayı önlemk için bir çaba içine girmedm hapşırma geldikçe hapşırdım:)) anlayacğın korkulacak birşey değil canım kafanı takma

inanamazsın bunu öğrenmek nasıl içimi rahatlattı yazıyı okuduktan sonra baya aklıma takılmıştı çünkü zaten refleks solarak elimi burnuma götürüyorum herseferinde üstelik burnumu sıkarak hapşırma gibi bir kötü huyum var

malesef henüz şeklini de hiç beğenmedim umarım böyle kalmaz :(

canım şimdiden karar verme bence güzel olup olmadığına çünkü kendini boşa üzmüş olursun..benden söylemesi bunları yaşamış biri olarak tavsiye sana yerimseniben
..
ameliyat olan arkadaşa da geçmiş olsun diliyorum..

canım şimdiden karar verme bence güzel olup olmadığına çünkü kendini boşa üzmüş olursun..benden söylemesi bunları yaşamış biri olarak tavsiye sana yerimseniben
..
ameliyat olan arkadaşa da geçmiş olsun diliyorum..
inş ööledir yaa ameliyat soorası herkes bu dönemi yaşıo mu? bu arada destein için çok saol.. resimdeki burnunun amelyattan sonraki hali mi? çok güzelmş.. sana da geçmş olsn bu arada ;)

Back
X