• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evi polisler bastı

eminegulw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
31
0
26
Kayseri
ne yapacagımı şaşırdım esımle mutsuz bır evlılıgımız var 3 yıllık evlıyım 3 yıldır kavga gürültü devamlı küfredıyor hakaret edıyor benı hıc adam yerıne koymuyor sadece ayda bır kere cınsellık bunun harıcı bana hıc ıyı davranmıyoor 6 aylık da kızım var en sonunda sınır krızı gecırdım benı hırpaladı kolum morarmıs polısler geldı sıkayetcı olmadım cıkmazdayım yavrum var sevgı mı öyle bırsey benım hayatımda yok sadece cınsellıkten sonra bırsey hıssedıyormus gıbı oluyorum ona karsı oda gecıcı onu aldatmayı bıle düşündüm ama yapamadım yapmamda 1 yıl önceydı ama suan hapıs hayatı yasıyorum benı mutlu eden tek sey kızım siz olsanız ne yapardınız benımle hıc konusmuyor sohbet etmıyor hep yalnız kalmaktan hoşlanıyor ama ben yalnız kaldım bır basımayım gurbette

Bu sorununu ailen ile paylaştınmı canım ben bu tarz olaylarda bir kadının hakkını savunmasından yanayım keşke şikayetçi olsaydın.Şiddet nedir insan aynı yatağı paylaştığı birisine bunu yapabiliyorsa karşılığınıda bulmalı diye düşünüyorum.Üzüldüm keşke bunları yaşamamış olsaydınız.

Öyle görünüyor ki herşey daha kötüye giödecek.
Eşiniz değişmeyeceğine göre.
Sizin aklınız bu kadar karışık oludğuna göre.
Neden ısrar ediyorsunuz ki böylesi bir evliliği devam ettirmek için.
Kızınız büyüyecek ve şahit olacaklarını düşünemiyorsunuz sanırım şu anda.
Acil önlemler almak zorundasınız.
Eve polis getirtecek kadar kavgalar varsa bir evde durum çok vahim demektir.

bekarım ya hani k.arı boşamak kolay bize...

şu hangi kadının seçimi olabilir ki?? hala " siz olsaydfınız ne yapardınız?" gibi bir

cümle kurmanı, içinde bulunduğun psikolojik duruma veriyorum..bir saniye katlanılacak bir tablo yok

şu yukarıda çizmiş olduğun şekliyle..

son 1 senedir hapis hayatı yaşıyorum demişsin.

yavrun için bu duruma son ver lütfen.

bütün kadınlar güçlüdür,bu durumu sana yardım edebilecek kişilere anlat,

mücadele et sonuna kadar ve kendi ayaklarının üstünde durmaya çalış,

o adama mecbur olmadığını unutma,sen değerlisin mutlaka bir çözüm yolu vardır.

her zaman taviz veren ve ezilenler hep bayanlar el üstünde tutulması gerekirken yapılanlara bakın dayak hayvana bile yakışmıyor cünkü insan onlara bile kıyamıyor okadar temiz ve sağdık ki hayvanlar biz bu düşünceye sahipken hayvanlara bile birşey yakıştırıp kıyamazken neden insanlar cevresindekilere zarar verirler ... ben evli falan değilim ama insanları gözlemeyi takip edip onları anlamayı çok seviyorum yazdıklarımla yanılıyor olabilirim ama inşallah siz o evde daha fazla kalıp hayatınızı maf etmeye devam etmezsiniz aldatmak hiç kendini bilen hiç kimseye yakışmaz oyüzden doğru karar verin cünkü kimse bu dünyaya bir daha gelmiycek eşinizden dayak yiyip hayatınızı zindan eden birinin dizinin dibinde oturmanıza gerek yok eskidenmiş onlar bayanlar dayakta yese hayvan muameleside görse onlar icin ayrılmak boşanmak yokmuş anca eşleri yaşlanınca iyi olursa olucak yoksa öyle sürüp gidicek ..

şikayetçi olsaydın keşke,yeni kanunla adli rapora bile gerek kalmadan ya evden uzaklaştırma ya da tedbir kararı çıkardı hakkında. tedbir kararlarında da zorlama hapsi oluyor 3 ila 15 gün arasında, yani seni bir daha hırpalarsa ya da sana psikolojik şiddet uygularsa 3 gün ila 15 gün arasında hapis yatacaktı. ama geç kalmış sayılmazsın sana bir daha zarar verirse hiç çekinmeden polise ya da savcılığa git. bir süre evden uzaklaştırsınlar ortalarda perişan kalsın da aklı başına gelsin, ya da hapse girsin. eşin eve polisler gelince korkmadı mı peki hiç ya da telaş yapmadı mı ? eğer çok eli ayağına dolaştıysa bir daha sana elini sürerse ya da seni üzerse ver savcılığa artık adli rapor şartı bile aranmıyor

O evde durmanın hangi gerekçesi olduğunu söylersen olarak neden evli kalmaman gerektiğini sıralarız.
Yoksa siz olsanız ne yapardınız cümlesinin cevabı 'giderdim' dir benim için...

polisler geldiğine göre öyle basit bir kavga değil. keşke şikayetçi olsaydın. yaptığı bir suç ve suç cezasız kalınca tekrarlanır.

kadınların evlenince değişir, bebek olunca değişir mantığını bir kenara bırakmaları gerek.

eşin hiç değişmeyecek. o böyle biri. ailenle konuş. diyorsun ya çocuğum var onun için duruyorum diye... bebeğin büyük olsa ve onun gözü önünde bunları yaşasanız daha mı iyi olur?

eşinin küfüründen, hırpalamasından bebeğin ne zaman nasibini alacak?

bence bunları bir düşün...

Son düzenleme:
ne yapacagımı şaşırdım esımle mutsuz bır evlılıgımız var 3 yıllık evlıyım 3 yıldır kavga gürültü devamlı küfredıyor hakaret edıyor benı hıc adam yerıne koymuyor sadece ayda bır kere cınsellık bunun harıcı bana hıc ıyı davranmıyoor 6 aylık da kızım var en sonunda sınır krızı gecırdım benı hırpaladı kolum morarmıs polısler geldı sıkayetcı olmadım cıkmazdayım yavrum var sevgı mı öyle bırsey benım hayatımda yok sadece cınsellıkten sonra bırsey hıssedıyormus gıbı oluyorum ona karsı oda gecıcı onu aldatmayı bıle düşündüm ama yapamadım yapmamda 1 yıl önceydı ama suan hapıs hayatı yasıyorum benı mutlu eden tek sey kızım siz olsanız ne yapardınız benımle hıc konusmuyor sohbet etmıyor hep yalnız kalmaktan hoşlanıyor ama ben yalnız kaldım bır basımayım gurbette

sakın bunu aklından bile geçirme böyle bi adam var karşında neler olabileceğini biliyorsundur

ailene de herşeyi anlat

Back
X