Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım sanırım bana sordun benimki rinoplasti ameliyatı değildi septoplasti(burun duvarı eğriliği ameliyatı)ydi.3 yıl önce burnuma odamın kapısındaki buzlu cam düşmüştü ona bağlı olarak böyle bi ameliyat geçirdim yani zorunlu bi ameliyat bu yüzden maliyeti de rinplasti kadar tutmadı bi gece yatışla birlikte 500-600 milyon arası tuttu
bende ilk hapsuracagım zaman cok korkmuştum . babama dedim napacam ben hapsuruk gelio diye.korkma agzından hapsur dedi gösterdi:))) bende öle yaptım hiç bişe olmadı agrı falan .sonra hep hapsurdum korkmadan halada hapsuruorum.benim hapsuruk hiç bitmez zaten mutlaka en az 3 kere hapsusurum arka arkaya :))))
Canım ameliyattan sonra bende çok hapşırmıştım çok normal.Burun akıntısıda normal eğer doktorun vermediyse sterimar veya serum fizyolojik ile burnunu sıksık temizle...Geçmiş olsun...
tşk ederim kızlarr çok yardımcı oldunuz hapşırma ilk iki gün çok yoğundu şimdi tamamen kesildi serum fizyolojik vermişti zaten doktorum gerçktn çok işe yarıyo bugünde alçım çıktı çok rahatladım :))
canım bugn alçı çıktıktan sonra hemen resim koyacaktım ama doktorum tekrar ambalajladı burnumu:)) benim kazadan ötürü burnumun üstünde de dikiş war onun için 3 gün daha kalsın sonra çıkararsn dedi artık biraz daha beklicz sonuç için ama ben bugn alçıyı alınca şöyle göz ucuyla baktım aynaya hoşuma gitti umarım bozulmaz:)
Biraz şekli değişecek canım hatta yaklaşık 2 ay boyunca her baktığında farklı bir burun göreceksin ama ilk intiba hoşuna gitti ise kesinlikle güzel bir burun oldu demektir...
EZGICIM BI ONCEKI SAYFADA 500-600 DEDIN SIMDI 300-400 DIYORSUN zemuszemus BURUN SEKLIN DEGISTIMI RESIM KOYARMMISIN CANIM BU ARADAA COK COK COK COK COK GECMISS OLSUN
haklısın canım bugün yazıya acelyle yazdım cevabı doktora geç kalıodum ama akşama kalsın istemedim ondan öyle olmuş şimdi sen deyince baktım 300-400 yazmışım doğrusu 500-600 olcak kusura bakmayın burun şeklim hemen hemen aynı canım şişlerim biraz daha indi hafta sonu yeni resim koycam
Ezgicim, öncelikle geçmiş olsun sen amel.olalı baya oldu sanırım.Benimde septorhinoplasti olmam gerekliymiş.Burnumdaki eğrilik küçükken düşmemden kaynaklanmış.Ama şimdi korkuyorum doğrusu...
Sanırım Ağustosda olacağım Reha Beye .
Sen kime olmuştun?
Birde fotolarınızı nasıl görüyorsunuz, benimlede paylaşabilirseniz çok sevinirim.