benim evi ayırmam farklı oldu biraz..Terkettim evi eşimin ailesi beni istemedi..Eşime ondan sana hayır gelmez anasının evine gideni alma bir daha dediler babası seni evlatlıktan redderim dedi..Ama eşim allah razı olsun arkamda durdu..2,5 hafta ayrı kalabildik sonra ev tuttu kendisi kimseye demeden,eşya olarak sadece oturma gurubu olsun yeter ikimizde iş bulunca yatak odası alırız demiştim.(o arada işten ayrılmıştı çünkü eşim..
Neyse evi gördük tuttuk..Sadece koltuk takımı taksiti yaptık..Benim çeyizlerimi annem bir evdeyiz die vermemişti onlarıda verdi bana evimi ayırıyorum die...Ama gel gelelim..Bir gittim tuttuğumuz ev değil onun alt katı

Beğendiğim koltuk takımı değil daha bir değişiği

Birde yatak odası hiç istediğim gibi değil

Haberim yok saolsun kaynanam gelmiiişş..Bu ev olmaz durulmaz burda demiş sanki alt katı çok iyimiş gibi..Sonra koltuk takımı çok büyük kaba demiş kendi zevkine göre almışş..Birde yatak odası kendi zevkine göre :S:S Deli olmuştum tmm çirkin değiller ama benime vimse benim zevkim olmalıydı eşimde bişe diememiş nede olsa ev ayrılıo die duygu sömürüsü olunca sesini çıkaramamış..Neyse evimize geldim eşimle uçuyoruz barıştık die..Eşim eşyalarını toplamaya gittiğinde salya sümük ağlamışlar sanki görende kız evlat veriyor sanır..Hala derler bir olsaydık şöle böle şuan başka ev araştırıyorum biraz daha büyük kendi mahallesinde arıyor hiç bakma dedim anneme ben sevmiyorum bu mahalleyi şuan oturduğum yerde istiyorum biz eşimle araştırıyoruz dedim aaa nedenmiş dedi sevmiyorum ben burayı şuan oturduğum yer daha güzel daha çok sıcak gelio dedim kapattım bişeyde diemedi..Canım benim bazılarıı sen karıştırsanda karıştırmasanda karışıyor bak benim haberim olmadan karışıldı..Ben artık çoğuu şeyi duymamayı öğrendim sende ayrı eve çıkınca öle yap duymamazlıktan gel yoksa çekilmez bu gibi durumlar eşinle aran bozulur