Evi gozetliyen komsu!!

ya anlamiyorim elalem bu kadar piskin olabiliyoken siz nasil alttan alip "sok oldum"a getirebiliyorsunuz? o an yerin dibine sokup cikamayacagi hale getirebilirsinkz oysaki. nasil insanlar var yaa.. hadsiz
Haklisin cnm fakat ani tepkiler veremiyorum bi anda insan sasiriyo ne yapicagini bilemiyo iste.

Yok cnm ev benim degil kiraciyiz panjur fln yaptiramamki.
Anlıyorum öyle bir imkanınız olsa çok iyi olurmuş aslında. Bizim buralarda evler öyle dip dibe falan değil ama yine de insanların pencerelerinde bile panjur var, belli ki çok kullanışlı bişey. :)
Ne oluyor bu insanlara ben anlamıyorum yani özel hayat diye bişey kalmamış sayelerinde.

Bi keresinde ben balkon yıkarken karşı bloktaki komşunun mutfak penceresinden bana baktığını gördüm sonra içeri geçtim perdenin arkasına geçtim iyice bakıyor, sonra çıktım balkona kadına baktım baktım o gün bugündür storlarina kadar kapadı bakmaya cesaret edemedi

Suan oyle sinirliyimki kizlar anlatamam.
Bugun mutfaga gectim biseyler haziliyorum kendime balkonun kapisinida actimki iceriye hava girsin.
Neyse yan komsuyla bizim evin balkonlar bitisik yani istedigi an girebilir eve oyle dusunun.
Herneyse konudan sapmadan devam ediyorum yemegimi hazirladim tam iceri gecicem bi baktim bu kadin mutfakta beni izliyo hayir ses bile vermiyo niyeti konusmakta degil.
Bende napiyosun x abla niye evi izliyosun ayip degilmi dedim oda ne dese begenirsiniz. Amann canim merak ettim sanki evini yedik diyip iceriye gecti.
Ben tabi hem sok oldum hemde cok sinirlendim.
Acaba benmi anormalim varmi boyle bi durum yasiyanlar hem suclu hem gclu sinir oldum.

Biraz abartmissin sankii kadin iceri bakmis alti ustu:D perdeni cek olsun bitsin. Unutma komsu komsunum kulune muhtactir komsularini kirma

Bizim hem ev sahibimiz hem üst kat komşumuz aynısını yapardı ev iki katlı ev biz zemindeyiz kadın mutfak penceresinden izlerdi bi de pencere açıksa dinlerdi bile annem en son dayanamadı fena payladı kadını sonra da taşındık zaten Allah yüzsüzle karşılaştırmasın perdeni çek önlemini al yine yaparsa daha sert uyar bana kalırsa

Biraz abartmissin sankii kadin iceri bakmis alti ustu:KK70: perdeni cek olsun bitsin. Unutma komsu komsunum kulune muhtactir komsularini kirma
Nasil abartmisim cnm ben evimde istedigim gibi oturamicakmiyim ohh o zmn herkez rontgenlesin nolcakki sonucta komsu bu.

ay bende sevmiyorum böyle tipleri ya . röntgenciler . iğrenç . ne oluyor ki bakınca gözetleyince .

Bu sunta filan oluyor onlardan kestirip araya koyun cok masrafi olmaz sanirim gerci yagmurda siser mi ama boyanirse sismez.

Cam balkon yap yada perde çek..iyi terslemissin kız helal...

Suan oyle sinirliyimki kizlar anlatamam.
Bugun mutfaga gectim biseyler haziliyorum kendime balkonun kapisinida actimki iceriye hava girsin.
Neyse yan komsuyla bizim evin balkonlar bitisik yani istedigi an girebilir eve oyle dusunun.
Herneyse konudan sapmadan devam ediyorum yemegimi hazirladim tam iceri gecicem bi baktim bu kadin mutfakta beni izliyo hayir ses bile vermiyo niyeti konusmakta degil.
Bende napiyosun x abla niye evi izliyosun ayip degilmi dedim oda ne dese begenirsiniz. Amann canim merak ettim sanki evini yedik diyip iceriye gecti.
Ben tabi hem sok oldum hemde cok sinirlendim.
Acaba benmi anormalim varmi boyle bi durum yasiyanlar hem suclu hem gclu sinir oldum.
"bu bi tacizdir, bidaha bu durum yaşansın istemiyorum." demelisin. eğer yine dili pabuç kadar açılırsa "bu durumdan dolayı polise dahi şikayet edebilirim seni" diye söyle usul usul kaçsın evine. beni yol boyunca takip edip para isteyen birileri olduğunda bunu yapıyorum, dağılıyolar.

Back
X