• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evi terk etti ya da kaçtı her ne derseniz.

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Nerden başlayacağımı ne yazacağımı bilemiyorum. Çok fazla ayrıntıya da girmeyeceğim. Olay çok taze daha bir gün oldu. Arkadaşım evi terk etmiş markete gidiyorum diye.Ardından pat mesaj ben artık gelmeyecegim diye. Koskocaman aklı başında genç bir kadın. Çocuk değil küçük değil..
Kimle gittiğini hayatta oldugunu biliyoruz biraz içimiz bu yüzden rahat gibi. Bir sevgilisi oldu beraberlik yaşadılar, ayrıldı kendisi sevgi mabında bir şeyler hissedemiyorum artık diye. Sonra yapamadı sanırım namusuz kirlenmiş zihniyetine düştü sanırım ki onu hep uyardım hazır değilsen yapma kaldıramayabilirsin yapmak için yapma dedim, dinlemedi.
Zaten son dönem tuhaftı da saçma sapan soruları vardı. Senin gibi olabilsem keşke felan diyordu. Bu denli kötü oldugunu anlasaydım piskolojik destek almasını sağlardım. Statü ve gelişmişlik olarak arkadaşıma göre daha az seviyede kalıyordu çünkü. Dün arkadaşlarından birisi ulaşabildiği sadece. Dediği şey '' ben dönmeyeceğim şuan burda mutluyum, evetben bu yükün altından kalkamıyorum yapamıyorum kendimi kötü hissediyorum belkide ömür boyu çekeceğim bunu'.'
Aklım durdu mantıgım durdu kalbim durdu.
Keşke çok aşık olarak birine gitseydi diyorum. Er ya da geç döneceğinide biliyorum ama her şey eskisi gibi de olmayacak.
derdimi mutlulugumu paylastıgım her anımda yanımda olan canımdan candı. Annesini babasını bizi nasıl bu denli ezip geçti anlamıyorum.
Yapacak hiçbi şey yok sanırım. Küçük olsa polis ile getirilir ama değil. Keşke bazı seyleri zamanında benle paylaşsaydı belki böyle olmazdı. İçim çok acıyor bir daha göremeyecek olmam ihtimali ve hayatını bitirmiş olması beni kahrediyor..
Sözde nişan tepsisini ben tutacaktım, nedimesi ben olacaktım.
İçimi dökmek istedim, okuyanlara teşekkür ederim..

Son düzenleme:
Yapacak bir sey yok. Insallah mutlu olur ne diyelim. Ama bir adamla bile isteye birlikte olup da ayrilinca intikam alacam modundaki kadinlari gorunce erkekler icin de endiselenmiyor degilim hani
Bende kızgınım bu yönde kaldıramayacağın yükün altına ne diye girersin be arkadaşım ama işte canım ne yapabilirim, dönsün yeter ki.

Bende kızgınım bu yönde kaldıramayacağın yükün altına ne diye girersin be arkadaşım ama işte canım ne yapabilirim, dönsün yeter ki.
Illa donsun istiyorsunuz hakli olarak ama donmese bile bir zaman sonra gorusursunuz elbet. Uzulmeyin

Tek sakıncalı tarafı şuanda herkes ile iletişimi kesmesi.
İçinin ah dediği ve asla kırmayacağı bir birey onu anlayan ve destek gördüğü kimse yok mu ?
Benle iletişimi iyidir banada düşkündür ama piskolojisi bozuk oldugu o kadar belli ki. Planlı programlı çıkılmış bu yola yıllık izin istemiş geçen hafta. Bayadır plan projeler kurulmus demek ki ama kimseye hiçbi şey hissetirmedi. sadece işten dolayı yogun ve durgunum diyordu

Benle iletişimi iyidir banada düşkündür ama piskolojisi bozuk oldugu o kadar belli ki. Planlı programlı çıkılmış bu yola yıllık izin istemiş geçen hafta. Bayadır plan projeler kurulmus demek ki ama kimseye hiçbi şey hissetirmedi. sadece işten dolayı yogun ve durgunum diyordu
Ozaman sizin konuşmanız etkili olacaktır.
Birde bu kafa ile intikam şu bu falandan söz etmesi hem karşısındaki erkeğe hem kendine yazık olur.
İrtibatı bırakmayın kızsada arama desede arayın.

sıçan tipli adamı kendine eş yaptıysa görüşebileceğimi sanmıyorum.
Ne alaka? Koskoca kadin,hayatini bir adamla beraber gecirmek isteyip gidiyor. Ve siz esinin tipini begenmediginiz icin bir daha kendi akrabanizla gorusmeyecek misiniz? Yarin birileri de sizin esinizi begenmeyip sizinle irtibati kesse hosunuza gider mi? Bir de boyle dusunun

Hiç iyi bir psikolojiye sahip değil belli ki. Birlikte olmuşlar diye kendisini kirlenmiş olarak mı görüyor? Bu onun kabahati değil. Böyle büyütülüyoruz. Bizler erkeklere altın tepsilerde bekaretimizi sunmalıyız. Leş gibi kafalar yıllarca her kadını bu düşüncelerle esir aldılar. Umarım hayatını bu yanlış algıları yüzünden perişan etmez.

Belki kısa süreli bir buhran geçiriyordur. Biraz kafasını toplayınca döner diye düşünüyorum.

Ozaman sizin konuşmanız etkili olacaktır.
Birde bu kafa ile intikam şu bu falandan söz etmesi hem karşısındaki erkeğe hem kendine yazık olur.
İrtibatı bırakmayın kızsada arama desede arayın.
şuan ulasamıyoruz telefon instagram face her şey kapalı. ulaşabilsek dön gel baban razı verecek seni diyecez de. cahil de değil üniversite mezunu of allahım ne ile sınanıyoruz aklımı kaçıracağım

Hiç iyi bir psikolojiye sahip değil belli ki. Birlikte olmuşlar diye kendisini kirlenmiş olarak mı görüyor? Bu onun kabahati değil. Böyle büyütülüyoruz. Bizler erkeklere altın tepsilerde bekaretimizi sunmalıyız. Leş gibi kafalar yıllarca her kadını bu düşüncelerle esir aldılar. Umarım hayatını bu yanlış algıları yüzünden perişan etmez.
evet, cinselliğe karşı önyargılıydı bunu aşmak istedi ve sonuç. yaşadığımız toplum ve kültür bu şekilde olmaya devam ederse sanırım böyle hikayeler olmaya devam edecek.

İnsanları dış görünüşe göre neden yargılıyorsunuz ?
istemiyorum çünkü yapıştı kıza. babasıyla tehdit etti enişteme fotoğraflar atıldı bir sürü olay yoksa umrumda değil tipi mipi hiçbi şey banane beni ne alakadar eder. kızın piskolojisini bozana kadar ugrastı nefret ediyorum ondan onun kalbinin pisliği yüzüne vurmus

Ne alaka? Koskoca kadin,hayatini bir adamla beraber gecirmek isteyip gidiyor. Ve siz esinin tipini begenmediginiz icin bir daha kendi akrabanizla gorusmeyecek misiniz? Yarin birileri de sizin esinizi begenmeyip sizinle irtibati kesse hosunuza gider mi? Bir de boyle dusunun
istemiyorum çünkü yapıştı kıza. babasıyla tehdit etti enişteme fotoğraflar atıldı bir sürü olay yoksa umrumda değil tipi mipi hiçbi şey banane beni ne alakadar eder. kızın piskolojisini bozana kadar ugrastı nefret ediyorum ondan onun kalbinin pisliği yüzüne vurmus. tek olay bu değil seviyo ediyor gitti değil.

Neyin intikamını alacak ?
Yaşı 25 üstü anladığım kadarıyla .mesleğide varsa , evden kaçmak yerine evden ayrılabilir di.?
Kendi isteğiyle beraber olduğu adamla, namusum kirlendi diye düşünmek için yeterince olgun değil mi ?
Ortalık saçmalık dolu .
Size gelince kendi iradesiyle gitmiş.kendinizi okadar yıpratmanıza gerek Yok diye düşünmekteyim .

Back
X