Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Neden kavga ettiniz hiç bir detayı yazmamışsınız ki burada da size yardımcı olmaya çalışan üyelerle bile kavga ediyorsunuz, sorununuz nasıl çözülecek yada madem her durumda kendi haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz, eleştiriye bu kadar kapalısınız neden konu açıyorsunuz anlamadım
Dün gece evimle büyük kavga ettim benim yüzümden oldu onunda hataları vardı şuan iş yerindeyim eve dönmeyi düşünmüyorum lanet olası köy gbi bir yerde tek başımayim arkadaşım yok kocamın yüzünden geldim buraya bilseydim bu kadar iğrenç olduğunu gelmezdim kuaför bile yok insan canı sıkıldığında morali düzelsin diye kuaföre gitmek ister o da yok ayrıca ben yaşadığım yerde her gün kuaföre giderdim lanet olsn herseyden mahrum kaldım ailem yanımda değil böyle kavga anlarında gidecek yerim yok evi terk etcem ama otobüs uçak için minibüsle 2 saat merkeze gitmem lazım ve bir sürü saçmalık otobüse binsem gece yarısı ailemin yanında Olcam otel de kalsam korkuyorum boşanalım dediğimde bir adımı yok napcm böyle bu şekilde bilmiyorum depresyondaym
konuyu sadece kaos için açmıyorsa bende ne olayım kadın bundan acayip zevk alıyor beyin jimnastıgı yaptırıyor kendine konu kapansa da barı laf sokmaya yetişemese
Bence Esra Erola çıkan erkekler gibi olabilir. Bazılarına çok üzülüyorum, çok saf, iyi niyetliler ama düşük profilli erkekler. Hatta bazılarının zeka olarak sınırda olduğunu düşünüyorum. Yüksek profilli birisi için konu sahibi fazla çamur, olmaz mı olur ama kocası da normal değildir bu durumda.
Bence Esra Erola çıkan erkekler gibi olabilir. Bazılarına çok üzülüyorum, çok saf, iyi niyetliler ama düşük profilli erkekler. Hatta bazılarının zeka olarak sınırda olduğunu düşünüyorum. Yüksek profilli birisi için konu sahibi fazla çamur, olmaz mı olur ama kocası da normal değildir bu durumda.
Okumuştur, eğitimlidir belki ama normal olmadığı kesin bence. Ya da bu kadın burda cazgırlık yaparken kocaya kuzu oluyor. Ki ikinci ihtimal daha baskın çünkü yemek yap, sofra kur, çay getir diye oturduğu yerden emir veren bir adamdan bahsediyoruz. Burada yaptıklarını o profilde bir kocaya yapabileceğini sanmıyorum.